icon

Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

sono2
23. apr 2022

Že zo škôlky?
Môj muž robí 12tky dennodenne.
Po mesiaci s dvomi deťmi by si bol hotový, ver mi.
To je od človeka. Pre niekoho je postava dôležitá, inému nezáleží.
Ja sa držím, lebo chcem vyzerať. Pre seba.
Tvoja žena to možno cíti ináč, a keby mala viac času, by možno neurobila nič. Rozprávajte sa navzájom.
Tiež myslím že 10kg neni až tak.

miskamicha
23. apr 2022

Si unaveny ale na posilku cas mas. A ty myslis ze manzelka unavena nie je ??? Ze len ty pracujes a ty mas pravo oddychovat a byt unaveny? Snazis sa? Tak stale sa da snazit viac.

lucyluska
23. apr 2022

Bohu vďaka že ma môj muž miluje.
Keď ma stretol pred 12 timi rokmi som mala minus 10 kg, cvičila som, postava ala tuti.
Zlatý môj, a keby si vedel čo prišlo potom...peklo na zemi, úzkosti, depresie, plač, ja v pyžame, aj 3dni neumyta.
Manžel mi vaňu púšťal, vlasy mi umyval...
A hupslo to na + 15 kíl.
V živote ale, že v živote mi nepovedal že som tučná, že sa mu nepáčim...a ver tomu že viem, že sa mu páčim a veľmi, lebo sa ma stále dotýka, hladká, bozkáva.
Schudla som 5kg, chcela by som ešte 6 kg, ale za 6 rokov si len váhu držím, no neviem pod 70 kíl ísť...hore dole... manžel len chce aby som bola ja spokojná.
Z pevnej postavy ísť na takú riadne roztrasenú celulitídu 🤭 no hovorím si, pomaly to pôjde...hlavne, že mám spokojnejšie ♥️ a viem sa viacej tešiť zo života.

nama94
23. apr 2022

Podla mna vyprsala chemia nie len vyzor....my sme to tiez tak mali s muzom....a nemozem povedat vyzeram dobre mam 28 a pytaju odomna obciansky ked si kupujem cigarety...muzi za mnou pozeraju len ten moj nie ale bolo to obojstranne bohuzial po 9 rokoch vyprsala chemia a chut na neho som nemala ani ja....

sharpay
23. apr 2022

@asia83 palec hore za vykanie!!!

tianna
23. apr 2022

Fu no úprimne je mi ľúto tvojej ženy.. ja som vydatá 14 rokov, brali sme sa keď som bola mladá, pekná, štíhla a namaľovaná. Podarilo sa mi pribrať 33 kg no môjho muža som priťahovala rovnako. Áno, som si s tým istá lebo nielenže mi to hovoril ale sa tak aj správal.. následne som behom roka schudla 37 kg (nie preto že by som chcela) a bola zo mňa pomaly kostra, nemohla som sa na seba ani sama pozerať 🥴 ale vieš čo? Jeho som priťahovala aj tak.. namiesto zdesenia a zhnusenych pohľadov ma sám osobne postupne ,,vyjeda" aby som trošku nabrala a darí sa mu to 🙂 a aj v tom najvychudnejsom stave mi dával najavo že ho priťahujem. Maľovať sa nemalujem už roky, nemám doma anilen lesk na pery, pribudli vrásky.. no jemu to nevadí.. on už tiež nie je ten mladík s hustými vlasmi a štíhlou postavou ktorým bol keď sme sa brali, no priťahuje ma stále rovnako, dokonca možno aj viac ako kedysi lebo už viem aký je rovnako ako vie on aká som ja.. zrejme ti ide najmä o povrchnu krásu no na tej veru pevný vzťah nevybudujes.. zrejme si ešte mladý, no uvedom si že ani ty nebudeš stále vytrénovany mladý muž, aj ty sa môžeš časom zmeniť na nepoznanie..

