icon

Berú to muži ako zúfalstvo?

30. dec 2021

Ako to podla vas muzi, ktori sa o vas zaujimaju, vnimaju ak zena nemala dlhsie sex? Neberu to ako nejake zufalstvo, ze je na ocot? Obcas mam totiz pocit, ze niektori to beru, ze zena nestoji pomaly za nic ak je slobodna a nema milenca. V mojom okoli vela mladych zien aj ked nemaju vztah, tak maju aspon partnera na sex, ale ja to tak necitim. Obcas si vsak pred muzmi pripadam divne, ak to naznacia, ci niekoho mam v tejto oblasti a ja odpoviem, ze nie.

Strana
z2
brembo
2. jan 2022

@soldi 🙂 taku určite nájdu,o tie nudza určite nie je

soldi
2. jan 2022

@brembo no. by si sa divil. teda, asi ako kde, ale ja mam kamosa od nas z mesta, co taku intenzivne hlada a furt sa mu nedari. ale ja som z maleho mesta, tu je 90% krestanov plnych odsudenia, co pluju pekelne ohne, na kazdeho, co sa vymyka propagovanemu krestanskemu idealu 🙂

brembo
2. jan 2022

@soldi Ja nie som z mesta,ale z okolotých miest kludne nájdem aj za 10 vagónov,a to si može vyberať vekové kategórie a vzhľad. A môžem ti povedať,že u nás čo sa robia na velkých kresťanov a žeru kostol ako ako najlepšie jedlo sveta,tak su možno ešte menej morálny,než ja ateista.🙂

soldi
2. jan 2022

@brembo odkazem mu teda ze zle hlada 😀 alebo je moc narocny. Ano, pokrytectvo a alibizmus - to vystihuje vela veriacich

brembo
2. jan 2022

@soldi alebo hľadá na zlom mieste. V kostole takú ťažššie nájde.🙂

soldi
2. jan 2022

@brembo nehlada v kostole 😀 resp. ja vlastne netusim, kde hlada, len sa mi stazoval, ze taku nevie najst a ci nemam nejaku volnu kamosku 😀

brembo
2. jan 2022

@soldi tak ty nechceš dopriat kamoške? No pekné od teba😀

A ty nechceš zaskočiť kamošku? 😀

soldi
2. jan 2022

@brembo ano, aj mna sa samozrejme pytal 😀 len ma smolu, ze ja som monogamna a preferujem financnu nezavislost. ale aj tak to priebezne skusa 😀

brembo
2. jan 2022

@soldi tak to si kamarátka? Jemu nedopraješ,sebe nedopraješ,toto kamarátky nerobia😀

soldi
2. jan 2022

@brembo kamarat by taky rad, ano, to pozname 😀 ale som mu povedala, ze hned ako budem single, tak bude prvy na zozname, ktoremu sa ozvem 😀

brembo
2. jan 2022

@soldi to ho chudáka necháš tak dlho čakať? Máš ty vôbec srdce? 😀

soldi
2. jan 2022

@brembo mam ich na zozname viacerych, musi byt vdacny aj za to prve miesto 😀

brembo
2. jan 2022

@soldi no keď sa tak veci majú,tak veru že hej. Ale aj ty možeš ešte urobiť preňho viacej. Skrátiť mu čas čakania. 😀

soldi
2. jan 2022

@brembo nech si chalan laka cajocky na cash, ja mam ine naroky. 🙂 divim sa, ze preco ziadnu nema, lebo je aj pekny, aj pri peniazoch, ale tak trosku magor, asi to bude tym 🙂

brembo
3. jan 2022

@soldi nuž asi hej. A keby nebol magor,rak by si ho brals? Ďakujem za veselú konverzáciu,zkepšila si mi náladu.

soldi
3. jan 2022

@brembo to, ze je magor mi nevadi 😀 ale vadi mi, ze zeny vnima prioritne ako objekty sluziace muzom na ukojenie ich sexualnych pudov

brembo
3. jan 2022

@soldi to je smutné. Ale jedného dňa sa mu to vypomstí,lebo sa možno rozhodne,že je načase začať si niečo vážne a zistí,že nie je s kým. Lebo mladé pipky ho chcieť nebudú,a ženy od 30 už budú hĺadať niekoho na trvalý vzťah,s kým budú žiť natrvalo,s kým si možno založia rodinu,lenže pre ne už bude starý. A tiež ženy si už budu poriadne vyberať,a nezoberú takého,ktorý ženy len zneužíval. A ty máš rada magorov? 😀

soldi
3. jan 2022

@brembo on mal priatelku a ma s nou dve deti. Ale nikdy sa neozenil. Na deti plati, stara sa o ne a uziva si nezavazny sex ako pride a kedy pride. Ja mu do toho nekecam, je to jeho zivot, a jeho ponuky vytrvalo odmietam 😀
Nevyhladavam magorov, ale mam pochopenie a toleranciu pre nestandartnych jedincov 🙂

brembo
3. jan 2022

@soldi neštandardný jedinci

sticker
brembo
3. jan 2022

@soldi ale mohla by si mať vzhľadného a zabezpečeného finančne. Z toho by si mohla mať 2násobný profit.🙂

soldi
3. jan 2022

@brembo takeho som uz mala pekneho a bohateho, dokonca aj velka laska to bola 🙂 no okolnosti sa zmenili a rozhodla som sa zit radsej samostatnejsie a nezavislejsie aj za cenu samoty a vyrazneho znizenia zivotneho standartu 🙂
Neviem sice presne co od zivota / vztahu chcem, zato viem uplne presne, co nechcem a nie som ochotna tolerovat 🙂

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
3. jan 2022

@andreatytler presne,to je i moj názor

brembo
3. jan 2022

@soldi tak čo nechceš už vieš. A to čo chceš je to,čo nemáš medzi vecami,čo nechceš a nemožeš tolerovat.😀
Inak ta chápem,ked si sa tak sklamala, a bolo ti tak ublížené,tak človek velakrát nevie,čo by chcel,lebo sa bojí toho,že bude opat sklamaný.

Strana
z2