Aký typ muža sa vám páči?
Aky typ muza preferujete? Myslim po fyzickej stranke - nizsieho/vyssieho, s dlhsimi vlasmi alebo kratsimi,…? Alebo len cisto vnutorne hodnoty ako su urcite charakterove vlastnosti?
Ja milujem taký nevyumelkovaný, rockerský vzhľad 😄 dlhšie vlasy, strnisko, a z nejakého dôvodu je pre mňa mega príťažlivé, keď muž vyzerá, že pracuje fyzicky, skrátka je tak akurát vhodne špinavý 😅 a je pre mňa príťažlivejší skôr "macko" aj s bruchom, než svalnatá alebo šľachtovitá postava.
Paradoxne, za manžela som si vybrala nízkeho, holohlavého, šľachovitého športovca 🤭
No môj ideál je vysoký, svalnatý, je mi jedno či tmavý alebo blond, vlasy krátke. Ale zatiaľ som mala len nižších a chudých 😂
musi mat okuliare, tmavé vlasy, oci, ktoré sa mi budu pacit, na vyske nezalezi, som nizka, a este sa mi pacia dlhe stihle prsty, a ked je zarasteny
Tak ako Ross, ani on nepochopil pokyny....
Ja mam malú neter a ta hovorí blondakovia sa mi nepáčia. A ja že blondiaci nie blondiakovia.
Mne sa páčia takí muži (teraz čisto fyzická stránka), že keď sa postaví do dverí, tak zaberie celý priestor. 😁😁 proste vysokí, urastení poriadni muži. Ďalej si všimnem zuby, ruky, čistotu, vôňu a charizmu. Áno, hneď si predstavujem toho svojho. 😍
Mne sa páčia svetle typy, blondak by bol idealny, ale odpustím aj hnedé vlasy, ak.je svetlooky. Skôr nižší než vysoký (rozmedzie 170 až 180 cm. Rozhodne nie viac) a poprosím takých priestorovo výraznejších, štíhly nie a chudý už vôbec. A musí mať iskricky v očiach, bez toho by to nešlo 😁
Vlastne mam takeho doma. S maximálnou pripustnou výškou a ospravedlnenymi vlasmi. Kedysi. Dnes už sú všetky štyri, ktoré mu zostali.na hlave, šedivé a tým vlastne svetle a už je úplne ideálny. 🤣🤣🤣
Paci sa mi ,,vikingsky styl", teda dlhe vlasy, brady, sekeru do ruky 🤣 a mam takeho doma, akurat tu sekeru ako ITckar denne nepouziva (ale vie to).
Vzdy ma pritahovali kontrastne typy - tmave vlasy a modre/sive oci a vyssi/mohutnejsi ako ja.
Moja platonicka "povahova" laska je Ted Mosby z HIMYM. Verim tomu, ze niekde v paralelnom platonickom vesmire, ked by sme sa stretli, vzali by sme sa 😀 neskutocne sa mi pacil v seriali 😀 aj vyzorovo moze byt, taky hravy pohlad ma
Vyzorovo sa mi najviac paci moj muz. Presne taky typ. Dlhsie vlasy, bradaty tak akurat, nie vysoky, ma aj trochu brusko, ale nie pivne. Pracuje manualne, takze nejake rysy ma, svalnate ruky. A ked si da monterky... aach 😀 odpadavam
Vyšší, nižší je mi jedno. Mne sa, ale strašne páčia keď majú tmavšiu pleť, čierne vlasy a tmavohnede oči. Take sexy čokoladky. A keby ešte dredaty bol 🤭
Musí má vedieť rozosmiať, byť celkovo pozitívne naladený človek. Fyzicky som odmalička hovorila, že sa mi páčia Španieli, taliani, také tie tmavšie typy. Teraz mám presne takého ❤️ husté tmavé vlasy, tmavé oči, snedá pokožka, prešibaný úsmev s bielymi zubami a vtipný, pracovitý, rodinne založený, láskavý a rozumný
A výškovo som chcela o kúsok vyššieho, než som ja (170cm). Môj partner má okolo 180 a to je pre mňa ideál
Môj muž. On je pre mňa veľmi príťažlivý. Fakt 😃
Výška,180-185,pekná mohutná postava,hola hlava,alebo teda do 3mm dĺžka vlasov 😁,strnisko,pekne črty tváre,oči sú mi jedno 😁😁 len nech nejaké má 😁 takého aj mám,len tá postava je už mohutnejšia ako len mohutná od kedy sa poznáme 🙈 🤣🤣 ale aby som bola fér,to aj moja vďaka krpcovi a zlým stravovacím návykom 🙈🤣 ale bol to veľký fešák pred tými 6timi rokmi 🥰 fotku nepridam,to by ma zahlusil že koluje po koníkovi 😁
Na druhú stranu ako veľa žien písalo že sa im páčia tmavé typy, taki sa mi absolútne nepáčia..ako ešte mierne opálený ok,ale ja sama som biela ako stena,asi by sme aj vyzerali komický a dosť kontrastne ako pár s takým chlapom 😁
Nechcem vyzerať povrchne, jasné, že vnútorné hodnoty a charakterové vlastnosti sú dôležité, ale chlap sa mi musí aj páčiť fyzicky. Nemám presne vyhradený typ, akože musí mať také vlasy a onaké oči. Lebo tiež som si myslela, že som skôr na tmavých, ale najviac sa mi páči môj muž, modrooký blonďák. Som rada, že napriek vyššiemu veku má stále husté vlasy, keby oplešatel a ešte by si k tomu nebodaj nechal narásť bradu, tak by som ho síce neopustila, ale ťažko by som to rozdýchavala.
Zo známych sa mi páči/l napríklad Paul Walker. Pritom okrem blond vlasov vlastne vôbec nebol môj typ 🤣 Ale inak teda svetlé vlasy, kľudne aj dlhé, milujem rockerov, tmavé oči, to je podľa mňa s blond vlasmi brutálny kontrast, priemerná výška (175-180), štíhly, vyrysovaný maximálne od manuálnej práce, nie z posilky. A naj sexi je za mňa pekný úsmev a keď sa "smejú" oči.
Ale inak sa mi páči aj veľa tmavovlasych chlapov, napríklad Collin Farrell či ako sa píše.
U mna je to presne typ Jan Kolenik - vysoky, vysportovany, upraveny, charizmaticky chlap (ano, viem, ze nie je na zeny) 🙂
páči sa mi taký trocha typ "drsňák" a sú pre mňa dôležité ramená a ruky, mal by ich mať pevné najlepšie od roboty a nie ako tí dnešní metrosexuáli.
Už nijaký, len ten môj.
Tmavy a chlpaty.. samozrejme nie krizenec kentaura ale taky normalny chlap..
@meringe70 Aj Gréci 😉
Jason Momoa je pre mňa taký prototyp dokonalosti 😜
Mne je jedno výška, farba vlasov, atď, ale mám úchylku na ruky. Zbožňujem veľké mužské ruky, keď vidím ten môj typ, tak ma už iné ani nezaujíma :D A ešte by mal byť aspoň trochu chlpatý 🙂

Vyssi, muznej postavy, ziadne tintitko, snedsi typ, skor kratke vlasy, prijemne slusne vystupovanie...presne ako moj muz, niekedy na neho pozeram a premyslam ako to ze si vybral mna🤣