zuzulos
23. apr 2022

A čo keď by aj mala možnosť cvičiť, ale nemá záujem? A keď, tak cvičiť sa dá aj doma. A vlastne nie je to len o cvičení, ale o strave. A s tou sa robiť niečo dá vždy, aj keď je doma. Veď ak chodí s chlapcami von, pohybu musí mať dostatok. Ja som nechtiac schudla pri 3 deťoch len koli tomu, že som sa pri nich nezastavila. Perfektné fitko 🙂 Skús k nej byť úprimný, ak jej na Tebe záleží, pochopí to a urobí s tým niečo. Ale úprimne...., sú ženy ktorým je fuk ako vyzerajú 🤷‍♀️

anna_235
23. apr 2022

Však si zober týždeň dovolenky a stráv ju so svojimi deťmi, keď si chcel rodinu. Len im uvariš obed a pohráš sa s nimi (a samozrejme aj to všetko ostatné, čo nerobí tvoja žena, ale robí sa to samo). Ženu pošli na ten týždeň na nejakú brigádu a uvidíš kto z vás dvoch bude mať úsmev na tvári a komu ten úsmev z tváre zmizne. Cez víkend samozrejme do fitka nepôjdeš ty, lebo tam pôjde miesto teba tvoja žena, zatiaľ čo ty budeš už celý týždeň zavretý sám doma s deťmi. Nie neoddýchneš si, nie nenaješ sa v kľude, nie nevyspíš sa ako by si si prial a nie nebudeš mať pokoj ani na záchode :D A po týždni ráno vstaneš usmeješ sa na seba do zrkadla a budeš šťastný, že môžeš ísť konečne do práce, zatiaľ čo tvoja žena bude tento stereotypný život s 2 malými deťmi žiť aj naďalej SAMA BEZ TEBA...

sojaso
23. apr 2022

Prepáč, myslím to úprimne, z tvojho príspevku sa mi chce plakať, lebo presne si viem predstaviť, koľko jej podľa teba pomáhaš a koľko to je naozaj, koľko úsilia musí ona vynaložiť za celý deň, aby sa postarala o domácnosť a aj o tvoje deti a keď si prečítam, že ty si nájdeš čas aj na fitko, to znamená, že ona nemá žiadnu psychohygienu, pretože je opäť s deťmi doma sama, no a ten bonus je, že za toto všetko si ešte prečíta, aká je odpudivá. Rada: výmeň si to s ňou aspoň na dva týždne, neuveríš, aký budeš odpudivý ty. Ale ak ozaj chceš mať doma peknú ženu, tak zariaď, aby aspoň 2x do týždňa mala čas pre seba. Ale nie 1 hodinu, lebo to nestihne ísť ani na záchod. Daj jej peniaze, pošli ju ku kaderníčke, kozmetičke, vybav masáž.... Nemusíš sa báť, že to odmietne.... Problém vyriešený. Vieš, v čom bude problém? Ja už to viem. Musel by si kvôli tomu niečo urobiť ty.... No a tu je ten problém, to ty nie si ochotný obetovať, preto tvoja žena vyzerá tak, ako vyzerá....chápeš??? Ak nie, tak potom nechceš radu. Ale požehnanie, že ju môžeš podvádzať 🙄😔😢 a ešte niečo, tie ženy, ktoré sú vo fitku, upravené... Majú deti v škôlke a jasliach, takže aj tu je možnosť 😉vieš si to predstaviť?

lucinka1988
23. apr 2022

ja Ťa úplne chápem, jednoducho chémia a fyzická príťažlivosť je vo vzťahu alfa omega..Tiež máme 2 malé deti, ja popritom aj pracujem plus som s nimi doma na MD,ale pri všetkej skromnosti musím povedať, že vyzerám lepšie ako pred deťmi a to vždy som sa o seba dosť starala. A veľmi sa mi nepáči, keď ženy zanedbávajú svoj zovňajšok, nie je to o čase,ale o prioritách a keďže sama som vyťažená na 150% a stíham sa starať o seba, viem, že šaty dá, len treba chcieť a nevyhovárať sa na deti, manžela a pod.. Skús jej ale naznačiť, či aj ona nechce čas pre seba, či sa nepotrebuje odreagovať pri nejakom športe, keďže je jar a dá sa robiť aj veľa outdoor športových aktivít, že jej to rad dopraješ- myslím, že toto je také jemné, že by sa určite uraziť nemala..Otázkou ostáva, či sa nejako extra o seba starala aj pred deťmi, alebo ani vtedy nie. Lebo v 99% prípadoch má toto žena v sebe. Ak si proste od prírody potrpí na zovňajšok, bude to riešiť či má 0 detí alebo 10 detí..Nejaké kilo hore dole je samozrejme po pôrode prirodzené, ale úprava zovňajšku a pod musí byť v nej🤷‍♀️

sojaso
23. apr 2022

Vyskúšaj, ľahko sa posudzuje, kým neskúsiš, všetko vyzerá tak jednoducho, kde sme neboli. Veď to nie je len o varení, ani jeden deň nie je len o varení.... jedine, že máte doma slúžku🙄

