Chlapovi vadí môj výstrih
Ahojte, mam taky menší problém.
Mam chlapa a v poslednej dobe mu vadí keď si dám výstrih, aj keď áno je väčší výstrih ale nie je to nič vulgárne.
Neviem prečo mu to tak začalo vadiť, nenosím to často, mam len asi 3ks takýchto veci a proste mu to akosi vadí.
Ano, je to casta pricina. Preto si toho tvojho musis preklapnut. Ci to konkretne tricko je len taky ulet, alebo je tam nieco viac. O tom treba hodit rec. Bez emocii a pragmaticku. Je to dost zasadna vec vo vztahu.
toto su krásne prejavy majetníckosti, obmedzovania, zákazov, toxického.. ty nie si jeho majetok a máš plné právo si obliekať to, v čom sa cítiš dobre. aj ja nosím vystrihy, aj do práce, aj mimo. mojmu to teda absolutne neprekáža lebo vie, že som jeho a má v hlave zásadu, že som slobodny clovek. v ničom ma neobmedzuje. takže nepočuvaj tie, ktoré ho obhajuju.
@denisah6 tak celkovo mi aj z vlastných skúseností príde, že chlap je schopný brať ako flirt aj ked ho pozdravím, že ,,ahoj"
@veronikaszabova bol to dobrý vtip, aj som ti to lajkla, len nech ťa tento tvoj smiech neprejde v budúcnosti, bolo veľa takých hrdiniek že sú si isté že ten ich PoloBoh by predsa sa na inú ani len nepozrel a potom dostali veľmi kruté prebudenie do reality😈 áno som v tomto prípade škodoradostná
@katkazocele ale ja netvrdim, ze moj chlap sa nepozrie na ine zeny 😂😂 ved nech sa pozrie 🙂 ja sa tiez otocim za sexy chlapom 🙂 ty snad nie?
Anonym - jasne, ze ano. Vcera sme sa boli s muzom a synmi kupat v aquaparku. A zeny, keby ste videli toho jedneho chlapa tam 😂😂😂😂😂 tmavy typ, telo vypracovane, plavecky pidi midi 😂😂 no kazda sa za nim otocila. A moj chlap? Ten sa na tom iba smial 😂😂😂 no co som si mala oci zalepit??
@veronikaszabova nie,ty, ten tvoj ti mal oci prelepit. To co si dovolujes, obzerat inych chlapov!!! 😂 (kto vie koho on skumal pohladom, to si nestriehla ako ostriez na kazdy jeho pohlad?)
@viestta urcite na zenu toho chlapa 😂😂 ta bola ako z katalogu vystrihnuta 😀😀😀😀 tak chapes, ja som sa s nou nemohla ani porovnavat - s tym mojim 8 mesacnym pupkom 😂😂😂😂
@veronikaszabova
@viestta
a nepríputate svojho o stoličku alebo o seba ? 😂
alebo mu zaviažete oči ked pôjdete vonku ?
Autorka, ja som taka dobroprajna, ze este mu ukazem ktorym smerom ide zaujimavy objekt. Skoda, ze on to nerobi reciprocne, malokedy sa stiham dostatocne pokochat 😀

@veronikaszabova mas ty rozum? A budes lietat okolo deti ani sa nestihnes vycurat, nie to aby si sa pokochala. Len nech pekne ide aby si si aj ty uzila.
@gertrudaosem hmm a z akého dôvodu? 🙂 lebo ak ťa to neovplyvňuje tak prečo riešiť druhých ľudí?
autorka - myslim, ze je to len a len na tebe ako sa rozhodnes. Mozno ti stoji za to vedomie, ze si slobodna a musis sa rozhodovat podla toho ako veci vidis ty. Mozno sa rozhodnes tak, ze z lasky k partnerovi to tentokrat skusis a prestanes hlbsie vystrihy nosit, ked vidis , ze mu to vadi.
Je to vazne na tebe, ale skus rozmyslat nad tym, co si urobila pre vas vzajomny vztah. Vydobila si si slobodu a pomohlo to ? Je to medzi vami lepsie ? Alebo si urobila kompromis a je to lepsie, alebo horsie, lebo ak on dosiahol svoje, tak chce ta obmedzovat dalej ?
Nech sa uz rozhodnes ako chces, urob to , co prospieva vztahu a ak to neprospieva, tak to budes riesit dalej. Nemozes predsa vediet ako on zareaguje, ked urobis kompromis.

@ropucha6
-∞