icon

Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

lacibo
24. apr 2022

A predtym si dokazal s nou mat sex? A dokazal si ju aj uspokojit? Z tvojich slov mi to totiz tak nepripada...prepac, ale ak muz nedokaze mat sex so svojou zenou, ak teda sa brutalne a extremne nezmenila ci uz fyzicky alebo psychicky- tak je jednoducho povedane impotent..lutujem tvoju zenu

peterzit
24. apr 2022

By som takým ako ty jebol jednu po gebuli. Príď z prace a staraj sa o deti. Rada si pôjde zabehať. Cez víkend vezmi vysávač a posiľnuj reálnou prácou chumaj kým tvoja žena pôjde na vzduch a cvičiť...alebo si môžeš natriasat vtáka nad inou mladou a krásnou ktorá o nejaký čas dopadne rovnako. Lebo chyba si ty a chyba je v tebe a tvojom myslení!!!!!!!!!

martinacernakova
24. apr 2022

Nie každá žena zvláda deti domácnosť aj seba tak, aby to bolo dokonalé alebo aspoň dobré. Záleží ako vyťažujú deti. A zas aj priority ženy. Niekedy sa stane, že žena má prioritu len deti a domácnosť a seba začne zanedbávať, lebo si myslí že musí byť o deti a muža postarané, aby boli všetci spokojní.
Myslím si, že by bolo fér jej to povedať s citom ako to vnímaš ty teraz. Vieš najlepšie čo ju neurazí alebo urazí. Ale hlavne sa treba porozprávať. Určite sa jej to dotkne, ale aspoň budeš vedieť aj ty jej názor k tvojmu postoju voči nej. 🙂

22petruska
24. apr 2022

@breeenda trefa 👌

ivka14789
24. apr 2022

Neviem prečo sa tu všetky tolko hnevajú. Mne zas chlap velmi schudol, lebo sa mu to tak začalo páčiť (ale keď ho obijmem má postavu štíhlejšiu, než keby som držala kamošku). Holí si nohy, oblieka sa do obtiahnutých pánskych kožených legín, nohavíc…. Velmi sa mi hnusí a dlhšie premýšlam že od neho pôjdem. Jedno je láska a tolerancia ale druhé keď sa spoznáš a zamiluješ do človeka s určitým vzhľadom a on sa ti rokmi zmení na niekoho úplne iného.
Keď som mu to povedala, že už nevyzerá ako chlap a nepriťahuje ma- naopak sa mi hnusí a hanbím sa zaňho tak mi povedal že on taký je a jemu sa to takto páči. Ja sa pre neho snažím vyzerať vždy dobre, aby mohol byť na mňa pyšný a to isté vyžadujem aj z jeho strany.

megan777
24. apr 2022

Nuz takto tak ja nedokazem ist von nenamalovana a to nevyzeram zle nenamalovana,po porode to robia aj hormony zene,Ty si nerodil mozno by si vyzeral ako velryba,ale takto napisat o vlastnej zene ze sa hnusi,jednoducho si sa jej po tolkych rokoch nabazil,10kil nie je tak vela priberu aj viac.Ja sa o seba staram tiez som 10kil pribrala po pôrode,kojim ale ja sama to chcem dat dole,muz mi hovori ze nemusim ale ja chcem sama

petra_em
24. apr 2022

@zoro9836 A preco by jej nemal nic hovorit a mal by byt ticho a spokojny s tym s cim spokojny nie je ? Ved on nikde nepovedal ze ju nemiluje. Opisuje ju ako milu a laskavu zenu ktora sa prikladne stara o deti . Len ho fyzicky nepritahuje . Bud to budu riesit alebo ju skor ci neskor podvedie . A potom bude zase zly ze nic nepovedal. Ale je pravda ze by to nemal riesit tu ale mal by jej to povedat normalne do oci. Bud sa urazi a rozidu sa alebo so vstupi do seba a zacne so sebou nieco robit .

monika1192
24. apr 2022

Neposudzujte a neodsudzujte... Ak ma taku pracu necudujem sa mu ze potrebuje aj on oddych, ano nemal by to takto tvrdit ze ho zena odpudzuje, ale zial uz dlhsiu dobu sa mu nieco nepaci a ano zena sa stara o deti, ved mam doma tiez dvoch synov 3 a 8 mesacneho a snazim sa ako len viem aby som sa i muzovi pacila... Takze jednoznacne, moj nazor, povedz jej ako ju obdivujes co vsetko doma robi a i pri detoch, domacnost a ako tu vacsina pisala daj jej nejaku poukazku isto sa potesi a bude chciet takych poukazok viac, az vtedy sa zacnes bat ze sa o seba velmi stara 😀 a ty budes castejsie s detmi... Daj tomu cas na to cvicenie, len ju prosim ta s ziadnou zenou neporovnavaj - to zaboli... 😒 Vela stastia vo vztahu plus precitaj si knihu - 5 jazykov lasky zeny 👍

