icon

Akým spôsobom anonymne informovať dotyčnú o silnej nevere?

15. okt 2022

Ahojte, mám otázku. Akým spôsobom informovať dotyčnú o silnej nevere anonymne? Ide o to, že sesternicin muž ju podvádza a to už dlhu dobu. Ma vlastne paralelný vzťah ako sme zistili. Je mi to veľmi ľúto a chcem, aby o tom vedela. Bohužiaľ je situácia taká že osobne to nepojde, ako to urobiť inak? Ma právo to vedieť. Dakujem

Strana
z3
yasmeena
18. okt 2022

@ibrunova to by mohla urobit,aj keby unho nasla nejaky dokaz sama,alebo by ich nahodne uvidela...pripadne ak by prisiel za nou,ze odchadza...

ibrunova
18. okt 2022

@yasmeena ale ja by som nechcela žiť s pocitom, že som chcela dobre a kvôli tomu som prišla o kamošku.. Aj som o ňu reálne prišla ☹ Ak niekto chce niečo takéto oznámiť, mal by vedieť, ako na to, lebo hocičo sa môže stať, nemáme vyštudovanú psychológiu, aby sme vedeli odhadnúť, čo urobí ďalej.

sparrows
19. okt 2022

@dominikamacakova že ty si ten typ, čo sa viac naserie na milenku ako na svojho muža, ktorý by ťa podvádzal? 😂

dominikamacakova
19. okt 2022

@sparrows čo s tým mám spoločné ja? Ja mám tie informácie od psychologičky a nie, že som si tu nejaké bludy vycucala z prsta

basska_b
19. okt 2022

Kazdy sa k tomu postavi inak, podla povahy. Niekto to vezme chladnokrvne, hlavne ak uz mal podozrenie. Niekto sa zosype. Ja by som dala na intuiciu... sesternicu si poznas... poslat fotky v anonymnom liste je dobry napad

janulka1802
19. okt 2022

Ja by som to chcela vedieť. Fuj, žiť v takom klamstve... nikdy!!!

sparrows
19. okt 2022

@dominikamacakova lebo máš príliš agresívny postoj k človeku, ktorý sa len snaží podať informácie a pomôcť osobe, ktorá je podvádzaná. Čiže sa hneváš na zlú osobu 😅

Strana
z3