icon

Aký typ muža sa vám páči?

23. aug 2023

Aky typ muza preferujete? Myslim po fyzickej stranke - nizsieho/vyssieho, s dlhsimi vlasmi alebo kratsimi,…? Alebo len cisto vnutorne hodnoty ako su urcite charakterove vlastnosti?

hladamematku
24. aug 2023

Vysoký štíhly atletický krátke vlasy oholeny

foterlotor
24. aug 2023

Typicke zeny, hladaju tmaveho zivocisneho rozumej chlpaty Talian/cigan, jemne nasilny co pretiahne co pride a potom placu doma ze maju 3 deti a su bez muza

mladena
25. aug 2023

@foterlotor lebo teba určite priťahujú inteligentky čo majú obdivuhodný mozog a v posteli čakajú kedy na ne príde duch svätý 🙂

mon29
25. aug 2023

Páčia sa mi vysoký, tmavé kratke vlasy a modré oci, postava viac športová, ale nie úplne vyrysovana.. Čistý, voňavý, a musí z neho vyžarovať niečo.. Ale bola som zamilovaná aj do muza úplne mimo mojich predstáv.. Srdce si vyberá po svojom😆

tenerifka
25. aug 2023

@foterlotor no to je tak, prirodu neogabes, protiklady sa pritahuju, myslim, ze ak je zena chudera, moze plakat sama s 3-ma detmi rovnako pri tmavom Talianovi, ako pri blondatom pehavom Slovakovi (ale toto druhe je brrrr predstava).

h2
25. aug 2023

@tenerifka Ty si bolndína, však? Ja som tmavá, mne blonďáci nevadia. 😊

tenerifka
25. aug 2023

@h2 ano, som blondina so svetlou pletou

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
ivik4
25. aug 2023

@tenerifka ja by som sa dogrcala zas z taliana ci ineho tmaveho chlpateho muza
Brrr predstava 🙃

ckocka
25. aug 2023

Na mňa posobí hlboký hlas.

tenerifka
25. aug 2023

@ivik4 vobec nemusi byt chlpaty, ale ani mne sa Taliani velmi nepacia, tie crty tvare su ine ako u Spanielov

marsmykkok
25. aug 2023

@foterlotor No to asi pud množenia živočíšny čo v sebe máme, tak aj v prírode si samica vyberá najsilnejšieho a najzdravšieho jedinca. A rovnako aj v minulosti asi skôr ulovil nejaké zviera žene a deťom nejaký statný vysoký a svalnatý chlap ako nejaké tintínko nízke a chudé. Teda nechápem, prečo nám to vyčítaš, je to proste prirodzené, že ženy takí chlapi priťahujú viac. Ale ako aj ja píšem, povaha je viac ako výzor, rada sa pozriem na takého vysokého, akurát svalnatého, s veľkými rukami, ale zase radšej to tintítko s dobrou povahou ako nejaký takýto pekný čo by ma napríklad ponižoval. Hoci samozrejme najradšej by som mala muža s dobrou povahou a aj s výzorom, čo sa mi najviac páči, lebo predsa, cez oči vnímame svet.

iriska13
26. aug 2023

😁😋😍takýto

alzbet24
26. aug 2023

Ja naopak neznesiem tmavých chlapov. U mňa hnedovlasý, nezarastený na tvári ( mám rada ked su chlapi oholení čiže ziadna brada a strnisko ). Môže mat aj kus brucha to mi nevadí ale mna najviac pritahuju u muzov siroke plecia nie moc ale ani zas take nijake. Proste chlap co fyzicky maká.
Ale musim poznamenať ze takého mám doma, takze mi to vyhovuje. 🙂 😉

tilly
26. aug 2023

Veľký, modré oči, blond alebo hrdzavé vlasy, alebo kľudne bez vlasov, len nech je vysoký (195 cm minimum) a nie chudý, radšej pár kilečiek navyše, ako vychrtlina 🤣.

