Chlap mi všetko platí
Dobrý večer zienky. Mám po 30. Nasla som si chlapa o 15 rokov staršieho. Ja 2 deti on slobodný bezdetný. V sexe je úžasný. Dáva mi vedieť ze má má rad , klape nám to. Ale al niekam ideme stále platí on. A mne je to už trápne. Ide o účty do 30€. Ako by ste sa zachovali ? On odmieta aby som platila ja. A mne je zas trápne neplatiť. Je to chlap krásny sebavedomý úspešný. Ja som nezamestnaná ale úspory mám. Mám ro brat tak že proste mi nechce zle aby som nepisla o € alebo ?
Ja neviem bez urážky ale dávaj si pozor. Úspešný, sebavedomý, krásny a ešte aj dobrý v posteli 45 ročný chlap si na krk nezavesi ženu s dvoma detmi. Max tak 28 rocnu slobodnú vyrehotanu , bezstarostnu a slobodnú babu.
To sa teraz chvališ či sťažuješ? Ked ho nechceš, posuň ho ďalej..!
@roja01 no, vidíš, každý ako mu vyhovuje a ako ma zaužívané, pointa bola, že môj muž, nie je psychopat a uchyl...
@lala123 a ako preco nie? To teraz vyznelo tak, ako keby si jej ho zavidela
@maciatkolulu dobrovoľne neparacuješ, chlap ťa živí a ešte ti nosí jedlo do postele? 😂 A ináč si so sebou spokojná? 😂
@belllinka preco by nemala byt?
@gastanka32 ver tomu, že nezávidím.Ak niečo na ľuďoch neznasam tak je to zavist( možno aj preto lebo som často jej obeťou). Mam muza čo mi už počas chodenia vsetko platil a tiež mi to bolo blbe a aspoň dovolenku som stále trvala na tom, že si zaplatim sama. Len som možno trocha podozrievavá. Jednoducho mi to nesedí. Mam vo svojom okoli mužov , ktorí sú v jeho veku a ak sú slobodný v tomto veku tak sú väčšinou po rozvode a posledné čo by chceli je si zavesiť na krk mamu s dvoma detmi....takí chlapi si ešte chcú užiť a chytít odchádzajúci vlak....a keď je slobodný v takom veku tak to mi nepríde tiež celkom ok....Ja by som si na mieste autorky skôr davala pozor aby som nebola bokovkou úspešného, krásneho 45 rocneho muza, ktorého doma čaká žena s deckom a tým, že mi nedovolí platít, si len kompenzuje výčitky svedomia, že má ťahá za nos. Ale tak verím, že v 30 s dvoma detmi si ho prekla a nie je taka naivna
@rebekamarcusko lebo je super pocit vedieť sa postarať sama o seba, nebyť závislá na chlapovi, ktorý ťa hocikedy môže kopnúť do riti a poslať preč. A na staré kolená sa ťažko bude hladať robota bez skúseností a praxe, ak sa jej pri rozvode nepodarí vysúdiť kopu prachov. 🙂 Aj ten chlap si ju za pár rokov prestane vážiť, keď nič nevie, okrem chodenia na nechty a ku kadreníčke.
bud rada, ze je taky, ze vam to klape a neries, ked si sa uz niekolkokrat ponuka a odmietol, tak to nechaj tak a pripomen to zase o nejaky cas, ze by si rada zaplatila a uvidis, mne to ale pride mile 🙂
@belllinka dobre,ale podla mna moze byt so sebou spokojna aj napriek tomu,ze nema rovnake priority ako ty napr. Ja som so sebou maximalne spokojna a tiez nasu domacnost taha len chlap. A teda na nechty chodim raz do mesiaca a ku kadernicke raz za pol roka 😂
ja napriklad poznam aj 50r, uspesneho, bohateho, bezdetneho fesaka, nikdy nebol zenaty , a aj v hlave to ma v poriadku...nechapem od kedy je zaruka kvality a garancia "normalnosti" skutok ze niekto to "dotiahol" az na manzelstvo a deti....sorry...je vela,veeelmi vela zenacov ktori fuha ako by som sa len vyjadrila no....🤭
@rebekamarcusko ok, ved teraz mozno ano, ale napíšme si za 10-15 rokov. Teraz máš ešte malé deti, nenudíš sa, ale ralita je už potom iná, keď ťa deti prestanú potrebovať.
