Chlapovi vadí môj výstrih
Ahojte, mam taky menší problém.
Mam chlapa a v poslednej dobe mu vadí keď si dám výstrih, aj keď áno je väčší výstrih ale nie je to nič vulgárne.
Neviem prečo mu to tak začalo vadiť, nenosím to často, mam len asi 3ks takýchto veci a proste mu to akosi vadí.
nemusis stracat slobodu. mozes to urobit z lasky k nemu 🙂
@777januska777 ja vidím pekného chlaoa bez trička a mám hriešne myšlienky a čo??? 😁 Svet je hneď krajší 😂😇
@jennky13 tak ale to isté môžem aj ja povedať jemu 🙂 , že z lásky ku mne nech to nerieši/nevadí mu to
@jennky13 Presne!🙏 Keď človek ľúbi, nerobí veci ktoré by druhého robili nešťastným...
@katkazocele presne si to vystihla. Preto milujuci clovek nediktuje co si ma ten druhy obliekat, pretoze akceptuje jeho vkus a pohodlie.
vies, takto sa mozete dohadovat o vselicom. Ale vztah, v ktorom je ucta a laska je predsa ciel vsetkych dvojic. Tak sa mozes rozhodnut. Ci budes pozadovat alebo davat. Viem, aj on moze, ale kazdy jeden vo vztahu by mal pre toho urobit to, co vztahu prospieva.
Je to mudrost, ktoru zena ziska vidiet, ktory boj sa oplati bojovat a kde radsej ustupi.
Niekedy sa hovorilo, ze zena v rodine nato nosi zasteru, aby vela veci prikrývala a nie rozrývala.
@jennky13 len pretože som žena neznamená, že ja sa musím vo všetkom prispôsobiť
To mas pravdu, nemusis robit nic . Ani ty ako zena , ale ani on ako muz. Vobec o to nejde. Urob to len vtedy ak to budes robit z lasky, lebo si svojho muza vazis. Nie preto, ze sa musis obetovat a prisposobovat. Tvoj motiv preco veci robis alebo nerobis je dôležitý.
@jennky13 Ja v tomto nevidím dôvod s tým prestať, lebo mi príde, že tu nejde o ten výstrih ale je tam problém v ňom
@jennky13 a on si ju váži, keď jej zakazuje nosiť tričko z výstrihom? Co si o nej mysli, že je malé decko alebo jeho majetok a ma pravo rozhodovať o tom co si oblieka? On si ju váži, keď si namysla, že to tričko ma len preto aby zvadzala cudzích mužov? Kde je jeho úcta k nej, keď si myslí, že je taká plytká a potrebuje putat pohľady iných?
Ste myslím dospelí tak si sadnite a porozpravajte sa o tom. Možno tvojmu vadí tvoj vystrih že ukazuje druhým čo má byť len jeho (polopate v kocke nahrubo povedané). Nemusí to byť výstrih po pupok, no vadi mu to. Ani ja som nerozumela veľa veciam podobným keď sme mali dusno, ale časom som pochopila že keď ,,ústupom,, prejavom mu tým lásku spôsobom ktorým on rozumie a potrebuje. Naopak to tiež funguje. ...inak ani mne by sa nepáčilo keby môj chlap chodil s obtiahnutym ,,nádobíckom,,
@elisebah91 Myslím si že jednoduchšie sa to vysvetliť vážne už nedalo👏 Snáď sa tvoje vysvetlenie stretne s pochopením u autorky🙏
Ak budeš mat čas, tak si pozri toto:
https://www.youtube.com/watch?v=NMSeRAqcVd4
Presviedčať ta nebudem, ale podľa mňa väčšina žien, ktorá nosí výstrih tak, že jej vidno časť pŕs, pôsobí lacno. Ako keby bola len tým, čo vidno. 😀 Možno tvoj muž nechce aby si tak lacno pôsobila. Ale je to len tvoja voľba.
@katkazocele a preco sa nevyjadris aj v diskusii, v ktorej si bola aspon 10x oznacena?
@veronikaszabova Ak likla aspoň jeden príspevok, tak nemôže byť autorom (ak na to narážaš).
@lenkakravcova bola tam oznacena velakrat, nech sa tam ozve, ci je autorka - ja chapem pointu, ze pod svojim nickom sa tam nemoze ozvat, pokial pise ako anonym. A ci dala like? Tak to ozaj skumat nebudem 🙂
@veronikaszabova Dala like na môj príspevok, takže záhada vyriesena = nemôže byť autorom diskusie.
@lenkakravcova lenze tu ide o inu diskusiu, aj v tej ti dala like?
@lenkakravcova presla som vsetky komentare - ved ty si tam ani nekomentovala, tak ako ti mohla dat Like na koment??
@lenkakravcova Lenka prosím , tieto ženy potrebujú lekársku pomoc, nereaguj na ne🙏 ako sme si písali, toto je sú tie ženy ktoré ma prenasledujú, ja viem, že sme sa na tom smiali, ale ako vidíš, ono sa to skutočne deje 😔
@katkazocele moja zlata, aspon sa priznaj, ze si to ty (autor diskusie). Minimalne 5 zien tam hned napisalo, ze si to ty
@katkazocele nie, teba netreba prenasledovat. Ty sa objavis vzdy sama so svojimi paranoidnymi predstavami
@lenkakravcova Ja nevidím dôvod sa obmedzovať a poslala som ilustráciu ako asi ten výstrih vyzerá, nič tam nevidno, nič tam nie je vulgárne. On tiež bol niekedy pri vode hore bez a nič som neriešila a to bol oveľa ale, že oveľa viac odhalenejší ako ja 🙂
Video si pozriem😝
ked v tom nevidis problem, tak si tu pisala len preto, aby si sa upevnila v tom, ze premyslas spravne a mas pravo na svoj postoj, ale tvoj muz sa myli.
Tak si asi dostala, co si chcela 🙂
@viestta
@veronikaszabova Som to pochopila tak, že si myslíte, že je autorkou tejto diskusie. V tamtej neviem.
Autorka - pozri video. Možno ti to pomôže pochopiť o čom to cele je. 🙂 muži to vnímajú úplne inak ako my ženy.
@jennky13 Potrebovala také to potľapkanie po pleci, Ideš dievča, je normálne a správne vo vzťahu robiť veci ktorými ubližujem partnerovi 👏 😎 ako vidíš, dosť žien ju podporilo všetkými desiatimi, keď ju ale kopne do zadku, nikto z týchto žien nebude ju počúvať ako plače v noci do vankúša a nadáva kde sú všetci dobrí muži... Nuž možno budú so ženami, ktoré im nerobia naprieky, nedávajú im podnety na žiarlenie, rešpektujú ich a vážia si samú seba bez potreby ukazovať časti tela, ktoré by mal vidieť exkluzívne len priateľ 😉
@lenkakravcova nie tejto. To by nemohla komentovat pod svojim nickom. Ale len ako anonym.
Ide o tuto diskusiu
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/je-to-podla-vas-nevera-3/

@simonettasimonova 😂 zaviazať oči