icon

Aký typ ženy chcú muži?

6. jún 2022

Baby take zamyslenie na večer. Čo si myslíte, aký typ ženy chcú mať doma po svojom boku muži. Stačí im " atraktívna žienka domáca" alebo radšej snívajú o nejakej " kráske" ktorá je slobodná,bezdetná dobre vyzerá, má super prácu? Ja len toľko 🙂

17alexis
7. jún 2022

@melanta presne, velmi dobre si to vystihla. Mam kamosku, velmi dobru, ktora ale nema ziadne ambicie, ma vodicak, ale nesoferuje, do prace chodi, ale zarobi minimalku, deti ma relativne velke, no vyhovuje jej miestecko, ktore uz pozna 8 rokov, hoci muz na nu tlaci, nech nieco so sebou robi. Obcas uz spomenul aj rozvod, ze ho to prestava bavit. On je manazer v korporate. Este aj na pohovor do sucasnej prace ju zaviezol az pred vchod lebo to nevedela najst. Dokonca CV za nu poslal. Nema na nic nazor, nevie si ani objednat nieco z eshopu ci poslat platbu cez banking. So vsetkym caka na muza. Prerabali dom nedavno, vsetky spotrebice a nabytok zhanal manzel, ona mi ani nevedela povedat, aky typ cistenia bude mat ich rura na pecenie. Nevie zapnut ani umyvacku riadu, ked ju nalozi, caka na muza, aby ju zapol. Casto sa s nimi stretavame, mame ich radi, ale moj muz mi obcas povie, ze taku zenu by hnal kadelahsie. Mna na mojom obcas hneva, ze ked nieco neviem vyriesit, tak mi nepomoze hned, ale chce, nech si vygooglim. A ked aj tak nechapem, az vtedy ukaze, vysvetli. Mam napr.niekedy problem trafit niekam podla navigacky. Sli sme minule k notarovi, on presne vedel, kam mame ist, ale kazal mi zapnut si navigaciu, ci to najdem, kam ideme. 😁 Trochu sme sa pomotkali sice, ale trafili sme.

melanta
7. jún 2022

@17alexis neverila by som, že taká žena existuje, akú popisuješ. Ale mám jedného známeho a presne akoby o jeho žene si písala. Pani má asi 50-52 rokov, majú 3 deti, už dospelé, nikdy nerobila, lebo on zarobil dobre ešte za socíku. Ale ona doma nerobila a ani nerobí nič. Upratovať jej chodí pani, variť nevie, ale ozaj že úplne nič neuvarí, varí on. Ona ani práčku nezapne, nakupovať potraviny drogériu chodí len on. Na výlety chodí s kamošmi alebo sám, lebo ona nechce chodiť do lesa, ani na bicykli, ani k moru. Úplne zbytočný život v podstate. Okrem toho, že porodila deti, žije úplne zbytočne.

hama007
7. jún 2022

@h2 jasneee, veď "láska ide cez žalúdok". 😁✌️

mrva
7. jún 2022

no, podľa tých odpovedí, som rada, že som už vydatá :D bola by som v peknej prd.l., keby si ma teraz mal niekto vyberať :D

mrva
7. jún 2022

@athom podľa tvojich nárokov, asi nebudeš ženatý, či? :D trošku moc pozeráš rozprávky pre dospelých :D ale šak snívaj ďalej :D

athom
Autor odpoveď zmazal
17alexis
7. jún 2022

@melanta ona je mladsia, varit vie, uprace aj deti su dobre vychovane, ale zvysok nechapem...chcela mi dat darcek k narodkam a ja som dost taka minimalistka, nemam rada lapace prachu, tak mi stanovila financny limit, aby som si nieco vybrala. Poslala som jej link a ona, ze mi jej muz objedna lebo ona nevie. Vravim, ze ok, objednam si sama a ona mi len zaplati. Na to povedala, ze ok, ale nema teraz hotovost, tak muz mi posle cez banking. Potom neskor som mala rozlucku so slobodou, ona sa ponukla, ze zozenie listky na taku party cez Ticketportal. Dala som jej za ne peniaze a pytala som sa, ci uz su a ona, ze vecer bude muz objednavat lebo ona nevie. 🙈🙈🙈

