Bude verný?
Ahojte,
s partnerom sme spolu skoro 3 roky. Rozviedol sa kvoli mne po 30tich rokoch, ale bol v manzelstve viackrat neverny, dokonca ma kontaktovala jeho posledna milenka, ze s nou bol subezne so mnou. Tvrdi, ze to tak nie je, ale viacere milenky priznal. Po meste sa dokonca o nom rozhlasuje, ze je kurevnik. Momentalne spolu zijeme, semtam hadka, ale neviem, ci mu verit, ze prave mne bude verny, ked cele manzelstvo podvadzal. Sme obaja 50+.
Dakujem za rady a skusenosti.
@viestta never tomu 😉
Ale ved on uz Teba istym sposobom podvadzal ked mal dalsiu milenku subezne s Tebou…alebo si o nej vedela? Podvadzat milenku s dalsou milenkou…no nie, nedavam velke sance tomu ze az pri tebe nasiel pravu lasku a bude mat oci len pre teba. Sorry 🤷♀️
@kinderzwillinge to hej, to mas uplnu pravdu. Ak vyzera dobre, este aj mladsie sa na neho nalepit mozu. Mozno tak o 10-15 - 20 rokov sa uz usadi a bude verny.
Otazka nestoji, ci Ti bude verny, ale ci si Ty ochotna akceptovat jeho zivotny styl a nevery...
@viestta To asi myslíš tých pupkatých 50tnikov z hornej dolnej! V mestách je to úplne inak. V pracovnom živote kde stretávam veľa rôznych managerov, by si sa čudovala ako dobre vyzerajú 50 ci dokonca 60tnici. A povedala by si im max 45! vyzorovo a kondíciou by teda predbehli aj nejedného 30tnika!
o pár rokov ti isto bude verný...keď ho prestanú baviť ženy a bude chodiť spávať po večerníčku... 😉
@deti95060810 alebo ked ho capne „ujo Alzheimer“ a zabudne na frajerky😆
Ked bude mať problemy s prostatou, možno !!
No je to aj trochu nespravodlivé. Niektorí pani po 50tke vypadaju čoraz lepšie a niektoré dámy čoraz horšie 🤭.
Verný ti určite nebude
Táto otazka je hodná tak na 20 ročnú “ženu”. Žena v tvojom veku by mala odpoved poznať.
Verný ti asi začne byť, keď bude odkázaný na pomoc cudzej osoby.
Status "ku....ok", asi nedostal za svoje dobré správanie.
Ale možno čím bude starší, tým bude mať menej príležitosti. Môžeš dúfať, nádej umiera posledná.
Podla mna je uplne naivne cakat, ze bude verny. Okrem toho karma funguje. Zobrala si zene muza?po 30tich rokoch. Cakaj, ze ti ho toez nejaka slohne, alebo mu to budes tolarovat 👍
Dakujem za nazory, sama neviem co si mysliet, ani svojim detom o mne nepovedal. Este chvilu pockam ako sa to vyvinie, lebo v tomto veku tuzim po klude a pokoji.
S ním ten pokoj mať nebudeš
to si v fakt v tvojom veku tak naivná? Ani svojím deťom o tebe nepovedal? Tri roky? To ako fakt, či zase vymyslená téma? Mne sa nechce veriť, že si žena v zrelom veku začne so ženatým, vie, že súčasne spával s ňou aj s inou, nič dobré o ňom nepočuť, jeho deti o nej nevedia a ešte uvažuje počkať. Ako na čo, preboha?! Toto je čisté zúfalstvo.
@elizabet173 vymyslena tema to urcite nie je a ano, mozno som trochu najivna, ale verim, ze ja som ta, ktora stala za rozvod. Tomu, ze mal milenku sucastne so mnou poprel. Stale mi opakuje, ze az so mnou je konecne stastny.
... tá, ktorá stála za rozvod...no des to čo i len napísať 😒
Tak tu su naozaj len dve moznosti-bud si niekto robi srandu, alebo je autorka az zufalo naivna.
ok, tak ver, ak ťa podvedie, tak si ponesieš následky tvojho rozhodnutia. Každý je sám strojcom svojho šťastia, ináč, muža, ktorý by chcel kvôli mne opustiť svoju manželku, svoju rodinu, by som si ja nedokázala vážiť.
@elizabet173 ako rodina uz nefungovali roky a jeho deti su davno dospele.
na tom predsa nezáleží, z nejakého dôvodu sa nerozviedol. A že ako rodina dávno nefungovali? Veď to ej otrepaná fráza každého ženatého, ktorý chce zasunúť inde. Nepočula som o takom, ktorý by tvrdil, že je v manželstve šťastný, ale chce si vrznúť inde. Fakt to nevadí, že spával súčasne s tebou aj s inou? Ja by som sa asi dogrcala. A nepovedal o tebe svojím dospelým deťom? To fakt? Bolo to tvoje rozhodnutie začať si so ženatým, tak, ako je tvojím rozhodnutím teraz s ním zostať. Pýtala si sa, odpovedali sme ti, že nie tak, ako si chcela, čo už, tak to už v diskusiách chodí.
@zuzanazu85 výsada jak hovado, byť tou, ktorá stála za rozvod 🙉. Je pod moju úroveň, aby som sa ulakomila na ženatého.
@dskjhfdlkdjhl tiež si myslím, že sa len niekto dobre baví. Ešte keby mala dotyčná 25, ale v jej veku?
@brembo asi si to chcel adresovať autorke a zmýlil si sa

@oli18 počkaj, ja som nemyslela, že by nemala mať intímny život, ja tiež dúfam, že to bude mojím koníčkom ešte v 70. 😂, ja som to myslela tak, že či je treba 50 ročnej žene mať vzťah s mužom, ktorý je verný každý deň inej. Ani náhodou som to nemyslela tak, že by mala žiť v celibáte.