dankagirl
24. apr 2022

Rozhovor medzi manželom a psychológom.
"Moja žena nepracuje!"
- Čo robíš, aby si si zarobil na živobytie?
- Pracujem v banke.
- Vaša žena?
- Nepracuje nikde. Je ženou v domácnosti.
- Kto pripravuje raňajky pre rodinu?
- Moja žena.
- Kedy sa tvoja žena vôbec zobudí?
- Vstáva skoro, pripravuje raňajky, robí deťom sendviče do školy, dáva pozor, aby boli dobre oblečené a upravené, umyli si zuby a zobrali si všetko do školy.
- S kým chodia deti do školy?
- Moja žena ich berie do školy.
- Čo robí, keď dostane deti do školy?
- V podstate niečo mimo mesta, ako napríklad: platí účty alebo nakupuje v obchode. Potom ide domov a pripravuje večeru. Pranie a čistenie domu. Leď viete, ako to je.
- Čo robíš večer, keď prídeš domov z kancelárie ty?
- Normálne odpočívam. Som unavený z celodennej práce v kancelárii.
- Čo robí tvoja žena večer?
- Pripraví večeru, obsluhuje, umýva riad, upratuje. Učí sa s deťmi, rozpráva sa o škole.
Potom pripraví deti do postele, dá im teplé kakao, aké radi pijú, skontroluje, či si umyli zuby...
Je to každodenná rutina mnohých žien na celom svete ... začína ráno a trvá až do neskorej noci. Tomu sa hovorí "nepracuje"
Dom nemá diplom, ani plat.
Prečo je jej obeť bezvýznamná?
Niekto sa opýtal: "Ste pracujúca žena alebo len "žena v domácnosti?"
Odpovedala:
- Pracujem ako manželka doma,
24 hodín denne..
som matka
Som žena,
Som dievča,
Som opatrovateľka,
som kuchár,
Som utešiteľ
Som lekár,
Som manuálny robotník,
Som bezpečnostný agent
som ja som…
Nemám dovolenku
Nemám deň voľna, pracujem vo dne v noci,
Som celý čas na pozore.
A počujem len vetu: "Ale čo robíš .. celý deň?!"
Žena je ako soľ.
Jej prítomnosť sa nepočíta, ale jej neprítomnosť zanecháva všetko bez chuti!
Prajem krásny deň
Viac netreba
Každý z nás to nemá jednoduché deti ,rodina sú našim dielom preto každý úspech aj pád je dôležité zdieľať spoločne

hatsepset
24. apr 2022

... A potom kolki tu su, co zena je vystavny kus, ale malo sa detom venuje, malo sa chlapovi venuje, viac ju vyzor zaujima a bla bla. Ked človek chce, proste chybu v tom druhom nájde a zvelici ju. Osobne si nemyslim ze 10 kil je nejako veľa. Jasne neni to bohvie co, ale akoze ja som z 50 mala 60 a z xska s-m a teda to som bola uz nepritazliva velryba? 🙈🙈🙈. A malovanie. Poviem to rovno. Nie kazdej sa chce. Osovne nevidim zmysel v tom byt cely den vymaľovana ako obrazok, ked skacem kolo zadku deťom a s muzom sa vidím az k veceru, kedy on je unaveny a realne ma vnima 2h 🙈.
Toto zas nechapu zeny (ako moja sestra napr) ktora to ma ako zvyk, vstanem umyjem zuby namalujem sa a idem 🙈. A ako malovanie neberiem, ako tu niektoré, ze riasenka a lesk. Riasenku a lesk si nikto ano nevsimne. Malovat sa znamena mat aspoň 10-15 minút.

petra_em
24. apr 2022

@hatsepset Nikto nehovori ze sa ma malovat ked je doma. Ale ked ide von . A neviem co ti na malovani trva 15 minut . Dam si mejkap spiralu ruz a idem . Otazka 5tich minut pokial sa nejdes vymalovat ako kraslica davat si ocne tiene kreslit si obocie a neviem co vsetko

aurora33
24. apr 2022

Nečítala som celú diskusiu, ešte si ju prečítam, ale súhlasím s názorom, ak malo pomáhas tak sa necuduj ako tvoja žena vyzerá. Tiež mám dve deti, chodím do práce, ale odkedy sa narodila malá, zavesila som, že každý večer chcem mať minimálne pol hodinu pre seba aby som si mohla zacvičiť. Kvôli sebe, nie kvôli manželovi. A on mi vždy veľmi rád pomohol. Akokoľvek bol unavený. Sú to aj jeho deti nie len moje. Dokonca mi aj vravel že načo cvičím že sa mu páčim taká aká som, ale ja mám jednoducho cvičenie rada.
Tak skús aj ty navrhnúť že postrazis deti a ona nech si oddýchne alebo zacvici.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
petra_em
24. apr 2022

