icon

Bolesť pri polohe zozadu

lalala2020
26. feb 2026

Sex si s priateľom užívam. Vždy tam cítim prepojenie, vždy ma bozkáva, objíma. Zaujímavé je to najmä zozadu, objíma ma a tvár pritiahne až k tej mojej. Zážitok kazí to fyzické. Bolí ma to, keďže to ide hlbšie, lebo v podstate na mňa ľahne. Je to nemožné vyriešiť? Alebo je to neohľaduplnosť partnera?

patrike
•
26. feb 2026

Kolko cm ma vo vzrusenom stave jeho penis ? Niekedy to proste anatomicky nepasuje ...

anonym_e3ac26
•
26. feb 2026

🍿

anonym_2470c8
•
26. feb 2026

Ja som mala tento problém a potom sa zistilo, že v krčku maternice mám myóm. Dala som si urobiť laparoskopicky hysterektómiu a problém sa vyriešil, už pri sexe žiadnu bolesť necítim.

anonym_627a04
•
26. feb 2026

Milujem túto bolesť pri sexe.

anonym_1551ad
•
26. feb 2026

Ja mám skôr opačný problém, bolí to skôr hore alebo na chrbte, zozadu mám pocit, že sa tam toho viac vojde a preto to neboli

anonym_178e8a
•
26. feb 2026

@lalala2020 Ja tiež nemám rada túto polohu, tiež má to bolí. Najmenej má to bolí cez plodné dni. A tiež netuším prečo.

anonym_6cab70
•
26. feb 2026

Táto poloha je bolestivá pre veľa žien. Proste uhol anatomia čokoľvek môže byť faktorom. Zo 100x ma táto poloha boli 99x a to partner je tak 17cm.viac si nedokážem predstaviť v sebe v žiadnej polohe. Som z tých úzkych žien

monulka205
•
26. feb 2026

@lalala2020 tak neohladuplnost je snáď to, že by vedel že ťa to boli a aj tak ide jak zbíjačka a sere na to. Takže??? Vie o tom, že ťa to boli, alebo len držíš jak hluchý dvere a potom sa tu pýtaš nás, či je neohladuplny? Ak nevie, povedz mu to a robte polohy aké sú ti príjemné. Nemáš za čo.

anonym_db0000
•
26. feb 2026
@anonym_6cab70

Táto poloha je bolestivá pre veľa žien. Proste uhol anatomia čokoľvek môže byť faktorom. Zo 100x ma táto poloha boli 99x a to partner je tak 17cm.viac si nedokážem predstaviť v sebe v žiadnej polohe. Som z tých úzkych žien

@anonym_6cab70 úzkosť znamená niečo iné ako toto, keď ti naráža do maternice zozadu.

anonym_44878e
•
26. feb 2026

Môj partner je stredne obdarený, žiadne kladivo medzi nohami nemá a zozadu ma to bolí, snáď iba pri jednom uhle nie, inak áno.

lenja1
•
26. feb 2026

Pri tejto polohe to boli skoro každú keď si nedá pozor. Skús inak natočiť panvu inak sa prehnúť. U nás podobne keď sa pozabudneme tak je zle. Napriek tomu ju mame radi obaja.

anonym_18881d
•
26. feb 2026

Mne na to vplyva aj poloha krcka v zavislosti od cyklu. Dokonca som rodila 4x a manzel nie je nejaky obor, ale aj tak. Musi byt opatrnejsi. Ale niekedy to chvilku vydrzim aj drsnejsie, ale nie dlho 🙃

anonym_00a8f2
•
26. feb 2026

@lalala2020 v tejto polohe musí byť muž prosto opatrnejší. Pokiaľ ide na doraz tak to bolí. Je to o komunikácií. Ak Ťa to bolí tak sa ozvi! Je toľko iných polôh čo spôsobujú potešenie.

pr85
•
28. feb 2026

@lalala2020 Zlatý misionár a nič ťa bolieť nebude.

anonym_c46750
•
9. apr 2026

Aj mňa to boli. Super poloha ktorú mam najradšej zo všetkých, avšak občas to tak zabolí, že dostanem blok a už si to neužívam. Ale musí dávať pozor, pretože často tam ,,napumpuje" vzduch a vtedy to boli najviac.