Berú to muži ako zúfalstvo?
Ako to podla vas muzi, ktori sa o vas zaujimaju, vnimaju ak zena nemala dlhsie sex? Neberu to ako nejake zufalstvo, ze je na ocot? Obcas mam totiz pocit, ze niektori to beru, ze zena nestoji pomaly za nic ak je slobodna a nema milenca. V mojom okoli vela mladych zien aj ked nemaju vztah, tak maju aspon partnera na sex, ale ja to tak necitim. Obcas si vsak pred muzmi pripadam divne, ak to naznacia, ci niekoho mam v tejto oblasti a ja odpoviem, ze nie.
@soldi to je smutné. Ale jedného dňa sa mu to vypomstí,lebo sa možno rozhodne,že je načase začať si niečo vážne a zistí,že nie je s kým. Lebo mladé pipky ho chcieť nebudú,a ženy od 30 už budú hĺadať niekoho na trvalý vzťah,s kým budú žiť natrvalo,s kým si možno založia rodinu,lenže pre ne už bude starý. A tiež ženy si už budu poriadne vyberať,a nezoberú takého,ktorý ženy len zneužíval. A ty máš rada magorov? 😀
@brembo on mal priatelku a ma s nou dve deti. Ale nikdy sa neozenil. Na deti plati, stara sa o ne a uziva si nezavazny sex ako pride a kedy pride. Ja mu do toho nekecam, je to jeho zivot, a jeho ponuky vytrvalo odmietam 😀
Nevyhladavam magorov, ale mam pochopenie a toleranciu pre nestandartnych jedincov 🙂
@brembo takeho som uz mala pekneho a bohateho, dokonca aj velka laska to bola 🙂 no okolnosti sa zmenili a rozhodla som sa zit radsej samostatnejsie a nezavislejsie aj za cenu samoty a vyrazneho znizenia zivotneho standartu 🙂
Neviem sice presne co od zivota / vztahu chcem, zato viem uplne presne, co nechcem a nie som ochotna tolerovat 🙂
@andreatytler presne,to je i moj názor

@soldi 🙂 taku určite nájdu,o tie nudza určite nie je