ako ak ma moznosti a ma ta proste uprimne rad, tak to berie ako samozrejmost. skor by som sa zamyslala nad takym, ktory by chcel neustale delit vsetko na polovicu, to by bolo horsie nie?
@rebekamarcusko Pochopis, ked budes starsia. Cim je zena krajsia a mladsia, tym viac sa muzi (casto az prehnane) snazia. Cim starsia a menej pekna, tym ich snaha klesa. Pri starsich s x detmi na nulu, resp az do minusu, lebo pred byt so starsou zenou a jej 3 cudzimi detmi uprednostnia mladsiu (ak taku najdu), alebo samotu, klud a nezavislost.
@belllinka tak vtedy zas planujem ist do orace,ale nejsom zrovna karieristka 😂
@belllinka áno, prečo by som nemala byť, keď mi chlap donesie do postele jest, pripadne na chystá niečo k TV, pečie výhradne on, dokonca pre známych a rodinu. Nepíšem, že ležím každý deň v posteli do 12.00,cakaju ma raňajky, deti už dávno porozvazane a tak🤣🤣🤣🤣🤣. Nuž, ani, som spokojná, aj pri veľkých a aj teraz som proste doma a užívam si malého. A úprimne, po skúsenostiach s dospelými deťmi, viem, že mi ten čas nikto nevráti. Chlap to vie tiež. Každý máme svoje predstavy o živote a každého napĺňa niečo iné. Niekto je tak krátkozraké, že nepochopí písané u textu, neviem teda, či krátkozraké, či co🤣🤣🤣🤣písala som k téme a to, že chlap, čo platí a nie je ženatý nemusí byť zákonite psychopat. Mam to odskúšané. Nuž za mňa chlap, čo by nechal rozvedenu bez príjmu s deťmi platiť je chudak
@belllinka kokos a kto hovorí, že som závislá od muža??? Alebo
@rebekamarcusko 🤣🤣🤣🤣.
@liljana mam XY deti budem mat 45 a nejako necítim nezáujem.... Nechápem prečo sa pausalizuje.
@nestastna21
@maciatkolulu ja tiež zíram, že tu sa to berie ako niečo nezvyčajné. Podľa mňa je úplne normálne, že chlap platí. Vždy. Samozrejme v dlhodobom vzťahu neriešim, kto naplnil chladničku a podobne, alebo nemám problém kúpiť chlapovi niečo čo viem, že ho poteší, aj mimo povinných sviatkov. Ale môj by sa od hanby prepadol, keby som niekde vytiahla peňaženku, nedajbože tankovala do jeho auta. Ale on do môjho nemá problém 😀
Mozes kupit potraviny do domacnosti. Mne by bolo blbe nechat si za vsetko platit.
@sissy27 co na to napísať. Chlap zaplatí je to potencionálny manipulátor, či nechce dovoliť, aby platila žena, psychopat a indivídum, lebo nie je minimálne raz rozvedený, nemá rakos deti, pripadne je zaručené ženatý uchyl nevybujaceny. No a keď nezaplatí, tak je lakomy hajzel.... Výber si. Ja sa čudujem tym chlapom, ja by som sa asi nezenila vôbec.... Ono
je uplne v poriadku pokial chlap vsetko plati pokial to vyhovuje obom.
nie je v poriadku, ked chce zaplatit raz za cas zena a chlap jej to "nedovoli".
