icon

Aký typ muža sa vám páči?

23. aug 2023

Aky typ muza preferujete? Myslim po fyzickej stranke - nizsieho/vyssieho, s dlhsimi vlasmi alebo kratsimi,…? Alebo len cisto vnutorne hodnoty ako su urcite charakterove vlastnosti?

tianna
26. aug 2023

@sheila121 veľmi sa podobá na môjho prvého frajera.. 😁 teda sú takí aj na Slovensku 😄 ale manžela mám jeho presný opak.. 🤣

eviann
26. aug 2023

@iriska13 Sexos veru

eviann
26. aug 2023

Ja som bola vzdy na modrookych blondakov. Teraz po 40tke sa vo mne biju dva typy- zivocisny, tmavsi muz a mladaskovia.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
tianna
27. aug 2023

@sheila121 🤣 BA 😁

kiki68
27. aug 2023

@luczach moj je viac blond a rysave strnisko tiez, vizualne podobny typ proste. Kolegyna ked ho videla, tak ze ja ta zadrhnem, ze vyzera moj ako Fassbender 😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
tianna
27. aug 2023

@sheila121 🤣👌

macatt
27. aug 2023

@blanblan och, tomu prvému sa riadne smejú oči🙏🏼 toho keby stretnem tak som prde*y😍

mladena
28. aug 2023

@jakubkoanjelik aj mne sa páčil 🙂 ono to vlastne ani nie je o tom tmavý- svetlý...... ale keď ma niečo do seba tak zaujme

tilly
28. aug 2023

Dievčatá a koľko z vás má ten svoj typ aj doma? Že sa vám podarilo nájsť chlapa, s ktorým si aj rozumiete aj bol vždy váš typ? A ste vy typ vášho muža?
Ja som mala pár "napadnikov", čo boli presne môj typ, ale nejak neprešla iskra, žiadna chémia, z mojej strany žiadny záujem, tak sa z nich ani frajeri nestali a naopak, najviac som sa zamilovala do chlapov, čo fyzicky neboli absolútne môj typ, napriek tomu ma priťahovali.

kristiii
28. aug 2023

@tilly ja teda doma nemám žiadneho, ale vždy sa smejem, že môj typ-teda hnedooký blonďák, som si musela vyrobiť 🤣🤣🤣 Ale aj synovi už tmavnú vlasy. Inak moja najväčšia láska bol čiernovlasý so svetlými očami 🙃

tenerifka
28. aug 2023

@tilly vies co, nie, nemam. Muz je odo mña starsi o 11 rokov, a pred 26-timi rokmi, ked sme sa spoznali, bol len asi 50%-tny odvar toho, co by som naozaj chcela, fyzicky mohol vyzerat lepsie. Vtedy som ani vek neriesila-ja 23 rokov, on 34. No ale cim som starsia, tym sa mi viac pacia mladi muzi, aleze fakt mladi, kludne aj okolo 25. Viem, ze nic take mat uz nikdy nebudem, ale chapem bohate starsie osamotene zeny, ktore si vydrzuju zajka😂, nie je nad to mat pri sebe niekoho sviezeho, s mladym telom,hladkou pletou, dokonalym chrupom....aj ked je to za prachy. Predsudky nemam ziadne, zijeme len raz😉

kakawah
28. aug 2023

@tenerifka no ja mam 50,ale taký mlaďasi sa pacia aj mne😆 pracujem v mladom kolektíve a oni mi dávajú každý deň taký pozitívny impulz, fresh, pohon a neviem čo ešte. Citim sa pri nich skvelo a mladistvo, berú má medzi seba, majú má radí. Mne to dodáva sebavedomie, staram sa o seba, schudla som od februara 10 kg. Mam fajn muža určite nechcem nič riešiť inde, ale na mladého sympaťaka sa rada pozriem, aj usmejem. 😉

tenerifka
28. aug 2023

@kakawah ja podobne, a tiez mam za par mesiacov 50. Asi to bude aj tymto konkretnym vekom, ze si uvedomujeme, ze este stojime za hriech, ale na druhej strane mame usporiadany zivot a menit to urcite nebudeme, preto sa snazime vytazit zo situacie nejaku tu radost-pokial sa este da, pozdvihnutie ega, udrzanie si mladosti co najdlhsie. Ja som si teraz zalozila Instagram😂, co som sa tomu dlho branila🙂

tenerifka
28. aug 2023

@kakawah no vidis, 10kg dole, a to sa vsade pisu bludy, ako sa v nasom veku pribera, figu, je to o nastaveni a zamakat na sebe

ankare
28. aug 2023

Vyšší, krátke a tmavé vlasy.

kakawah
28. aug 2023

@tenerifka to si napisala presne, a pekne, ostať čo najdlhšie psychicky mladá 😆

tiezjedna
28. aug 2023

obecne nemám rada presladené typy; fúzaté typy; nízke typy; svetlé typy.

slniecko1976
28. aug 2023

@tenerifka no iste ja makám a kilá nejdu doke a keď idú tak zas pekne aj späť

tenerifka
28. aug 2023

@slniecko1976 mozno nemas tu spravnu motivaciu😜

vandica
28. aug 2023

No ak výzoro, tak mne sa páči presne pravý opak toho čo mám doma 😂
Tmavšie vlasy, hnedé oči, tak nedbalo zarastený, celkom proste tmavší typ, a taký chlap, nie tintítko.
Jediné čo ten môj splňa je, že je zarastený a aj kilá už nejaké nabral 😂 Ale inak mám doma špinavý blond, modré oči, bledšia pokožka.

nasoma
28. aug 2023

Ja som stále chcela staršieho tmavé vlasy a buď hnedé oči alebo modré oči s normálnou postavou aby bol vysoky , potom ma zaujalo ako sa správa k žene , vtipný , sarkasticky atd ale v žiadnom prípade blondiaka 😀 a mám blondiaka s modrými očami

slniecko1976
28. aug 2023

@tenerifka ja mam motiváciu nemám správne nastavenie to si mýliš trochu motivácia je jedna vec a nastavenie druhá

judar
28. aug 2023

😂😭

tilly
30. aug 2023

@tenerifka ja podobne, ja som mala 19, on skoro 30 🤣. Ale ešte som na chuť mladatkam neprišla.

tilly
30. aug 2023

@kristiii aj ja som si porodila svoj typ 🤣. 192 cm, športovec, modré oči, špinavý blond

reddflowerlife
30. aug 2023

Ja som si nasla presne takeho aky je moj tip uplne do bodky 😀 Vysoky, macatejsi (mam rada mackov ), chlpaty 😂 , a hnede vlasy s bradou a fuzami.

karolinakr
30. aug 2023

@tilly 😅 a to sa ako dá?

tilly
30. aug 2023

@karolinakr spojili sme s mužom gény a nejak to vyšlo 🤣🤣