adelkaa159
26. aug 2023

Niekedy to boli vysoký 2m chlapi 😁tmavý čierne oči a fúzy ale upravené 😁🤣moja životná láska je chudá má 176cm a vždy bol oholený ale už asi 5 rokov je zarastený chodí k barberovy má nové zuby a milujem ho 😝🤣aj keď výška nedosahuje môj štandard ako to bolo niekedy ale je stále oveľa vyšší ako ja takže mi to je jedno ja mám 156 CM 🤣

tilly
26. aug 2023

@thoughtfulweirdo ja tak isto. Páčia sa mi veľkí chlapi a doma mám už 23 rokov nižšieho a chudého 🤣

javiemneviem
26. aug 2023

@mici88 😀 u mňa rovnako. Páčili sa mi dlhovlase, tmavovlase typy, tmavé oci, sneda pokožka. Frajerov som mala takýchto. A manzel? 😀 Blondiak so svetlými zelenými očami, pokožka biela. Vôbec nebol môj typ 😀. Išli sme vonku lebo veľmi dobiedzal a ja som chcela od neho pokoj a nakoniec som sa do nho totálne buchla 😀😂

luczach
26. aug 2023

Slabost a da sa povedat, ze aj takeho mam 🙂 Vysoky 190cm, tmavy - sneda opalena pokozka, cierne vlasy nakratko, tmavo hnede oci, stihly.
Za mna najkrajsi chlap v mojom zivote - moj manzel ❤ Ja mam oci len pre nho 🤣

kristinkakvetinka
26. aug 2023

Mne sa páčia skôr blondaci s modrými očami a vysoký nemusí byť moc tak do 185cm lebo ja som nízka 😊

luczach
26. aug 2023

@foterlotor Ja mam taky typ a neplacem pri nom 🤣 Inak dobry nick - nasa najoblubenejsia komedia aj s manzelom 👍👌🔝

luczach
26. aug 2023

@kiki68 Ale ved Michael Fassbender je hnedovlasy s rysavym strniskom a dokonalymi zubami ❤ Zboznujem toho herca 🤗

inaemre
26. aug 2023

Vzdy sa mi pacili modrooki blondaci. A uz ako mala som snivala o tom ze si vezmem Nemca. Prisli mi strasne pritazlivi. S ich presnostou a pedantnostou. 😅
Aj ked som ho nikdy naschval nehladala, tak uz skoro 10 rokov som vydata za modrookeho Nemca. Ale ma svetlo hnede vlasy, nie blond 🤣
Ale je presne taky perfektny ako som si ho uz ako mala vysnivala. Alebo asi este ovela lepsi ❤️

karolinakr
26. aug 2023

@javiemneviem 😂👍

karolinakr
26. aug 2023

Tu sa stretli ženy naozaj rôznych chutí

tenerifka
26. aug 2023

@inaemre vies co, mne su Nemci sympaticki ich povahou, rezervovanostou, plachostou....teda aspoñ na zaciatku, ale fyzicky sa mi paci jedine taky Nemec, co ma tmave vlasy, a takych je naozaj malo

dajda_01
26. aug 2023

Čiernovlasý, hnedooký s poriadnou bradou😍😍😍...a môj doma blonďák s modrými očami 🤣😄....ale zas jemu sa páčia blondínky a ja vlasy čierne jak uhoľ🤣 sme sa našli ❤️

aylinn
26. aug 2023

1,90m< , pekné zuby, musí mať pekne črty tváre a zaujať ma niečim. Potom mi je už jedno či blonďavý , holohlavý 😄 napríklad ryšaví sa mi vôbec nepáčia a raz došla zamnou kamoska do prace a za ňou prišiel Vilda Šír z lets dance , maličký ryšavý ale ten ti mal takú charizmu a zmysel pre humor že ma dokázal očariť 😄

yvankamala
26. aug 2023

Odjakživa sa mi neskutocne páči Till Lindemann 😍 ale reálne milujem svojho muža takého,aký je 😇 a vôbec sa nepodobaju 😅

h2
26. aug 2023

@dajda_01 Ináč, na tomto niečo bude, asi sa naozaj protiklady priťahujú, lebo čo poznám mužov blonďákov, všetci majú ženy tmavovlásky. Aj my s mužom sme na tom tak, niekedy si robíme srandu, že sme priam na nerozoznanie od Brada a Angeliny, alebo Beckhamovcov. 😂