Chlap si hľadá partnerku, ktorá cvičí
Aký máte na to názor ? Chlap si hľadá partnerku ale jeho nárok je aby cvičila lebo sa mu nepáči keď žena má 2x také stehno ako on.. nieje to povrchné ? Ak nie vyvedte ma z omylu. Pretože neviem či s ním pokračovať v konverzácii. Píšem so snim na Badoo a hneď v úvode ma že hľadá niekoho kto by musel cvičiť.
@jana_eyre_2 to o hrubom vyjadrovaním som písala všeobecne. Toto mi cez nepríde. Ale každý má iný meter. Ja sa s ľuďmi radšej stretávam ako si píšem, možno aj preto, že hovorené slovo niekedy inak vyznie ako ked sa napíše. A sama píšeš že máš problém nájsť normálneho muža. Možno to je tým, že od nich očakávame vyjadrovanie ktoré je typickejšie skôr pre ženy ako pre mužov a pritom to vôbec nemusia myslieť zle.
@kvetinka75 bože to tam nemalo byť že nevedela ale VEDELA, moja chyba ale ten môj normálny muž má práve vyrušil pri písaní 🤪
@simona99687 Ved ale ja nehovorim o stihlosti ala modelky..hovorim o zdravom rozmedzi vahy, ktore moze byt +- 25 kg. Ja sama mam 70kg na vysku 170cm, ale citil sa zdrava a moje stehno by mozno bolo dvojnasobok stehna nejakeho stupleho chlapa 😂😂..ale som aktivna, cvicim, pravidelne beham, bicyklujem a snazim sa stravovat striedmo (ale teda velmi sa neobmedzujem, len sa snazim vyberat zdravsie alternativy - viac zeleniny a pod). Mna osobne by sa poznamka o sirke stehna mierne odradila..prisla mi primitivna, da sa aj inak dat kompliment zene, ze sa mu jej stihle stehna pacia, (co pri 50kg urcite autorka ma), nez takto to obratit, ze co sa mu nepaci..hned to v cloveku vyvola obranne reakcie..a zeny vacsinou maju sirsie stehna ako muzi, je to normalne..a vela muzom sa to aj paci
@dadis samozrejme mna skôr vedia nahnevať ludia ktori ponižujú plnšie ženy alebo mužov... Nikto nepozná ich pribeh prečo to tak ďaleko zašlo nikto sa ich nepýta či nepotrebuju pomoc ale vysmievať sa vie každý ponižovat vie každý... Ked vidím denne tie pribehy a všetko tak mi je tych ludi ľúto... Musi tp byt pre nich ťažké a ti ludia im to ešte zhoršujú.... Ja sama mam 178cm a 73kg ale nikdy by som nesúdila ineho za jeho vyzor je to kazdeho vec a my nemozeme vediet ako sa ten clovek citi... Nikto nam nedava pravo sudit ludi a hadzat ich do vreca chudy tucny pekny skaredy.... Iba ubohy človek môže niekoho sudit len na zaklade vyzoru.... Poznam vela pekvnych ludi a su ovela lepsi ako ti chudy.... Ale ano kazdy ma nejake kriteria na partnera preto sme ludia rôzny.
A pri akej vyske? Je rozdiel 180cm a 150cm. Ale aj tak je to velmi individualne. Pre niekoho je napr. velkost M uz vela. A pre niekoho je cokolved pod M vesiak 🙂. Kazdopadne, preco ta to trapi? Nejak sa ta to dotklo? Preco ti to nie je jedno?

@natalienka12 asi chuda nebude, ked sa tu tak rozculuje