Aký typ muža sa vám páči?
Aky typ muza preferujete? Myslim po fyzickej stranke - nizsieho/vyssieho, s dlhsimi vlasmi alebo kratsimi,…? Alebo len cisto vnutorne hodnoty ako su urcite charakterove vlastnosti?
Typicke zeny, hladaju tmaveho zivocisneho rozumej chlpaty Talian/cigan, jemne nasilny co pretiahne co pride a potom placu doma ze maju 3 deti a su bez muza
@foterlotor lebo teba určite priťahujú inteligentky čo majú obdivuhodný mozog a v posteli čakajú kedy na ne príde duch svätý 🙂
Páčia sa mi vysoký, tmavé kratke vlasy a modré oci, postava viac športová, ale nie úplne vyrysovana.. Čistý, voňavý, a musí z neho vyžarovať niečo.. Ale bola som zamilovaná aj do muza úplne mimo mojich predstáv.. Srdce si vyberá po svojom😆
@foterlotor no to je tak, prirodu neogabes, protiklady sa pritahuju, myslim, ze ak je zena chudera, moze plakat sama s 3-ma detmi rovnako pri tmavom Talianovi, ako pri blondatom pehavom Slovakovi (ale toto druhe je brrrr predstava).
Na mňa posobí hlboký hlas.
@foterlotor No to asi pud množenia živočíšny čo v sebe máme, tak aj v prírode si samica vyberá najsilnejšieho a najzdravšieho jedinca. A rovnako aj v minulosti asi skôr ulovil nejaké zviera žene a deťom nejaký statný vysoký a svalnatý chlap ako nejaké tintínko nízke a chudé. Teda nechápem, prečo nám to vyčítaš, je to proste prirodzené, že ženy takí chlapi priťahujú viac. Ale ako aj ja píšem, povaha je viac ako výzor, rada sa pozriem na takého vysokého, akurát svalnatého, s veľkými rukami, ale zase radšej to tintítko s dobrou povahou ako nejaký takýto pekný čo by ma napríklad ponižoval. Hoci samozrejme najradšej by som mala muža s dobrou povahou a aj s výzorom, čo sa mi najviac páči, lebo predsa, cez oči vnímame svet.
Ja naopak neznesiem tmavých chlapov. U mňa hnedovlasý, nezarastený na tvári ( mám rada ked su chlapi oholení čiže ziadna brada a strnisko ). Môže mat aj kus brucha to mi nevadí ale mna najviac pritahuju u muzov siroke plecia nie moc ale ani zas take nijake. Proste chlap co fyzicky maká.
Ale musim poznamenať ze takého mám doma, takze mi to vyhovuje. 🙂 😉
Veľký, modré oči, blond alebo hrdzavé vlasy, alebo kľudne bez vlasov, len nech je vysoký (195 cm minimum) a nie chudý, radšej pár kilečiek navyše, ako vychrtlina 🤣.
Niekedy to boli vysoký 2m chlapi 😁tmavý čierne oči a fúzy ale upravené 😁🤣moja životná láska je chudá má 176cm a vždy bol oholený ale už asi 5 rokov je zarastený chodí k barberovy má nové zuby a milujem ho 😝🤣aj keď výška nedosahuje môj štandard ako to bolo niekedy ale je stále oveľa vyšší ako ja takže mi to je jedno ja mám 156 CM 🤣
@thoughtfulweirdo ja tak isto. Páčia sa mi veľkí chlapi a doma mám už 23 rokov nižšieho a chudého 🤣
@mici88 😀 u mňa rovnako. Páčili sa mi dlhovlase, tmavovlase typy, tmavé oci, sneda pokožka. Frajerov som mala takýchto. A manzel? 😀 Blondiak so svetlými zelenými očami, pokožka biela. Vôbec nebol môj typ 😀. Išli sme vonku lebo veľmi dobiedzal a ja som chcela od neho pokoj a nakoniec som sa do nho totálne buchla 😀😂
Slabost a da sa povedat, ze aj takeho mam 🙂 Vysoky 190cm, tmavy - sneda opalena pokozka, cierne vlasy nakratko, tmavo hnede oci, stihly.
Za mna najkrajsi chlap v mojom zivote - moj manzel ❤ Ja mam oci len pre nho 🤣
Mne sa páčia skôr blondaci s modrými očami a vysoký nemusí byť moc tak do 185cm lebo ja som nízka 😊
@foterlotor Ja mam taky typ a neplacem pri nom 🤣 Inak dobry nick - nasa najoblubenejsia komedia aj s manzelom 👍👌🔝
Vzdy sa mi pacili modrooki blondaci. A uz ako mala som snivala o tom ze si vezmem Nemca. Prisli mi strasne pritazlivi. S ich presnostou a pedantnostou. 😅
Aj ked som ho nikdy naschval nehladala, tak uz skoro 10 rokov som vydata za modrookeho Nemca. Ale ma svetlo hnede vlasy, nie blond 🤣
Ale je presne taky perfektny ako som si ho uz ako mala vysnivala. Alebo asi este ovela lepsi ❤️
@javiemneviem 😂👍
Tu sa stretli ženy naozaj rôznych chutí
Čiernovlasý, hnedooký s poriadnou bradou😍😍😍...a môj doma blonďák s modrými očami 🤣😄....ale zas jemu sa páčia blondínky a ja vlasy čierne jak uhoľ🤣 sme sa našli ❤️
1,90m< , pekné zuby, musí mať pekne črty tváre a zaujať ma niečim. Potom mi je už jedno či blonďavý , holohlavý 😄 napríklad ryšaví sa mi vôbec nepáčia a raz došla zamnou kamoska do prace a za ňou prišiel Vilda Šír z lets dance , maličký ryšavý ale ten ti mal takú charizmu a zmysel pre humor že ma dokázal očariť 😄
Odjakživa sa mi neskutocne páči Till Lindemann 😍 ale reálne milujem svojho muža takého,aký je 😇 a vôbec sa nepodobaju 😅

Vysoký štíhly atletický krátke vlasy oholeny