Chlap sa bojí, že mu pôjdem do telefónu
Ahojte
Po pár mesiacoch vzťahu som svojmu frajerovi skontrolovala telefón. Aby som to vysvetlila…. Po hádke som išla k nemu domov a jemu prišla správa od ženy samozrejme že ju ani neotvoril ale hneď ju vymazal. Ešte sa vyhovoril že to bola stará správa a len prišlo upozornenie. Potom som videla jeho správy s ostatnými ženami a samozrejme moje tušenie sa potvrdilo.
Otázka znie keďže do teraz nemáme dôveru v jeho telefón a občas som až ,,nepríčetná,, lebo ho chcem vidieť a on sa sprava tak že ho schováva neustále aj keď sme sa dohodli že si nebudeme pred sebou ukrývať telefóny naďalej to robí. Dokonca ich má 2 a tak sa boji že mu pôjdem do telefónu že keď idem na wc vyskočí z postele a pozerá či náhodou nemám jeho telefón 😂😂😂
Prepáčte ale vyčíta mne že som chorá a pritom sa on správa cudne. Myslite že to preháňam ???
@nana357
A tebe príde normálne brat hneď prvé, co príde? To tak aj auto kúpiš? Ze vidíš, ze je pokazené celé, nepojde, sle kúpiš si ho a budeš dúfať, ze sa zmení ? A samo id seba sa opraví a bude z neho top pojazdné auto? Aj bývanie si si tak vyberala? Ze hoc aké za neadekvátnu sumu, či si rozmýšľala a preberala? A pri životnom partnerovi už rozmyslat netreba?
Ty sa spravas teda kvalitne zúfalo.
Ze 28, a sebaúctu a zdravý rozum máš kde?
Ci on je jediný žijúci muž?
Co také robí ze ta to cele mrzí?
Ponizil klamal zjavne podvádzal.. A ty tomu chujovi ďalej venuješ myšlienky??
Preber sa!!
Začni sa mat rada, určí si priority lebo takýmto správaním budeš priťahovať iba takých co si budú o teba iba hubu a nohy utierať. Nič viac.
@nana357
A kde si to teda našla? Lebo podľa mna si si to vymyslela. Keď cely čas nič a a k ničomu nemáš prístup a zrazu sa dozvieš o ňom ešte horšie.
A myslím si, ze si stále s ním. Len nechceš byt za blbu, tak to tu hráš.
@katkami123 nešlo o to prvé čo prišlo ťahali sme sa dlho… no dlho poznáme sa 15 rokov
On mal minulosť ja som mala a myslela som ze u seba nájdeme pochopenie
No keď niekto chce žiť iný život tak ho nezmeníš
@katkami123 áno ešte som s ním spala keď predomnou kľačal a plakal že to už robiť nebude a samozrejme že to bolo ešte horšie
Vysťahoval sa ale spal tu potom este
@nana357
A prečo sa spravas takto zúfalo? Však podľa všetkého ho viac trápilo, ze musí ísť bývať ku rodicom ako ze ta stratil. On ti aspoň platil 50%podnajmu, energie?
@katkami123 to áno myslím si to tiež
Dával samozrejme ale nie od začiatku
A keď som opýtala tak na mna vyskočil že čo od neho pýtam peniaze 😂😂😂
@nana357 podla tvojich rehotajucich smajlikov, co davas vsade, usudzujem, ze si riadne nevyzreta a len si z nas robis srandu.
Nečítala som síce diskusiu, ale okašlať ho.Ak tam nebude dôvera tak vzťah pôjde do kôpru.Ja by som nemohla byť takto v strehu stále kvôli blbému mobilu.To za prvé a za druhé ak už má niekto vzťah nemá čo robiť na zoznamkách.Nechápem čo je toto za sprostý zvyk že niekoho som si už našiel,našla a aj tak chodim stále po zoznamkách,to si potom robí jedine zadné dvierka
Ja len nechápem čím je taký očarujúci a úžasný, ze si pri ňom úplne stratila hlavu. Lebo z môjho pohľadu je to obyčajný samoľúby nímand z detskej izby. Fakt by ma to zaujimalo, čím ťa tak strašne očaril. Lebo ešte pri rozchode ľutuje seba a tebe vynadá, každá normalna by utekala.

@nana357 a preco si s nim, ked ta evidentne nemiluje?