@zoro9836 Ale ved jasne povedal ze je mila laskava a vyborna matka. Zrejme si ju vazi mozno ju aj lubi ale jednoducho ho fyzicky nepritahuje. Ty by si mal sex s niekym kto ta fyzicky nepritahuje ?

radacak
24. apr 2022

Ja to mám tiež skôr opačné manžel pribral.... áno,stalo sa aj mne že som pribrala ale stále som dokázala schudnúť..a nie len kôli manželovi ale najme kôli sebe..lebo ja sama sa necítim dobre keď mám 10 kg navyše.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
24. apr 2022

@petra_em v prvom rade by mal dat fotku.Ked ja priberiem 10kg je to akurat v norme a pravdu povediac tolko susedov po mne nevykrikovalo ako ked som pribrala..Mohla ona pribrat 25kg a to moze posobit ako tučnota.Ja som preto skepticka pri takychto prispevkoch, lebo na prstoch 1 ruky spočitas muža, co je štihly a ma kocky na bruchu.Raz za 100 rokov najdes chlapa s vysportovanou dokonalou postavou..Oni proste maju poziadavky a samy neponukaju čo žiadaju, to je proste nonsens ziadat dvojite parametre pri chlapoch i zenach Muz je dobry i s pupkom, plešinou v 9.mesiaci tehotenstva, zena ked priberie 3 kg uz sa nehodi do postele, to kde sme.

dankagirl
24. apr 2022

Žena se podívala na sebe do zrcadla a pak se zeptala svého muže:
Miluješ mě ještě?

Muž odpověděl:
Stejně jako první den.

Všiml sis, že moje tělo není to, co bylo, když jsme se poprvé setkali?

Ne, nevšiml odpověděl muž.

Položila si ruce na břicho a řekla:
Vidíš, že moje břicho je mnohem větší a těžší..
Moje nohy už nejsou štíhlé a hladké...

Přišla k němu se slzami v očích a zeptala se:
Co ještě děláš po mém boku?

Muž odpověděl:
Podívej, když se dotknu tvého těla, cítím tvou lásku, vidím tvoje dobré srdce, vidím tvou krásnou postavu, vím že má perfektní tvar. Dala jsi mi děti, které moc miluji. Nebuď naštvaná, jak se vidíš.
Užívej si, jak tě vidím já a co k tobě stále cítím.
Zamiloval jsem se do smyslnosti a dobroty tvé duše, ne do marnivosti tvého těla.

A skrze slzy jí vykreslil úsměv na tváři, který znovu září.

A tak to má být v životě a v lásce, protože nemilujete očima, ale srdcem. ❤️

radacak
24. apr 2022

A ešte dodám.. ja som NIKDY nepovedala mužovi že pribral a že sa mi nepáči alebo nebodaj hnusi...a na druhej strane ja som mala za 14 rokov čo sme spolu aj 50 aj cez 70 kg a stále má manžel bral rovnako, NIKDY mi nepovedal že som tučná a že sa mu hnusim...🤷

aurora33
24. apr 2022

@dankagirl och takéto klišé príbehy či čo to je absolútne nemusím :/ ale jednoducho ak ťa muž miluje tak ťa miluje. A naopak. Hotovo 🙂

petra_em
24. apr 2022

@zoro9836 Zrejme sa kedysi o seba starala a logicky ho pritahovala ked si ju zobral. Ale to s tym porodom je tiez pravda poznam jedneho takeho co bol pri porode vsetko videl a odvtedy sa mu sex s vlastnou zenou zhnusil

marion09
24. apr 2022

@asia83 tykat si tu je zakladny kodex stranky Modreho konika,necitala si pravidla ked si si tu zakladala profil?

aurora33
24. apr 2022

Ináč reálne poznám ani neviem ako ho nazvať muža chlapa? 😀 Ktorý má 4 deti s tromi ženami. Lebo po pôrode sa mu vždy ženy zhnusili, že už nie sú ako predtým. Raz pri pive to hovoril partii kde bol aj môj manžel tak ho všetci dali dole, že čo on robil preto aby tie ženy mali čas pre seba. On prišiel z práce najedol sa (vyžadoval vždy čerstvé teplé jedlo) a išiel po svojom, akože venoval sa len svojim koníčkom. Od ženy vyžadoval full servis ale on sám absolútne neprispel do domácnosti. S terajšou už má druhé ale ona je ako on jednoducho hneď ho zapojila do starostlivosti o deti, nech vie aké to je. Čiže nikdy nie je chyba len v mužovi. Chyba je aj v žene, ktorá zo seba robí slúžku.

