icon

Chlapovi vadí môj výstrih

30. jan 2023

Ahojte, mam taky menší problém.
Mam chlapa a v poslednej dobe mu vadí keď si dám výstrih, aj keď áno je väčší výstrih ale nie je to nič vulgárne.
Neviem prečo mu to tak začalo vadiť, nenosím to často, mam len asi 3ks takýchto veci a proste mu to akosi vadí.

autor
12. feb 2023

@katkazocele Ved aj on mne ubližuje tým, že mi niečo chcem zakázať

autor
12. feb 2023

@lenkakravcova Pozrela som si...reálne som sa nič nové nedozvedela, tie veci som vedela a nepotrebovala som čítať žiadne výskumy ani nič. Nepopieram to 🙂 . Iste myšlienkam nemôžem zabrániť, ked sa na mňa lebo na hocakú ženu ,,kukne" chlap a už si predstavuje veci...ale zase oznamovať to tej žene nemusí, že ho..eee... alebo mať divné reči 🙂 ked už má tie myšlienky tak ako som písala nezabránim ale nech si to nechá pre seba 🙂

katkazocele
12. feb 2023

@autorka asi som niečo prehliadla, ale v príbehu ktorý tu píšeš, tak tam uvádzaš, že len mu ,, Vadí,, Nepíšeš že ti to zakazuje. 😕 To by bola iná situácia...Ja len,že istotne ti na ňom zaleží, nemôžeš sa pokúsiť aspoň o kompromis? veď ho máš rada 😉

veronikaszabova
12. feb 2023

@katkazocele ty sa obliekas len do toho, co ti odsuhlasi tvoj chlap?

autor
12. feb 2023

@elisebah91 Niečo to už bolo, debata o tom ale on mi nikdy nevie dať nič relevantné, vždy len ,,nenos to."...,, neber si...alebo len pohľad a vidím to na ňom, že už je problémos" čiže viesť debatu akosi nemá zmysel aj ked ja by som nemala problém hodiť fakt vážnu debatu o tomto 🙂

viestta
12. feb 2023

Autorka, normalny chlap pozrie, pomysli alebo aj nepomysli. Hovado chlipne bude mat myslienky aj keby si chodila v rolaku. Hovadu chlipnemu nezabrani mat chlipne myslienky a niekeda ani sproste reci ani keby si chodila v mechu. Normalni chlapi vedia, kde su hranice, netreba im stavat vizualne bariery.

autor
12. feb 2023

@katkazocele Ja to nenosím často, len občas ked mám náladu. Oooo a on tiež chodí v lete v tielku aj ja a ten výstrih je vtedy rovnako veľký. A zase ja ani nemám veľké boobs čiže nemám čo reálne ukazovať 🙈

autor
12. feb 2023

@viestta Tak tak, lepšie by som to nenapísala 👍

autor
12. feb 2023

@katkazocele Tak ano, vyslovene , že ,,zakazujem ti" nepovedal ale vidím to na ňom, že problémos

autor
12. feb 2023

@viestta A tiež catcalling som najviac zažila ked som mala rolák, vetrovku alebo tepláky a mikinu :D a ked výstrih nejaký ten tak vtedy dajak nič

viestta
12. feb 2023

@katkazocele len ci to nahodou nie je tak, ze mlademu panovi zakazdym ked zbada cudziu zenu s vystrihom uz v hlave srotia kucerave predstavy s danou osobou a podla seba sudi aj tych ostatnych chlapov. Ty predsa vies, ze kazdy chlap mysli iba a len na neveru, takze ani rolak nic nevyriesi. Ci?

veronikaszabova
12. feb 2023

@viestta 😂😂😂

autor
12. feb 2023
elisebah91
12. feb 2023

@autor Nie každý vie viesť vážne rozhovory, napr ja . Onemiem a stratím fakty a argumenty a celá debata je o ničom...
Neželá si to tak to rešpektuj.
Alebo si zober v úvahu fakt že muž má bránu sexu v oku a žena v uchu.
Vysvetlím keď mi bude spať dieťa...

