Chlap sa bojí, že mu pôjdem do telefónu
Ahojte
Po pár mesiacoch vzťahu som svojmu frajerovi skontrolovala telefón. Aby som to vysvetlila…. Po hádke som išla k nemu domov a jemu prišla správa od ženy samozrejme že ju ani neotvoril ale hneď ju vymazal. Ešte sa vyhovoril že to bola stará správa a len prišlo upozornenie. Potom som videla jeho správy s ostatnými ženami a samozrejme moje tušenie sa potvrdilo.
Otázka znie keďže do teraz nemáme dôveru v jeho telefón a občas som až ,,nepríčetná,, lebo ho chcem vidieť a on sa sprava tak že ho schováva neustále aj keď sme sa dohodli že si nebudeme pred sebou ukrývať telefóny naďalej to robí. Dokonca ich má 2 a tak sa boji že mu pôjdem do telefónu že keď idem na wc vyskočí z postele a pozerá či náhodou nemám jeho telefón 😂😂😂
Prepáčte ale vyčíta mne že som chorá a pritom sa on správa cudne. Myslite že to preháňam ???
@katkami123 🤦♀️Nemám slov
@nana357 Obaja ste čudni, rovno sa rozidte
@retatka
Tak to je táto? No tak to bude riadne mešuge. V jednej téme jej gratuluju a ona opisuje ako sa ho zbavila, v druhej je stále s ním a nevidí mu do telefónu.
@retatka
Ty vole …. 😂😂😂
@katkami123 no ved možno mu odpustila a dali sa znova dokopy, ved to sa stáva 😉
@janickacrazy
Nech sa autorka vyjadri sama 😄
@nana357 ser naňho. bodka.
@katkami123 pochybujem, ze sa ozve 🙂
@veronikaszabova
Tiež si myslím
@retatka
Teraz odbocim od témy, ale ako sa Vam hneď tak mnohym podarí vyhľadať témy od daného nicku? Zadáte nich do Googlu a vyhodí Vam témy? Alebo ako sa to d, ze niektoré zeny dokazu v diskusii nájsť aj 2 roky starú tému a vedieť priradiť? Lebo zas pochybujem, ze majú takú top pamäť.
@deti95060810 veď preto mu nedôverujem
@veronika3110 a toto chcem aj ja len ja jeho telefón nemôžem ani vidieť
@nana357 tebe škoda radiť.
Načo zakladás témy?
Véd ty ani odpovede nečítas.
Prepáč, tak hlupucku ženu som dávno nečítala.
Intelig žena normálna, by ho poslala do riti.. A ty, držíš sa ho zubami nechtami.. Načo v 1.teme píšeš ze si to ukončila.. Škoda času s tebou.
A drz sa ho.
Taky blbec si hľadá sebe rovné. Co s tebou🙄
@katkami123 Ved ta 1.tema je čerstvá spred pár dní.. Nick si pamätáš ak si tam odpovedala..
@nana357
Koľko máš rokov?
@katkami123 mám 28
@mk22
Nie, ja takéto veci vypúšťam, neviem si priradiť k téme nicky. Ani spred 3 dni. Jednoducho je tu kopec nickov, ja ich ani nečítam, idem rovno na text. Z celého modrého koníka si ako-tak pamatam 10 nickov, ale to du tu ľudia, ktorí sú tu pomaly v každej téme.
@nana357 tak je jasne že niečo skrýva a tají.. a tak sa fungovať nedá… nie z tvojej strany, samozrejme, že máš potom nedôveru
Skončili sme ale neviem sa z toho spamätať 🙈🙈🙈 bola to moja láska a preto chcem pochopiť prečo to robil s tým telefónom a samozrejme že mám rada priame dôkazy 😂😂😂😂
@veronika3110 len som sa chcela uistiť v tejto situácii či som sa chovala ako psychopat viete ? Lebo už som sa tak cítila 🙈
@nana357
Aha a to čím ta tak opantal chlap o 12 rokov starší a ešte aj vieš, ze ta podvádza, ale drzis sa ho? On je nejak financne zabezpečený? Nie je ženatý?
@katkami123 nieje ani zabesoeceny ani zenaty
To skôr ja už mám všetko čo potrebujem a už som chcela len chlapa a deti ….
@nana357
Dobre, písala si, ze si o ním zistila ešte horšie veci. Tak ako si ich zistila, keď ti nedal žiaden prístup k telefónu?
@katkami123 Ved aj ja vypúšťam..zijem život mimo kona😁 len tento nick ma osvieti lebo autorka perlila o 106 mi nešlo do hlavy ze 40r pan z detskej izby jej za niečo stojí.. Ako vidím ďalej bojuje😁😁