Cítia muži plodné dni?
Ahoj.. možno hlúpa otázka.. ale cítia muži plodné dni? Ja mam akurát plodné dni a môj hneď okolo mňa atď atď domyslime si........ všimla som si to aj minule.. viem ze príroda je silná... žeby to muži vycitili? 🙂
@deti95060810 tu skratku MM stale pouzivate? to je tak trapne.
@foterlotor len tak zo zvedavosti co je na nej trapne?
Ano, funguje to. Sama sa počas ovulácie cítim inak, atraktívnejšie, krajšia pokožka, viac energie
@pralinka25 a hlavne čo znamená - môj manžel?
Áno. Je to úplne prirodzené. Výskumom dokázané, že aj žena má cez plodné dni tendenciu sa podvedome krajšie upravovať a tým je aj zvodnejšia pre muža.
Cíti alebo má v mobile tvoj menštr. kalendár. 🙂
@bluka2 ano. ale tak kon je plny trapnych veci. na obycajnu skratku mi nenapadlo sa takto divat. kazdopadne obtazovat sa pridanim prispevku bez reakcie na temu a len dat zdrba za skratku je prinajmensom cudne (alebo trapne?) ale asi hormony. aj chlapi maju svoje dni.
@pralinka25 to sa vazne pytas? ved si z toho uz roky robi srandu cely internet. Modry konik a vsetky tie skratky ako MM, snažilky, tehulky, papáme, kakáme, hnusoba atď.
Určite áno, u nás je to rovnako 🙂 akurát môj má smolu keďže to je mimo MS jediná časť mesiaca kedy sa držím od neho na kilometer 😆 aktuálne totiž 4. dieťa v pláne nemám (len dlhodobom.. 😁) 😄
@foterlotor "snažilky, tehulky, papáme, kakáme, hnusoba atď" chapem je to debilne ale MM mi pride rovnaka skratka ako OMG a podobne hovadiny vyuzivane hojne na internete. anglina je plna skratiek ktore preberaju aj slovaci na vsetkych moznych platformach (dokonca aj mladi "cool" frajeri) tak mna napriklad vobec nenadvihuje slovenska skratka dvojslova a nepride mi o nic trapnejsia ako akakolvek ina skratka. ani take etc. mi nepride trapne. za trapne veci asi povazujem uplne nieco ine.
chodila som nejaku dobu na modru strechu o ktorej som mala trochu vyssiu mienku ako o konikovi a hemzilo sa to tam domcekmi, kavickami na teraske a podobne nunu tutu debiliny. takze to nebude asi len modrym konom.
navyse to ze si robia srandu z modreho kona je uplne fuk pretoze sradna sa da spravit z absolutne vsetkeho na co si len spomenies. poznas nieco z coho nie? a vsak dobre pretoze sradna musi byt 😉
a ked uz sme tu v teme tak co ty a feromony. ked uz si sa obtazoval prispevkom tak napis k teme. si chlap otazka je sita presne na teba 🙂
@pralinka25 samozrejme neberiem nikomu nazor, pre mna je MM to iste ako zvysne smiesne konikovske skratky a OMG je nieco uplne ine. Pre mna 🙂 Ja a feromony? nic take necitim, ja by som sexoval furt, je jedno aky den a ci je zena plodna 🙂
@foterlotor vidis a inak je to to iste - prve pismena slova v jednom aj druhom pripade. nicim sa to nelisi. navyse za mna keby som si mala vybrat tak v slovenskom prejave je za mna OMG omnoho trapnejsie lebo sa hrame na nieco co nie sme a pouzivame cudzojazycnu skratku lebo je to "cool" ked uz OMB? uplne pragmaticky v tom nie je ziaden rozdiel. to musis uznat. mas to v hlave lebo to vzniklo na koni (bohvie ci aj) a niekto si robi z toho verejne srandu a z OMG nie. nema to logiku ked si to vezmes. si chlap. myslela som ze chlapi tieto veci vidia prakticky a netahaju do toho emocionalne zafarbenie. fakt ma tento ukol pohladu pobavil. tak predsa az take rozdiely v pohlavi v niektorych veciach nie su.
no ano citala som v inej teme ako to mas. ocividne potrebujes vypustit paru niekde. manzelka ked nechce treba nabrat odvahu a vyriesit problem. svet bude ruzovejsi/modrejsi .... to je fuk.
@pralinka25 ty sa rada rozpisujes vidim ale to je super, ked vie clovek vyjadrit svoj nazor a napisat aj rozvit to do suvisleho textu 🙂 paru vypustit potrebujem to je pravda, ale akosi som si uz zvykol, ze v zivote to nemam so zenami jednoduche. Ale preto som sem nepisal. To s tym nic nema 🙂 ja nie som typicky muz, asi preto ta to trochu vykolajilo.
@foterlotor ani nevykolajilo. len mi to prislo neobvykle. rozpisujem, lebo doma sa pri troch detoch nedostanem ani k slovu. tu ma nikto neprerusi 😀😝
@pralinka25 kludne pis 🙂 ja pisem menej lebo z mobilu sa mi nechce a stale nieco robim tak neni cas. Tak len strucne.
@foterlotor z mobilu to nebavi ani mna. no hej chlapi maju v krvi byt strucni. trenujem to, ale nedari sa mi 😕 mozno raz
@pralinka25 ja rad pisem ale nie z mobilu
@foterlotor tiez tak
@foterlotor P.S. lepsim sa v dlzke prispevku 😎
a aby som tu len nespamovala blbostami tak dodam zas nieco k teme. minule som citala ako napriklad hormonalna antikoncepcia podvedome ovplyvnuje vyber partnera. castokrat si zena ktora uziva HAK vyberie partnera a ked ju vysadi tak zrazu sa jej ten partner uz nezda taky atraktivny. alebo naopak. ked zacne s anikoncepciou pocas vztahu moze sa jej vyber zrazu zmenit. bola o tom cela studia. a boli tam spominane aj tieto zenske fazy cyklu a vplyv na atraktivitu, pripadne inklinaciu k urcitemu typu cloveka.
Vraj niektorí muži to cítia. Ale nie všetci. Ja nie.
@slovakboy a manzelka nema Hak? Len pre zaujimavost.
@pralinka25 no vsetko, fackala by som take pitche
@prosimopomoc nerozumiem
Áno cítia, žena v plodnom období vydáva ,,zvláštnej vôňu,, neviem to odborne pomenovať, ktorú muzi podvedome vnímajú a sú aki sú...
@pralinka25 @foterlotor Prepáčte, že sa opýtam asi kravinu (nie som veľmi sociálno-sieťová), ale čo vlastne znamená tá skratka MM?? Lebo podľa mňa je to materské mlieko, ale v tomto prípade asi nie 🤣 A MS sú predsa majstrovstvá sveta, ale tiež mi to tu nejak nevychádza 🤣 Mne napríklad vadí, keď niekto používa skratku "tt" pri spomínaní obyčajného týždňa, pritom tt je skratka "týždeň tehotenstva".

@hugger tak ja do štúdie nepasujem 😅 celý mesiac rovnako, červené veci nemám, sukňu a výstrih už vôbec