Chce fotky mojich chodidiel
Myslíte si že je to normálna požiadavka alebo divná? Ja tomuto neviem prísť na chuť. Osobne mám fóbiu z bosých nôh desim sa pocitu bosých nôh striasa ma a ešte to fotiť no. Ide o môjho priateľa sme spolu krátko ale toto sa fakt hanbím. Nepáčia sa mi moje nohy
@jjanulienka nevidel. Nosím lodičky a keď som aj mala botasky mala som ponožky
No su chlapi ktorych vzrusuju chodidla, nebodaj keby si mu s tymi chodidlami este robila neviem co 😄😄😄
Mne to tiez pride divne, osobne mi nohy kohokolvek nepridu vzrusujuce, ale uz sa mi xkrat stalo ze mi chlapi na instagrame vypisovali ze im mam poslat fotku chodidiel.. ubohe za mna, neposielam… pokial je to Tvoj priatel nevidim problem, tak mu ich posli, ked ho to vzrusuje. Ludia maju vselijake uchylky.
Kazdeho vzrusuje nieco ine, ci mu vyhovies alebo nie je na tebe. Kazdy ma fobiu na nieci ine. Kazdy ma komlexy z nejakej svojej casti tela. Niektori sa s tym naucili zit, niektori nie. No ale po pravde, ked raz pojdete do postele, tak hadam tie tvoje nohy uvidi. Aj ked sex v lodickach moze chlapov rajcovat, ale je to nepohodlne. A zas ponozky na nohach budu posobit ako spolahlivy tlmic vasni.
Takze sa s tym musis nejak vysporiadat, lebo moze sa stat, ze ti bude chciet paprcky masirovat, hladkat, bozkavat...
Alebo je to jednoducho neskodny uchyl fixovany na zenske chodidla a budu mu stacit tvoje fotecky do zbierky a viac o teba nezakopne.
Mozno len chce vidiet ci nemas ploche nohy 😅
Tak ja za seba napíšem, ze sa o nozicky starám, mam ich upravené. A priateľ sa s nimi rad hra🙂 dá sa povedať, ze to mam rada,sak venuje pozornosť mojim chodidlam:=aj predošlý priatelia mali takúto, ak sa to dá nazvať uchylku🙂
Tiež si myslím, že sa to bude "stupňovať" , ak ho nohy vzrušujú... Je to pomerne rozšírený fetiš, nie je na nás aby sme súdili či to je divné alebo nie, každému ako vyhovuje... Dôležité je, či nájdete vy dvaja kompromis alebo nie.. Ak nie, bude lepšie to nechať tak, aj o tomto je fáza spoznávania sa
Asi ma úchylku na nohy 🤷 ešte jedna z tých normálnejsich by som povedala 😀 či sa mu budú páčiť už nechaj na neho ale asi ako keďže si ťa vybral za priateľku. Uz má tie tvoje nohy určite dobre okukane 😉
@duunlo 🤣 či je vhodná partnerka pre jeho potomkov ak má ploché nohy nebudú spolu pasovať 🤣
Predstava má desí že by si niekto obzeral moje chodila a už vôbec nie ako sexuálnu úchylku 🤔 nie vždy mam dobrú pedikúru a bez otlakov hmmm no ...
@oblaacik 🦶🦵
@shellmass starám sa mam ich hladké päty ako detská ritka nechty nalakované. Ale tvar chodidiel sa mi nepáči no. Mám malé nechty aj keď nechám dlhšie a krátke prsty
Toho sa drz! S takymto mozes mat masaz chodidiel kedy si zmyslis bez reptania! 😂 😂
tak snáď ta kvôli chodidlam neopusti.. 🙂 a teraz v lete, je to raj pre takýchto fetisistov na nohy.Ved len pozri na internete samé videa kde ženy predvádzajú chodidlá, takže asi je to dosť obľúbený fetiš.
Co riesis? Ked ta poziada o oral tak tiez vyhovies alebo nie. Vzrusuju ho chodidla - tak bud mu vyhovies alebo nie 🤷♀️ netreba z toho robit vedu. A bud si ista, ze on tvoje chodidla bude vnimat uplne inak ako ty (rovnako ako prsia, stehna, zadok, celulitidu…). Tak si to premysli a bud ho nechaj, nech ti rozmaznava nohy 😎 alebo proste nie ak ti to robi problem.
@ndrag presne 😂 ja musim mojho prehovarat a aj to odflakne na moj vkus 😂
Tak keď ich máš pekné a darí sa ti ich udržiavať, nerieš . Keby si trpela ako väčšina žien po celom dni lodičiek otlaky, mozole na chodidlách pri prstoch a mastila každý večer krémami od konskej masti, kostihoja cez zmakcovace pna päty,cez náplaste, každý týždeň pedikerka .... v 25r -30r tak by si ani nemyslela na to či máš sexi chodila 🤣
@margaretka bola by si prekvapená v lete, koľko mužov ti ich obzerá 🙂
@shellmass začnem si všímať 🙂 to ma nikdy ani nenapadlo ...
Ja som asi divná ale mne to príde divné. Kebyže chce oddo mňa chlap s ktorým začínam chodiť fotky chodidiel, tak by ma to dosť odradilo. Keď už si to mohol nechať pre seba, veď raz by ich asi uvidel. Jedine ze by pre neho boli to najdôležitejšie a to by mi vadilo. Že by mi radšej ako do očí, na prsia, zadok.. cumakoval furt na chodidlá. Jeden taky ma raz aj zastavil na ulici. Ja že sa bude chcieť spýtať na to koľko je hodín alebo dačo také, ale on ma pekne poprosil, že aj keď mu je to trápne, že by som mu nemohla ísť ukázať chodidlá. To som sa hneď pobrala kade ľahšie. Tak ja sa pekne oblečiem, ucesem, upravím, usmejem a on chce vidieť chodidlá. Ja sa na to môžem..
To je len bežný skríning, mysli na dobro svojich potomkov. Ak zistí, že máš ploché nohy, nebodaj ešte halluxy tak ihneď očakávaj kopačky.🤓
Tak zrejme má úchylku na chodidlá 😀
Príklady z môjho okolia: jeden chlap si všíma na žene päty (musia byť pekné malé nepopraskané, upravené), ďalší si zas všíma, či žena nemá dlhší druhý prst ako palec, lebo to sa mu totálne hnusí a s takou by nemohol nič mať 😅 ľudia sú rôzni no
@shellmass ešte viac? No ja neviem to fakt ? Alebo zartujes 🙈
@margaretka 🙂 nebudem tu popisovať úplne detaily.. Ved stačí si pozrieť tematiku Footfetisch a uvidíš..
@shellmass pozriem ani som netušila že také niečo existuje 🙈
Úplne bežné a normálne to asi nie je. Ale podľa mňa ani ty nie si úplne normálna, že máš fóbiu z bosých nôh až ťa striasa 🙈
Nuž evidentne nebudete kompatibilní 🤔. Alebo si všimol tvoje neadekvátne správanie a chce vedieť, čo to máš s nohami, že ich tak skrývaš.
@mikadooo 🤣🤣🤣🤣🤣

A on ešte tvoje nohy nevidel ?