Chlapovi vadí môj výstrih
Ahojte, mam taky menší problém.
Mam chlapa a v poslednej dobe mu vadí keď si dám výstrih, aj keď áno je väčší výstrih ale nie je to nič vulgárne.
Neviem prečo mu to tak začalo vadiť, nenosím to často, mam len asi 3ks takýchto veci a proste mu to akosi vadí.
@katkazocele ,,je to jednoduché, muž keď ľúbi tak žiarli, chce mať ženu len pre seba, a ten kto tvrdý že nežiarli tak klame alebo nemiluje dostatočne silno,,
žiarlivosť nie je dôkaz lásky ale neistoty, nízkeho sebavedomia a komplexov
Autorka - zrovna som to mala rozpisane ( o ziarlivosti a osobnych komplexoch ) 😂😀
@autorka zle som sa vyjadrilo je žiarlivosť zničujúca a obmedzujúca a potom je tú tá ktorú máš aj ty aj Ja , to je ten pocit keď sa bojíš že by si mohla o svoju poličku prísť, preto aj ty by si trošku žiarlila keby mu lichotí alebo sa ho dotýka letmo nejaká kráska? či by si sa na tom zabávala? že nech si ho berie? 😅
@veronikaszabova akože neviem ja som nikdy nežiarlila na nikoho, ani kamaráti ani vzťah ani nikto, lebo ked neverím načo som s niekým vo vzťahu :D

@katkazocele zatiaľ sa nestalo :D ale zase neviem či ja nepôsobím odstrašujúco lebo pôsobím na pohľad tak arogantne a hnusne
@jabadabadu tak tak, za mňa dôkaz komplexu

@jabadabadu kto nežiarli ten miluje a je si istý 🙂 a kto žiarli tak (ne)miluje, je tam problém s dôverou
@katkazocele ty to zasa vsetko hrotis, ako vzdy.
Preco mi neodpises, co som sa pytala? --- nenosis vystrihy, kratke sortky, plavky, kratke tricka, minisukne...??
vystrihy som nosila ked som bola mladsia ( 12-14 rokov ) a neskor v praci, kde sa mi podarilo neplanovane zbalit mojho terajsieho priatela. Teraz uz maximalne tak doma. Do mesta alebo na vylet by som si uz take tricko nikdy neobliekla, lebo mam velke prsia a posobilo by to vulgarne. Minisukne som tiez nosila pred cca 8-10 rokmi. Minisukna, pekne tricko, podpatky a sako v podobnej farbe ako bola sukna. Ale aby som sa obliekala tak, ako by chcel chlap, tak to v ziadnom pripade nepripada do uvahy.
Autorka @jabadabadu z duse mi pisete. Ziarlivost nie je dokaz lasky. Ziarlivost je dokaz nizkeho sebevedomia. Kto si mysli, ze ak niekto neziarli nemuluje, tak zije vo velkom omyle. Laska sa prejavuje inac ako ziarlivostou. A kazda ziarlivost je znicujuca. Znicujuca pre toho, kto ma milovat, aj pre toho, kto ma byt milovany. Jeden nemiluje, druhy nie je milovany. Je to iba klamstvo, je to prejav kadecoho len nie lasky.
@viestta 👍
@viestta presne tak.👍
@veronikaszabova
@viestta akože celkovo ma zaujíma kto to vymyslel, že kto nežiarli nemiluje :D
ved to si protirečí :D
Asi niekto, kto vobec netusi co je to milovat, verit, doverovat, mat partnera za rovnocenneho ale zaroven je moj partner to najlepsie co mozem mat ja a ja som to najlepsie co moze mat on. Ked neverim partnerovi, tak som si zle vybrala a v taky cas nepomoze ani oci vypischnut a drzat ho na retazi. Ked podozrievam partnera, tak mu pripisujem to co by som robil ja na jeho mieste.
@viestta presne, vzťah je o dôvere 🙂
@autorka tak ako by si nazvala pocit, ktorý cíti žena/muž keď vidí ako jeho partnera balí opačné pohlavie??? veď to je žiarlivosť, síce malá ale je. Každý má obavu, že stratí toho koho miluje
@katkazocele mať obavy o stratu nie je to isté ako žiarlivosť 🙂
prejaviť starosť o niekoho tiež nie je žiarlivosť
@katkazocele ty uplne vsetko otacas na neveru.
Sebavedomy chlap, ktory si uvedomuje, co ma doma, vie taku zenu spacifikovat aj sam a jeho zena sa nemusi pozerat na nejaky flirt 🙂
@veronikaszabova a ked tomu druhému verím a viem, že on chce len mňa tak sa nemusím obávať o to kto chce jeho 🙂 lebo viem, že som pre neho priorita
Presne tak.
@katkazocele chlap, zena, ktory vie, ze doma ma to najlepsie co ho v zivote stretlo, vie kazdeho balica aj balicku velmi rychlo upratat. A ten, ta, ktori ich upratat nevedia? Tak tym ani ziarlivost partnera, partnerky nezabrani pokracovat v "kuceravych aktivitach". Takze ak doverujes svojmu partnerovi, kludne ho mozes pustit na firemny vecierok, pretoze vie, ze nepodlahne ziadnej nastrahe. Ked to je typ, ktory sa nastraham nebrani a rad im podlahne tak je to zly vyber a ani kratka retaz nezabrani jeho kuceravym myslienkam a aktivitam.
@veronikaszabova ,,Žiarlivosť (lat. Zelotypia) je jedna z ľudských emócií, charakterizovaná nadmerným lipnutím na určitej osobe a zvýšenou obavou o jej stratu. Ide o komplex negatívnych emócií, hnevu, pocitu menejcennosti či depresií. Zjednodušene možno charakterizovať žiarlivosť ako pocit vlastnej nedostatočnosti."
definícia
@viestta na firemny vecierok? Neblazni 😂😂😂😂 aby "kontroloval mandle kolegynke"? 😂😂
@viestta mne sa stalo, že som raz bola sama vonku a vtedy som mala iného , čiže môj už ex, ale skúšal na mňa jeden cudzí chlap dačo a som ho odbila, ,,už niekoho mám" a dalej som neriešila proste nebudem skúšať ked som zadaná
@veronikaszabova ja viem, ze u nich toto neprichadza do uvahy. Obzvlast chlapa by tam nepustila, ani keby ho mala o radiator priputat. Smutne na tom vsetkom je to, ze prave tych najziarlivejsich nakoniec zacnu ich partneri podvadzat. Zo zufalstva a beznadeje. Jedneho pekneho dna si povedia, ze doma bude cirkus tak ci tak, tak si aspon uzijem.
No tak ak chlap ziarli na hentaky vystrih, tak jeho sebavedomie musi byt v minusovych cislach 🙂
@viestta kvôli žiarlivosti sa vzťahy často rozpadajú

@autorka spýtala som sa svojho, povedal - ,,je to jednoduché, muž keď ľúbi tak žiarli, chce mať ženu len pre seba, a ten kto tvrdý že nežiarli tak klame alebo nemiluje dostatočne silno,, takže usudzujem, že mu vadí, že po tebe pokukujú muži tým výrazom túto by som pretiahol, že ťa vyzliekajú očami. Ja osobne tento pohľad od mužov neznášam keď na mňa tak hladia 😵