icon

Blok v sexe

2. jún 2022

Dobry den, potrebovala by som radu, lebo neviem ako si pomoct.
S muzom mame 3 r dieta, zhodli sme sa, ze pri tomto jednom aj ostaneme, hoci muz chcel povodne dve, no po narodeni zmenil nazor.
Mam zavedenu Danu, pocas plodnych dni pouzivame aj kondom, no posledny mesiac pozorujem, ze mi uplne zovrie cele vnutro, ked si predstavim, ze by som znovu otehotnela a zacala som prosit manzela aby pouzival kondom este aj pocas neplodnych dni.

Neviem ako sa upokojit a nestresovat sa z mozneho otehotnenia. Ak ste mali niektora podobne pocity/problem ako ste to riesili? Sterilizaciou?

jaskolka
2. jún 2022

Tak keď máš taký blok a hrôzu, že ajnepriek tým opatreniam otehotnies, tak jedine sterilizácia.

anjelicek26
2. jún 2022

Asi skor psychologom. Sterilizacia je nezvratny krok a dietatko mate este male, teda tipujem, ze si este mladucka. Uz to, ze pouzivate Danu a aj kondom pocas plodnych dni drviva vacsina parov nerobi...ale este aj neplodnych?? To uz je paranoja silna proste...

ariannazara
2. jún 2022

To vážne? Myslím si ze to úplne prežívaš až príliš.
Keď ďalšie dieťa nechceš tak spravíš radikálny krok, ale tento krok už nejde vziať späť. Tak si to treba poriadne premyslieť.

autor
2. jún 2022

@anjelicek26 uvedomujem si, ze to uz je prilis, ale mame problemy vo vztahu a viem, ze ani pri dalsom dietati by sa nezapajal, neviem ci potrebuje aby chodilo na druhy stupen, aby sa mu vedel venovat.

anjelicek26
2. jún 2022

Tak sa porozpravaj s psychologom, netreba sa tomu branit. Vie ti podat uplne iny uhol pohladu a poradi ti ako nezainteresovana osoba (ktora pozna vsetky fakty)... to, ze sa muz nezapaja nuz to nie si prva ani posledna, co ma taky exemplar doma, na tom sa da pracovat a takyto vplyv na sexualitu a "paranoju" s otehotnenim to u drvivej vacsiny zien nema... sama vies regulovat, kolko sa bude synovi venovat, treba ich poslat spolu aj keby len do obchodu, na ihrisko, na mensi vylet...oni si k sebe cestu najdu... ono je to tak, ze mini deti su proste viac naviazane na mamu, ale postupne treba najst tu rovnovahu (a verim, ze si ju najdu).

janewithane
2. jún 2022

Navrhla by som mužovi vazektomiu, je to oveľa menší zákrok ako sterilizacia

autor
2. jún 2022

@janewithane vazektomiu zavrhol, ked sme sa o tom bavili. V konecnom vysledku mam ale problem ja.

thoughtfulweirdo
2. jún 2022

Čo ja viem, ja tam problém nevidím. Tiež používame dva druhy ochrany a neriešime, či sú plodné alebo neplodné dni. Radšej "prehnane" opatrne než riešiť neželané tehotenstvo. Ale ak to cítiš tak, že ťa tvoj strach obmedzuje v bežnom živote, určite vyhľadaj psychológa, nie je to žiadna hanba ani nič podobné.

autor
2. jún 2022

@thoughtfulweirdo mna neobmedzuje, chcem prave predist tomu, co si momentalne nezelam. Ale muz na mna uz pozera ako na cvoka, no on je spolahnuty, ze vsetko riesim ja.