Časté masturbovanie
Dievcence, mam taky "problem". Strasne rada a vsade masturbujem a to mam aj manžela. Ktora je este tiež taka nadržaná ako ja?
@sardinka32 pochop, že to nie je návyk... je to niečo, čo je vrodené, je to v tebe hlboko zakorenené. Ako chceš poradiť, keď tomu ani nerozumieš?
@marseillefan je to návyk, závislosť na slasti.
@bluka2 Jasné, kazdá závislosť ma svoje...toto jej neškodí fyzicky, ale môže psychicky. Sama cíti, že je to pre nu problém, lebo ju to obmedzuje v bežnom živote. Pani má len dve možnosti bud v tom pokračovať alebo nie. Je to na nej.
@sardinka32 to, čomu ty hovoríš závislosť na slasti, odborné kruhy nazývajú libido... niekto ho má nižšie, niekto vyššie.. a tak ako neprerobíš človeka s nízkym libidom, tak neprerobíš človeka s vysokým libidom.
@marseillefan nie som blba, viem, co je libido, ale uz sa mi tu nechce s Tebou dohadovat sa ohladom masturbácie cudzej ženy, ako som písala vyššie, je to na nej a ukončiť sa dá kazdá závislosť, len niekoho to stojí viac námahy a iného menej. Howk.
@sardinka32 ako človek s vysokým libidom ti hovorím, že hovoríš totálne bludy
@marseillefan ked je to pre Teba lahsie sa na to vyhovorit, tak sa utapaj v sebaklame aj nadalej. pa.
@sardinka32 a tebe sa zasa ľahko hovorí, keď nemáš excesívne libido a nedokážeš sa do toho vžiť.. vieš ako sa hovorí... sýty hladnému neverí. To je presne toto tvoje mudrovanie tu.
@sardinka32 a mimochodom.. ja sa nevyhováram a neutápam v sebaklame.. akceptujem sa takého aký som. Nehanbím sa za seba...
@jeniffer161 autorka je mimo, ale Ty si tiez riadne... ze "diabol masturbacie"... si mozes s p. Zaborskou ruku podat...
@lalenka33 ty tam máš tiež účet ? 😋
@jeniffer161 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Davno som sa tak nezasmiala. Ze diabol masturbacie a jezis pomoze. Kriste pane, taki ludia este ziju,co toto tvrdia?? Si hospitalizovana?
@stanulienkat ja som tiez odpadla… ked tu citam tie pribehy, akych ch…ov su schopne si niektore na krk uviazat (prip. jedneho sa zbavi a druheho zavesi), nech radsej cely zivot masturbuje
Mne manzel nestaci, (ma maly penis) robim si to s uhorkov a dost casto.

@sardinka32 nemyslím si, že je to to isté. Alkohol ti ničí pečeň, mozog, telo a toto je možno aj prospešné, ten moment uvoľnenia ako nejaká meditácia. Len proste nastaviť telo tak, aby stačilo menej toho uvoľnenia, aby to človek dokázal brať ako niečo, čo pomôže a nie niečo, čo obmedzuje.
Ale máš pravdu, my môžeme len polemizovať. Ktovie, možno jej tie myšlienky pomôžu