Chápe niekto chlapov? Ja nie
Asi pred rokom som stretla sympatického muža, 36 rokov, priateľský, samostatný, a páčil sa mi. Bol ubytovaný kde som vtedy pracovala s partiou kamarátov. vymenili sme si čísla, a písali si. dohodli sme si rande...odpoved on teraz najbližší mesiac nebude mať čas lebo má toho veľmi veľa. Už to ma zarazilo a povedala som si, že z toho nič nebude. Ibaže on ten mesiac každý deň aktívne písal, po mesiaci sme si dali stretko ,....konečne...bolo skvelo...strávili sme pol dňa na padlbordoch, kecali smiali sme. čakala som dalšie stretko a nič...zas len písanie, najskôr išiel do barcelony na rozlúčku so slobodou, potom mal zas slovinsko a splavovanie neviem čoho...ale furt mi o tom písal a zovšadial posielal foto. mna to prestalo baviť a povedala som si, že dobre ja nepotrebujem mať informácie o tom, kde je, podstatné že nie so mnou. takže som na tieto jeho foto a podobne skrátka prestala reagovať. a teraz po roku mi napíše akoby nič a že kedy vybehneme na vodu...jak keby sme tam boli pred týždňom! ....možno sa len chce pochváliť dalšími fotkami zo svojich top zážitkov...mala som chuť mu takúto ironickú správu napísať ale neodpísala som nič zatiaľ.
necakala by som na takehoto chlapa a teda asi by som to utla, ked nema zaujem byt so mnou, travit so mnou cas, len mi pise a posiela fotky, tak rychlo by som vytriezvela 🙂
Asi by som odpísala: "Čo sa stalo, že si si na mňa spomenul?"
A ak ťa zaujíma náš názor naňho, daj sem tú fotku, ako vychádza polonahý z vody. 😜
@h2 jj foto by to chcelo 😀😎
A ked pisal ,ze bol na rozlucke so slobodou tak to nebola jeho rozlucka so slobodou ? 😀 podla mna ma takych bab v zalohe viac a ked mu niektory vztah nevyjde tak skusa s dalsou ktoru ma takto v zalohe . Zaujimalo by ma ako ktoru v poradi berie teba 😀 Proste to ber tak ,ze cakas v rade a kopa zien pred tebou a za tebou
@domca1408 no a co si nepochopila? Ja nechapem teba! Chlap, ktory zenu chce, jej to povie a povie aj to, co od nej konkretne chce. Ked nepovedal a len o sebe, tak nejaku ma a ty si : nadejna cakatelka typu poskoč, ked si uracim alebo len kamoska bútlava vrba, s ktorou sa dá. Nepochopila som ta. Ty ked si myslis o sebe, aka si jedinecná a univerzalna pre vsetkych, ver tomu, ze vela chlapom sa paci nieco ine a dalsim tiez nieco iné. Nie 15 z 15tich by ta chcelo! Budíček

mňa by toto nebavilo taký kamoš nekamoš.Mala som niečo podobné, akurát že mne sa nepáčil ako chlap.Ozaj som ho brala len ako kamoša sem tam si popísať, pokecať.Ale potom ma prestalo baviť aj to.Navyše on bol od Nového mesta a ja od Zm.Ale šak rob ako ty chceš čo ti tu s tým baby poradia aj tak sa myslím si zariadiš podla seba aj keby ti tu neviem čo povieme🙂