h2
7. jún 2022

@hama007 Alebo skôr cez žalúďok 😁😁😁

mrva
7. jún 2022

@athom tvoje predstavy o zene 😁 trosku narocny

athom
Autor odpoveď zmazal
hama007
7. jún 2022

@h2 nechcela som byť vulgárna, tak som to nepísala takto na priamo 😂

vanda323
7. jún 2022

PODLA MNA URCITE GIZKU ONOVU 😂😂😂😂

janickacrazy
7. jún 2022

@17alexis Tak keby bola donútená, že muž za ňu všetko neurobí, tak by sa to naučila. Keď sa to naučila moja 74-rocna mama nedávno, sama si objedná, čo potrebuje, aj smart phone si kúpila, ani dlho netrvalo a už vie na ňom robiť všetko, aj internet banking. Je to chyba aj toho muža. Ale možno mu to vyhovuje.

mrva
7. jún 2022

@athom rozhodne taka nie som. A myslim, ze taka zena ani nie je. A k tym rozpravkam pre dospelych: "nepoznajuca slovo nie"... no neviem, neviem... ale drzim palce, nech taku najdes 😉

athom
Autor odpoveď zmazal
h2
7. jún 2022

@athom Vzťahy nekončia pre používanie slova "nie". To si odkiaľ zobral?
Keď sme už pri tom používaní slova nie: ty máš ženu? Nie? Či možno?

athom
Autor odpoveď zmazal
opica_skorica
7. jún 2022

@acrobaleno a mala dierku, ešte dodaj a hegne ma zo stoličky😆🤪😂

17alexis
7. jún 2022

@janickacrazy presne toto vravi aj moj, ze je to jeho chyba ako ju "naucil". Myslim si, ze v kazdom vztahu to tak je, ze v niecom ustupime tomu druhemu, v niecom sa snazime na sebe zapracovat a nevyzadovat vsetko len jednostranne, ale neda sa donekonecna iba brat a nedavat.

h2
7. jún 2022

@athom Tu nejde o svoju časť chyby. Lebo tá chyba nie je objektívna. Z pohľadu ženy urobil chybu chlap, z jeho pohľadu zase ona. Keď urobím chybu ja, nemám problém si ju priznať.
Myslím, že vzťahy krachujú na iných veciach. Tolerantný pár ustojí zopár tých "nie". Aj to je vo vzťahu dôležité. Nie len stále sa prispôsobovať a ustupovať.
A keď sa ešte vrátim k pôvodnej otázke tejto diskusie, tak mnohí muži chcú ženy, ktoré sú tak trochu "mrchy" a sú na nich trošku občas aj zlé. 😈😊

athom
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
7. jún 2022

@opica_skorica najlepšie tri.😂

acrobaleno
7. jún 2022

@athom to by som chcela vidieť, kde spravila žena chybu, keď si jej muž našiel milenku a pritom doma mal všetko. Peknú a inteligentnú ženu s dobrou postavou, sex, žranicu, komfort, atď. 😂

h2
7. jún 2022

@athom Vieš, pre čo sa konkrétne mne rozpadol môj bývalý 10 ročný vzťah? Lebo som sa chcela po tých rokoch niekam vo vzťahu posunúť, nájsť si spoločné vyhovujúce bývanie a založiť si rodinu (mali sme obaja 29 rokov). ON povedal nie. 🤷🏻‍♀️

athom
Autor odpoveď zmazal
h2
7. jún 2022

@acrobaleno Urobila chybu práve v tom, že mu dala všetko. Nebola tou mrchou, ktorú niektorí chlapi potrebujú, aby sa nenudili.

athom
Autor odpoveď zmazal
h2
7. jún 2022

@athom Ďakujem, ale písala som o bývalom vzťahu. V terajšom je všetko OK už vyše 17 rokov. 😉

athom
Autor odpoveď zmazal
h2
7. jún 2022

@athom No dobre, tak MOŽNO. 😁 (Ale radšej ma nečakaj, aby si nebol sklamaný. Veď pozvi niektorú z tých, čo si s nimi, keď nechceš byť sám.)