Chlap mi všetko platí
Dobrý večer zienky. Mám po 30. Nasla som si chlapa o 15 rokov staršieho. Ja 2 deti on slobodný bezdetný. V sexe je úžasný. Dáva mi vedieť ze má má rad , klape nám to. Ale al niekam ideme stále platí on. A mne je to už trápne. Ide o účty do 30€. Ako by ste sa zachovali ? On odmieta aby som platila ja. A mne je zas trápne neplatiť. Je to chlap krásny sebavedomý úspešný. Ja som nezamestnaná ale úspory mám. Mám ro brat tak že proste mi nechce zle aby som nepisla o € alebo ?
@ilene22 prečo hľadať zomrel tam kde ani nemusí byť? Vlastnosti ktoré autorka opísala sú jej pohľad na neho - možno ty by si o neho ani bicykel neoprela. Autorka sa pýtala na inú vec
Je to gentleman a necít sa hlúpo. Je to v poriadku.
@katarinka89 problém
Detto, aj mňa ex manžel veľa naučil :D :D :D Veľmi veľa ....
@sissy27 veď keď vám to obom vyhovuje, tak ok. Ja som si zažila oboje. Môj EX zarobil x-násobne viac ako ja, platil všetko, ja som sa iba viezla, plat som mala iba ako vreckové. Potom sme sa rozišli a ja som padla na hubu. Potom som sa konečne musela začať starať sama o seba. Začala som viac makať, plat sa mi zniekoľkonásobil a teraz mám vzťah, kde ja zarobím viac, kúpim si čo chcem, som na to hrdá a je to oveľa lepší pocit, kúpiť si za svoje zarobené, ako visieť niekomu na krku.
@mabenn toto je prepac ale cista sprostot..ja mam doma presne takeho chlapa, je taky aj moj otec, a nie su to ziadny psychopati.. s muzom som 20 rokov a neplatila som hadam este ani raz aj ked peniaze mame spolocne.. nikdy v restike, na dovolenke, nikdy nikde.. a to neni ziadny milionar.. uplne bezny muz, ale s velkym M.
Inak. Ja mam kamarata co mi vsetko takto plati. Ze ma vezme s detmi na vylet a plati jedlo, vstupenky, atd. A odmieta odo mna zobrat peniaze. Tak sa mu revansujem ze mu obcas navarim ci napeciem pre svoj lepsi pocit
@liljana nerozumiem, fakt nerozumiem, prečo by som. Mala hľadať niekoho, písala, že rokmi klesá záujem až do mínusu, napíšem ti to tak, ak myslíš primitívnych jedincov, čo myslia na trtkacku, to hej, ale opäť píšem, že reálne existujú aj chlapi, čo oceňujú, okrem dobrého sexu, ver, never, ten vie poskytnúť veľakrát lepšie 40tnicka ako 20tnicka,aj rozum, inteligenciu, šarm a veľa iného....
@maciatkolulu Ak ten chlap pozna tu dotycnu v 20tke, vtedy sa o neho ani neobzrela a v 40tke by mu uz chcela poskytnut sarm, nastahovat sa s 3 detmi, cakat, ze jej vsetko bude platit, vacsina sa podakuje za zaujem a pojde dalej. Zostanu vacsinou uz len zufalci, ktori sa tu potom preberaju.
@belllinka ešte raz - nie som nijako závislá od financií môjho partnera, ani som nikdy nebola a verím, že ani nikdy nebudem. Môj partner to veľmi dobre vie a možno práve preto, že vie, že nie som odkázaná naňho, tak je preňho prirodzené poskytnúť mi niečo "navyše". Robí to rád, z lásky, lebo je tak naučený a je to preňho prirodzené. A zároveň nie je hlupák, ktorý by sa nechal využívať. Ja s ním nie som kvôli peniazom alebo aby mi platil účty, výdavky na život si financujem sama. Že zaplatí večeru, kino, keď si občas berie moje auto tak mi ho rovno natankuje atď. považujem len za príjemný bonus, a aj týmto mi dáva najavo, že mu záleží na tom, aby som sa s ním cítila dobre. Samozrejme ak by mi nevyhovoval po ostatných stránkach, tak si tieto "bonusy" môže strčiť tam kde ani slnko nesvieti. Jednoducho gentleman zaplatí, nediskutuje o tom a nič za to neočakáva.
Nezniesla by som chlapa, ktorý čaká, že si zaplatím za večeru sama, nedajboh za oboch. Úprimne, ak by som išla na rande s niekým novým, tak by mi ani nenapadlo ponúknuť svoju peňaženku 😀 že chlap zaplatí za rande je prvý signál toho, že má o ženu záujem a chce sa postarať.
Je to normálne, ja mám tiež takeho :D až na to že môj má deti z bývalého manzelstva, ale tak sme spolu 3 a pól roka. Zoznámili sme sa keď uz bol slobodný, len aby neboli nejaké narážky na mna :D
Nedovolí mi nič platiť, ani dovolenky, ani za bývanie ani nič… som tiež myslela že taký neexistujú uz, drž si ho.
Ja všetky peniaze čo si zarobím mám na seba, plus keď vidí že idem do obchodu nejaké veci si kúpiť, da mi peniaze že si mám kúpiť niečo pekne, auto mi kúpil. Predtým som mala bývalého 5 rokov a ten nezaplatil ani 20 euro nakup a keď som mu vravela že čo treba kúpiť a aká je Drogeria drahá tak on na to že tak nech nepoužívam na jeho tricka avivaz :D atd by ste sa zasmiali… alebo nakup 100 eurový som mohla zaplatiť sama a budúci nakup keď bol 20 euro tak on na to že dajme to napoly? :D… asi to pon bozko videl :D
@maciatkolulu ty si nechavas platit, lebo chces, autorka sa vyjadrila, ze nechce...v tom je ten rozdiel...
@mabenn jaj, nezamestnaná, rozvedená matka deti bude s radosťou platiť 🤣🤣🤣🤣🤣. Tak potom fajn, nech platí, ale on jej asi jednu vrrazi a silou mocou zaplatí, potom zareve a je jasný
Super...ja by som brala takého 🙂
mne by ani nenapadlo s tym nieco robit. Povedz mu, ze je ti to trapne, ale v podstate ti to lichoti. Bud rada, ze mas takeho chlapa. Aaaale, pre istotu by som obcas to zaplatenie navrhla, nech nie si za zlatokopku.
Tak sme sa o tom včera bavili. Že pre neho je to nič zaplatiť ucet a nechce aby som siahala na svoje nasporené. Že to nemám riešiť, a keď budem mat prácu tak sa môžme dohodnúť inak. Dovtedy bude platiť on 😀.
Fuha, klasický manipulátor a skrytý psychopat
@maciatkolulu to si podľa čoho zistila ? 😀😀😀
Irónia...
Keby si tu citala jeden prispevok spred par dni, ako tu vyplakavala jedna, ze priatel nic neplati, nic jej nekupi, ani na sviatok, nepozicia, nic neurobi, len lezi na gauci u nej doma....a tiez mala dve deti. Tak by si svoju otazku vnimala ako prednost a nie problem. Ale mozes mu kupit ako kompenz nejaky darcek, malickost, sem tam. Tak by to malo byt.
@mmt11 😂

@maciatkolulu Co znamena necitit nezaujem? Samozrejme v 45 asi nie je problem najst niekoho na sex a dovi, ale ci aj najst niekoho uplne noveho na zivot spolu, nastahovat sa, fungovat s cudzimi detmi v jednej domacnosti, ...