icon

Aký typ ženy chcú muži?

6. jún 2022

Baby take zamyslenie na večer. Čo si myslíte, aký typ ženy chcú mať doma po svojom boku muži. Stačí im " atraktívna žienka domáca" alebo radšej snívajú o nejakej " kráske" ktorá je slobodná,bezdetná dobre vyzerá, má super prácu? Ja len toľko 🙂

Strana
z4
athom
Autor odpoveď zmazal
zuzitko74
7. jún 2022

@h2 Však mu napíš možno a vykašli sa na neho. Nevadí, že nedostane, čo chce, podstatné je, že nezaznie to zakázané slovo NIE.

@athom Ak žena nesmie povedať ,,nie", tak jej ,,áno" nemá žiadnu hodnotu, je to len vynútené slovo bez vnútorného obsahu.

h2
7. jún 2022

@athom Smutnú? Z toho, čo si písal, som pochopila, že máš viac možností na výber. Na nivové penne určite nejakú nalákaš. 😋

h2
7. jún 2022

@zuzitko74 Ináč, vlastne mu "nie" môžem povedať. Lebo nie je môj partner. Takže nám tým nekrachne vzťah, keď ho nemáme.

mrva
Autor odpoveď zmazal
athom
Autor odpoveď zmazal
euka210
7. jún 2022

Co muz, to ine poziadavky, takze zovseobecnovat sa tu absolutne neda.

pralinka25
7. jún 2022

@athom ty musis mat hrozitansky zlu skusenost s týmto slovom. ja si myslim ze v prvom rade maju ludia jednat na rovinu a hlavne dospely clovek uz ma mat v sebe urcite veci ujasnene. takze podla mna je dospele hovorit jasne a zrozumitelne nie alebo ano. slovo mozno by som pouzila len vtedy ak je realna moznost ze som sa este nerozhodla ale aj to by som asi definovala iným slovom alebo skor komunikaciou. ak by som sa chytila tej varianty mozno co si spominal napriklad pri skusani niecoho noveho tam by som mozno nepouzila ale skor chcem alebo nechcem skusit, alebo premyslim si. slovo mozno napriklad znie tak detsky. neviem no mna by to rozhodne neuspokojilo. ak by som nieco nechcela ale je tu aspon mala moznost ze si to premyslim alebo dam tomu sancu inokedy poviem "teraz nie, ale casom uvidim" ja ked sa nad tym zamyslim tak slovo mozno mi pride ako uplne zbytocne. vsetko sa da vyjadrit dospelejsim sposobom a komunikaciou.
ja som v tomto asi chlap. neznasam omacky prifarbovanie omajkavanie a zbytocne reci. ideal jasne strucne zrozumitelne rovno k veci. nehovorim ze nemam rada rozhovory. ale taketo uhybanie ze mozno snad uvidime to je skor frustrujuce ako upokojujuce. vsetko je uhol pohladu. vies ako sa hovori aka otazka taka odpoved. ked nemas rad slovicko nie treba sa pytat inym sposobom.
a k tej ignoracii to je zlozite. ludia su rozni treba si fakt hladat niekoho s kym si clovek sadne. a mozno aj zalezi od toho o com a kolko rozpravas.

athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Autor odpoveď zmazal
mrva
8. jún 2022

@athom a mne sa natíska otázka: si slobodný, však? Odpoveď už viem. A ani ju nebolo treba povedať...

dadis
8. jún 2022

@athom Prepac, ja sa rozvadzam, ale toto je riadna hlupost, co pises 😂.

athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Autor odpoveď zmazal
mrva
8. jún 2022

@athom šťasne vydatá s jedným mužom 20 rokov 🙂

athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Odpoveď bola odstránená
mrva
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. jún 2022

@athom videla som ze si ma oznacil ale neviem co si pisal. peco pises nieco co musis odstranovat. ja si myslim ze tam nebolo nic tak hrozne aby si to musel mazat. myslim ze si to tu mohol v pohode nechat. inak ludia sa menia vyvijaju v case takze to ako mas veci teraz sa bude postupom menit. vsetko ta niekam posuva, pozitivne aj negativne zazitky.
inak je tu vela aj pozitivnych prispevkov. problem tych pozitivnych je ze neprajnici ich udupu. neoplati sa pisat pozitivne veci lebo ti zavistlivi a neprajni ludia sa okamzite zletia ako osy na med a udupu kohokolvek.
a manual neexistuje.
ale o vseobecnosti plati bud tym clovekom ktoreho by si sam chcel stretnut ak tuzis stretnut cloveka s urcitymi vlastnostami mal by si ich sam mat. vies ako sa hovori - vrana k vrane sada.
rob veci ktore ta definuju, naplnaju a ono sa k tebe niekto prida. bud taky ake hodnoty mas a stretnes podobneho cloveka.
nevsimol si si ze zvacsa pritahujeme take veci aki sme my sami? ked mas blbe obdobie serie sa vsetko doradu. ked mas dobre tak lietaju okolo teba jednorozce aj ked nechces. skratka veci sa vzájomne pritahuju ovplyvnuju a nasobia. to co vyzarujes sa ti vracia. takze ak chces stretnut svoju vysnenu porozmyslaj ci aj ona chce stretnut teba.

athom
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. jún 2022

@athom 😢 to mi je luto. nie kazdy je nahraditelny. v tychto pripadoch to byva tak ze nemozes hladat to co si uz mal a stratil si. to nejde. to by nebolo fer voci nikomu.
musis to nechat plynut. nenahradzat ale dat sancu niecomu novemu, idealne uplne inemu. neupinat sa ale dovolit veciam aby sa diali.
inak tie kriteria ked sa k nim znovu vratim. to vsetko chce nasa hlava, nase ego, nasa fantazia. laska ma zvacsa svoje vlastne pravidla, ide si po svojom. a niekedy aj klope na dvere ale cez vsetky tie predstavy nepocujeme ani nevidime. niekedy veci treba skrátka nechat len ist svojou cestou - nechat odist aj prist.

samato
9. jún 2022

Za mňa:
1. Štíhla (sorry ale bbw, chubby a pod nezmysly fakt nemusím) - aby som po nej túžil
2. kus rozumná (nemusí byť Márie Curie) - aby sme sa vedeli porozprávať
3. kus dobrodružná - aby sme spolu trávili zaujimavý čas.
A ako bonus úprimnosť a otvorenosť, ale šak čo by som chcel?
A hlavne reálna 😄

Pre zaujímavosť, na čom mi fakt nezáleží:
- či vie variť, či je poriadku milovná, či má dobrú pleť, či má dlhé vlasy, ako vyzerá do tváre

Čo nemusím: okrem nadváhy na mňa nezaposobí ani prílišnou upravenosťou, tetovačkami, botoxy, predĺžené vlasy a pod. Nič umelé.

athom
Odpoveď bola odstránená
zuzanazu85
10. jún 2022

Páni by chceli úplnú modelku, fantastickú kuchárku,dokonalú matku, profesionálnu upratovačku a aby bola k tomu aj sexuchtivá. No a pýtal sa niekto aj náš žien? 😁

mareri
Odpoveď bola odstránená
hayabusa1337
2. júl 2022

v kuchyni gazdina, v posteli stetka, vonku dama .. a som stara skola podla mna muz ma zabezpecovat vacsinu financi aby mala na tieto veci zena cas ich vypilovat :D

Strana
z4