dankuk
24. apr 2022

Zena sa nemaluje! A co s nou chodis po plesoch, ze ma byt namalovana? Ja som sa v case covidu tiez nemalovala-ani do prace, vsak sme mali na tvarach respirator. Mam pocit, ze chces mat doma sluzku a uzivat si s milenkou a ospravedlnovat to tym, ze manzelka pribrala 10 kil. To, ze mas doma po praci pohodu, ze deti su zdrave, spokojne a stastne je nic? Vsak sportuj s rodinou, daj si 2-rocneho na chrbat do nosica a chodte vsetci na turu. Tvoja zena potrebuje trochu Tvojho zaujmu o rodinu a nie posilku.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katkati
24. apr 2022

@aurora33 Takýto človek je prípad pre psychiatra. Plodiť deti a opúšťať ženy, lebo rodili, je minimálne porucha, keď nie choroba. A stále sa nájdu ženy, ktoré idú do vzťahu človekom, napriek jeho minulosti.

selest
24. apr 2022

Ja napriklad nevidim zmysel malovat sa a cvicit po prebdenej noci a prevrieskanom dni s detmi ak mam doma takeho chumaja kt chodi domov oddychovat. Co sa mam akoze s prachovkou v spodnom pradle vytrcat kym on lezi na gauci. Hlavne ak by som citila ze sa mu hnusim, po pribrati 10 kil. Nie 50 nie 100, ziadna morbidna obezita ale 10 kil a uz ma nechce nemiluje hnusim sa mu. To o nom dost vypoveda, mne by sa zas zhnusil on. Miesto toho ju tlapni po zadku, pochval aka je sexi, vikend si podelte medzi seba nech aj ona moze ist sa odreagovat napr s kamoskami alebo do fitka. Mozno potom bude mat motivaciu sa krajsie upravit ked bude niekam aj chidit medzi ludi a nie len s tebou a s detmi doma a dostane chut aj cvicit. Ja by som sa hambila keby som si vybrala za manzela takeho sebestredneho "krasavca"

danyelia
24. apr 2022

Tiež celkom nerozumiem komentárom rozhorčených a priam až urazených žien a mám pocit, že vyzerať v dnešnej dobe a starať sa o seba je normálne hriech...Áno, príspevok autora bol napísaný trochu drsne, ale za to úprimne. Pointa je v tom, že ak sa muž zamiloval do upravenej (nalíčenej) 60 kg ženy, s pekným účesom, nepriťahuje ho 70 kg neupravená (nenalíčená) žena s drdolom na hlave, napríklad. Ak sa muž zamiloval do 80 kg bacuľky, nebude ho priťahovať, ak schudne na 50 kg a budé šľachovitá a svalnatá. Ak sa žena zamiluje do aktívneho vyšportovaného muža, zrejme ju nebude priťahovať 100 kilový muž s veľkým pupkom. Ak sa zaľúbi do muža s bežnou postavou a on sa zrazu vypracuje na svalnatého Hulka, tiež nebude nadšená. Nebude ich priťahovať ten zmenený vzhľad. Nikto nehovorí, že muž prestane ženu milovať, kvôli jednému faldíku, trom sivým vlasom, striám na stehnách. Len ho prestane priťahovať, keď sa (z nedbanlivosti) dosť zmení jej vzhľad. Jasné, iná je postava po tehotenstve, chorobe...ale celý život sa vyhovárať ,, ja som matka a manželka, mám právo vyzerať hocijako,, sa mi nepáči. Veď tu ide o vzájomnú úctu, ja sa chcem páčiť mužovi (aj on mne) a deťom. A nerozumiem, ak žená ,,behá,, celý deň okolo detí, domácnosti, chodí s nimi von a vyslovene sa neprejedá, ako môže priberať (mimo choroby, áno...) A aj vzhľad je podstatný, to ste išli po meste a hneď na prvý pohľad vás zaujala ,,duša a vnútro človeka,,? Je to najdôležitejšie, ale na prvý pohľad nás záujme vzhľad...nehovorím, že ten druhý musí byť model/modelka, ale vždy je tam niečo, čo nás zaujme - a až potom nastane poznávanie ,,vnútra,, človeka...A dá sa cvičiť aj doma popri deťoch, len treba chcieť - a rozdelenie domácich prác, to už je iná téma.

marion09
24. apr 2022

Ty si teda expert🤦‍♀️Moj muz tiez si pred par rokmi myslel ze je malina byt na rodicovskej dovolenke az kym som na 2dni "vypla" a proste nic nerobila...nevarila,neumyvala riady,neprala,nepovysavala,neutrela rozliate ani ine,nehrala sa s dietatom,nekrmila,...proste nic.este ani slnko nezapadlo a uz padal na hubu

aurora33
24. apr 2022

@katkati samozrejme, ja sa aj tým ženám čudujem. Ani neviem čím ich tak očaril :D ale tak ľudia sú rôzni