autor
12. feb 2023

@elisebah91 Ja rozhovory viem viesť, ja som za komunikáciu 🙂 ked je problém, a zase ja si tiež niečo neželám čiže to aj ja môžem povedať, že nech on rešpektuje mňa. I ked ano toto sa dá aplikovať na všetko a keby sa chcem porozprávať tak ak nájdeme kompromis tak okej 🙂

Jasné, počkám 🙂 😇

katkazocele
12. feb 2023

@autorka vravíš že aj ti si niečo neželáš , tak urobte výmenný obchod- on ti ustúpi čo tebe vadí a ty zasa jemu v tomto prípade a vyriešite 2 problémy naraz😇 Teraz sa musím poklepať po pleci, dobre som to vymyslela 😎

katkazocele
12. feb 2023

@viestta nie neblázni čo si, muži predsa si nepredstavujú čo má atraktívna žena pod oblečením, rovnako ani my ženy, keď vidíme nejakého fešáka 😉,(sarkazmus)😇

autor
12. feb 2023

@katkazocele ja si neželám aby ma obmedzoval v oblečení 🙂 a jemu vadí, že nosím občas výstrih. čiže tam keby chcem hodiť debatu tak nech skúsi navrhnúť tak aby obaja sme boli ok

autor
12. feb 2023

@katkazocele lenže on debatu akosi nechce, tak ja neviem ako s ním pohnúť

elisebah91
12. feb 2023

@autor pokračujem
Muž sa prirodzene obzrie za ženou s výstrihom, nechce ale má to dané, nemusí byť chlipnik ani mať chlipne myšlienky(i keď od pohľadu je len na skok k myšlienkam) ale oči ho samé ťahajú. Napr, idete vy dvaja po ulici a za tebou sa letmo obzrie cudzí muž, tvoj to vidí a reaguje, aby si si nedávala výstrihy, lebo hoci to nevie komunikovať, vadi mu že sa za tebou obzerajú iný, možno si myslí že nieje dosť dobrý, že ťa stráca alebo že sa chcela ty sama lacno a ľahko prezentovať. A ty povieš, veď je to len VYSTRIH(oko) a nejde o nič . A muž pení s katastrofálnymi scenármi a scénami v hlave.
Napr.Môj muž nieje chlipnik, je džentlmen so slušnými myšlienkami no i tak sa mi neraz zdôveril, že keď išla okolo neho baba vyzivavo oblečená musel otočiť hlavu na druhú stranu, lebo vie že oči by ho nepocuvli a pozrel by sa( ja si to neviem vysvetliť asi len ako nejaký pud, že žena ukáže tak sa pozriem..neviem) Alebo keď je pred ním tak oči do zeme, alebo taký gól, v letných mesiacoch chodí na omšu bez okuliarov lebo ho priam rozrusuje a vyrušuje keď vidí síce pekné ale sporo odeté dámy, keďže on tam prišiel za Bohom, v tejto myšlienke sa da pokračovať aj smerom a čo kňaz v lete? No má to na mašlu, lebo ani on primiciou nestratil črty muža, len musí mať disciplínu na veľkej úrovni aby obstál.)...proste oni MUZI sú v tomto slabý.

Žena sa prirodzene da do rozhovoru a chlapom ktorý ju ocení, ktorý jej polichoti, slovne pošteklí,
Napr. Ste na prechádzke v meste a muž stretne kamošku z detských čias, baba dobre vyzerá, pomyslis si prečo si i nej nepočula predtým? Muž začne s babou kecat a spomínať na krásne časy, žena sa začne baviť, chychotat, usmievať, hádzať vlasmy, cerit zúbky a iné. Ty si prídeš maximálne trápne ako 5 kolo na voze. Konečne sa rozlucite a ty na muza vybehnes čo to malo znamenať s katastrofálnymi scenármi a scénami v hlave. A muž? Veď i nič nešlo, veď len kamoška s detstva, veď sme sa len ROZPRAVALI(ucho) nejde o nič, prosím ťa nedomyslaj si ..

elisebah91
12. feb 2023

Je fajn že máš snahu o rozhovor, on možno nevie rozprávať musí sa to naučiť, sám aj s tebou. Môj muž je sám o sebe prirodzená autorita, takze keď sme mali problém povedali sme si že večer si nájdi čas potrebujeme sa porozprávať o tom. Do večera som si spísala moje argumenty, pohľady, a nápady na papier a večer som papier držala v ruke a keď som stratila reč tak som to prečítala.