Ženy brrrr 😀 ženatý nie je, poznám jeho mamu. Ja som si prioritne hľadala muža na sex. To že to bude niečo viac prišlo časom. My ani nemáme nejako oficiálny vzťah. Deti netušia že niekto existuje a ani tak skoro tušiť nebudú. Ženu vraj nemá lebo nechcel nehľadal to. A zas ružové okuliare nemám, viem že to raz skončí ako všetko 🙂. Momentálne na ňom nemám potrebu hľadať chyby aj keď určite ich má veľa. Užívam si tie + na ňom.
Užívaj si to pokiaľ ho to baví. Ako nemám ti na to čo povedať, ak chceš silou mocou niečo zaplatiť, tak ho proste predbehni, no pozor niektorí sú na to celkom háklivý, tak aby sa náhodou neurazil
Kde takého hľadať :D :D :D :D :D Držím palce, ... a absolútne sa netráp, konečne normálny chlap, ktorý vie čo sa patrí .... Z vlastnej skúsenosti vravím, že dnes sa to vidí málokedy, ba čo viac, čím ďalej tým viac je takých čo si ako chlapi nechávajú platiť .... takže ...
A musím podotknúť, že máš skvelý prístup k tomu 🙂 S takým prístupom vám to bude klapať podľa mňa ešte dlho ... držím palce 🙂
@a_adamcova ďakujem, no boh vie , momentálne mi je dobre a budúcnosť nejako neriešim. Ja som sa pri ex veľa naučila. Za to som mu ozaj vďačná 😀 len sa nesmiem zaľúbiť. To by už bol problém.
Moj teraz uz manzel tiez vzdy vsetko platil, nechcel sby som platila ja. Tiez je stara skola, je starsi odo mna o 17 rokov. A furt sa nezmenil 🙂 aj ranajky nam robi, nohy vecer masiruje, zboznuje ma, nerobi rozdiel medzi mojim synom z predchsdzajuce vztahu a nasim spolocnym. Je skvely. Milujem ho
@maciatkolulu ja fakt nechápem... a ešte keď "nedovolí" zaplatiť, tak je to obmedzovanie a nerešpektovanie názoru a neviem čo... no mne môj tiež "nedovolí" zaplatiť, lebo by sa cítil trapne. Hoci každý máme svoj príjem a plus mínus rovnaký, proste jeho ego nepustí 😀 a pritom mám absolútnu slobodu, môžem ísť kedy chcem kam chcem s kým chcem, nebuzeruje ma doma, neobmedzuje v ničom ale naopak podporí. Natankuje do môjho auta hocikedy, ale keby som si ja dovolila natankovať do jeho, tak bude urazený, lebo to je jeho a v tom sa môžem len voziť ale nie ho financovať, servisovať alebo upratovať 😀 Proste on je chlap a toto považuje za normálne. On bol aj doma odjakživa vedený k tomu, že na chode domácnosti sa podieľajú všetci, takže nie je problém ani v tomto smere. Jasné, že keď príde domov z roboty po 14hod zrobený ako dobytok, tak po ňom nechcem aby ma obskakoval a masíroval mi nohy, v pohode mu naberiem na tanier a spravím kávu a aj po ňom spracem. Ale takisto keď on má voľno a ja prídem domov z práce, tak už je všetko hotové a ja sa môžem len zvaliť na gauč.
Dcérin priateľ je tiež taký, že ju nenechá platiť a to sú študenti, takže tam by som to brala trošku inak, ale na druhej strane sa teším, že je to chlapec "zo starej školy". Lebo sa mi zdá, že táto generácia bude plná zbytočne emancipovaných žien a na druhej strane bradatých slečiniek v slimkových rifličkách,čo budú v sekunde vedieť vyrátať, koľko je polovica z 37,19€ za večeru...

@maciatkolulu no mňa by nebavilo byt vo všetkom obskakovana. Ja potrebujem nezávislosť a robiť si po svojom. I varenia sa to týka.