icon

Chce fotky mojich chodidiel

4. jún 2023

Myslíte si že je to normálna požiadavka alebo divná? Ja tomuto neviem prísť na chuť. Osobne mám fóbiu z bosých nôh desim sa pocitu bosých nôh striasa ma a ešte to fotiť no. Ide o môjho priateľa sme spolu krátko ale toto sa fakt hanbím. Nepáčia sa mi moje nohy

Strana
z2
ankare
4. jún 2023

Je to úchyl na chodidlá. Často takito vypisujú ženám. Často píšu aj takí, ktorí chcú používané pancusky alebo nohavičky. 🤷

daniela2202
4. jún 2023

Žiadne fotky, priateľ-nepriateľ 👉

soldi
4. jún 2023

Normalne by som poslala. Co riesis?
Vsak aj keby mal uchylku na nohy, co je na tom zle?
Ze sa Tebe nepacia, neznamena, ze ani jemu sa nebudu pacit 😀

marseillefan
4. jún 2023

Úplne bežná úchylka...

hope87
5. jún 2023

Je to poziadavka v ramci normy. Moj byvaly priatel bol zatazeny na nohy...moje sa mu velmi pacili a daval to aj patricne znať 😀. Takze nepride mi to divne. Ja napriklad si okrem oci, ruk a zubov, vsimam na ludoch aj chodidla. Nemam na ne uchylku ale je to nieco, na co sa proste pozriem. Pokial ta trapi tvar tvojich noh...ze sa ti nepacia, zdover sa mu s tym a povedz, ze sa teraz citis pod tlakom a nesvoja, ked vies, ze jemu sa evidentne nohy pacia, ked si pytal fotku. Ze ty to mas praveze opacne...a uvidis, aka bude jeho odpoved. Mozno tebe sa tvoje nohy nepacia ale on ich bude zboznovat 😉. Niektorym staci, ze sa zena o chodidla stara a robi si pravidelne pedikúru. Sú zeny, ktore na svoje nohy zvysoka kaslu a to je nieco otrasne pozerat sa na take nohy v slapkach alebo sandalkach 😖.

banderaska29
5. jún 2023

baby autorka je nejaky troll uchylak. to nevidíte 😀

no ja si každopádne beriem popcorn
@oblaacik a pol litra kofoly poprosím 😀

radulka278
8. jún 2023

Ahoj 🙂 Vztah by mal byt v prvom rade o komunikacii, tak bud k nemu prosim uprimna a zdover sa mu so svojimi pocitmi. 🙂 Popravde cele roky som nemala rada svoje nohy, lebo ich mam male a baculate, no s muzmi, ktori maju radi footfetish som sa stretavala dost casto a odsudzovala som ich. Az som raz jedneho spoznala a zmenilo mi to uplne pohlad. 🙂 Netreba sa vzdy všetkému branit aj ked Ti to hned nie je po chuti. 🙂 Kazdy z nas ma uplne ine hranice, no podla mna je na mieste, ak su na to naklonení obaja. 🙂

Strana
z2