Tak skúste nájsť nejaké riešenie, nie len tejto situácie ale tak všeobecne. Napr choďte do obchodu spolu aby ti ,,odobril,, výstrih. Samozrejme aj ty si daj podmienku že napr nemiebis mať zapnutu košeľu po krk...rozhovor, 50/50 , kompromis ..

autor
12. feb 2023

@elisebah91 Aj ten môj sa už niekedy bavil s nejakými bývalými spolužiačkami alebo nejaká žena z minulosti aj predo mnou a ja som to neriešila.

,,možno si myslí že nieje dosť dobrý, že ťa stráca" tak to by asi mal zapracovať na svojej sebaistote 🙂

,, že sa chcela ty sama lacno a ľahko prezentovať." ja to nosím lebo mám na to náladu, nie preto lebo sa chcem prezentovať.

Ja tiež to ked sme pri vvode a on je hore bez, neberiem to ako to, že sa chcem prezentovať

autor
12. feb 2023

@elisebah91 Ja to riešiť chcem ale zase odpoved ,,nenos to/neber si to" je pre mňa málo, potrebujem viac, hlbší rozhovor nie jednoslovky

elisebah91
12. feb 2023

Chce to veľa práce, nejde to hneď...ani po roku.
Iste nemusela si to riešiť, tma ďalej hrá rolu uvedomenie si seba, situácie.
Napr. Niektorí chlapi nemajú problém okato zizat a ,,slintat,,..iný odolávajú. Niektoré ženy urobia scénu iné to v kľude preberu.
Ženy moja úloha pre vás, sledujte mužov lete. Mozno budú zizanice, možno bude u niektorého snaha o rozhovor a očami do neba 😆

autor
12. feb 2023

@elisebah91 A aj tak kedže mi nevie nič konkrétne povedať tak mi príde, že tu nejde o ten výstrih ale on ma problém so sebaistotou, ja síce na takéto veci nejak neverím ale on je škorpion a o takýchto ľudoch sa píše, že sú žiarlivý :D tak neviem občas niečo sedí až príliš

elisebah91
12. feb 2023

To ti ja nepoviem, nesledujem, neverím takymto veciam len viem že by som ako baran mala byť tvrdohlavá 😆
Iste je to o sebaistote, ale to je už práca pre daného človeka, no ak mu môžeš ty s tým pomôcť že aspoň obmedzis to čo mu vadí prečo nie? Myslím, že rozumiem že je to asi práca na dlhú dobu (manželstvo) že na rýchlo sa to nedá. Ja som s mužom 8 rokov, kadečo sme prežili, a len teraz vidím nejaký zlom, ovocie istých veci.
Môžem len povedať, že muž ktorý má oporu v žene, ktora mu pomôže nájsť stratenú doveru( či z detstva, dospievania, neprijatie z otcovej strany), takú si nedá, bude ju ,,nosiť,, a bit sa o ňu.

autor
12. feb 2023

@elisebah91 Môj prípad je začarovaný kruh :D on chce mňa obmedziť v obliekaní ja zase jeho v tom aby ma neobmedzoval 🙄 sme dosť protipóly

lenkakravcova
12. feb 2023

Možno keď ste v tom odlišní a je to pre vás stres, lebo nik nechce ustúpiť, je riešením: rozchod.

autor
12. feb 2023

@lenkakravcova ja by som bola radšej za slušnú debatu

lenkakravcova
12. feb 2023

Však slušne asi debatujete. Ci kricite po sebe?
Lebo keď rozprávate normálne ale nik z vás nechce ustúpiť, tak to časom lepšie nebude. Bud rezignujes ty, alebo on, a tak ci tak sa časom rozidete. Len to bude horšie pre oboch keď to budete naťahovať.