icon

Bolesti pri sexe po druhom cisárskom reze: čo robiť?

24. dec 2024

Ahojte mali ste niektorá dva cisárske a veľké bolesti pri sexe potom ? Ako dlho trvalo než sa to upravilo a prestalo bolieť ?
Už po prvom som mala mierne bolesti ale prešlo ton celkom rýchlo ale teraz to fakt silno boli a to som už 5 m po porode

pupava36
•
25. dec 2024

Nebolelo ma nic a to mam dve sekcie za sebou a sex sme mali hneď po 600nedeli. Cize ak mas bolesti chod s tym k lekárovi.

kitycat
•
25. dec 2024

Nakupila by som nejaky gel nech to mas dobre premazane. Podla mna sa zo strachu z bolesti ani nevies ubolnit a preto ta to tak boli

ema22270
•
25. dec 2024

Mam 2 cisarske a nie nebolelo ma ani po jednom nejako extremne pri sexe,,, uz po 6 tyzdnoch myslim ze to bolo ok. Jedine mocovy mechur ma bolel po druhom dost asi mesiac. Pri kazdom cikani ma tahalo velmi. Ale jazva ma bolieva niekedy ...

svokrinjazykmonika
•
25. dec 2024

Mňa sex prestal bolieť po 9tich mesiacoch. Ale až po 2 rokoch sa cítim úplne normálne ako predtým. Aj pocitovo tam dole aj chuť na to. 1 cisársky.

bubinkaaa
•
25. dec 2024

Píšeš,že máš veľké bolesti,ale bližšie si nič neuviedla,napr.presnú lokalizáciu bolesti,dobu trvania,typ bolesti atd ....
Treba hľadať a nájsť príčinu ... u každého je to individuálne aj rez, a tiež aj hojenie. V prípade pretrvávajúcej bolesti a ťažkosti konzultuj to určite s lekárom.