11iva11
23. apr 2022

Tak som si narýchlo prečítala ostatné príspevky..(keď som písala môj, nemala som nič prečítané)..a teda sa bavím, ako väčšina žien tu nakladá autorovi...asi sú to poväčšine tiež ženy, čo sa spustili, lebo veď sú matky a v podstate sú oprávnené mať 10+kg nadváhu...bohapustá výhovorky.. keby náhodou niekto nevedel, tak postavu sa udržuje najmä cez stravu (áno, aj šport, ale žiaľ hlavne strava). Ako závisí to, že jete sladkosti s tým, že ste matky malých detí?? Čo vám bráni dať si šalát? Deti vám bránia?? Aspoň by ste deťom išli príkladom, keby ste sa zdtavo stravovali.
Moje dvojičky zaspali o 20:30, potom som si išla zacvičiť a vyslovene som.sa na to tešila ako."čas pre seba" (doma, nepotrebujem chodiť do žiadneho fitka) a teraz jem zeleninku so šunkou a olivami a pritom sa bavím na tých názoroch tu...omg..kto tvrdí, že výzor nie je dôležitý pravdepodobne vyzerá sám ako strašidlo...

zoeeoz
23. apr 2022

Keby si bol taky unavený ako píšeš po práci na stavbe nemusíš chodiť ešte do posilky lebo si odposilkujes v robote a namiesto toho času v posilke môžeš prebrať štafetu a žena môže mať čas na seba

lucinka1988
23. apr 2022

@11iva11 👏👏👏👏👏

11iva11
23. apr 2022

@lucinka1988 konečne normálny názor 🙂

selest
23. apr 2022

@joannita zalezi aj od dietata. Moje prve dieta bolo a je peklo. Pri druhom som pochopila o com tocia zeny co tvrdia ze si uzivaju md..

lucinka1988
23. apr 2022

@11iva11 normálny ako pre koho🤣viď diskusia, ale áno, tiež sa mi ten tvoj veľmi veľmi páči..

rebeka___5
23. apr 2022

Komentáre, ktoré sú pohoršene tvoria 99% žien s nadváhou, s podobným osudom ako tvoja žena. To ako vyzerá, žena či už s 5 deťmi alebo bez deti . Je jej voľba . Keď jej to nevadí, musíš to naozaj naznačiť mierne. Ja osobne som začala sama cvičiť po 6 týždňoch po pôrode, vždy som si našla čas aj s dieťaťom. Išla som do práce po 8 mesiacoch, s tým že manžel bol často odcestovany. Takze sama som mala na krku domácnosť aj prácu . Synovi som sa vždy maximálne venovala. Schudnúť sa dá aj popri prechádzkach a podobne 🙂 vždy sa dá keď sa chce … kozmetičky, kaderníčky fungujú aj soboty … neverím tomu, že je tak zaneprázdnená deťmi a nejde to .. proste je taká povaha a to je už o niečom inom, ženy ktoré sa starali pred tehotenstvom sa starajú aj po narodení dieťaťa … a take čo im to bolo trochu jedno sa opúšťajú úplne .. 🤦🏽‍♀️

lalenka33
23. apr 2022

8 strán diskusie a žiadna reakcia autora na milion otazok, ktoré mu boli položené. Musíš byt fakt silný namakaný chlap, keď nemáš ani gule odpísať. Radosť mať takéhoto poseru doma. Ktoviečo by tu napísala tvoja žena aj keď pochybujem, že autor je reálne chlap.

kikulienkadd
23. apr 2022

Ahoj, vlastne tvoj príspevok by som kľudne mohla ignorovať, ale tá neúcta voči vlastnej manželke mi nedá. Takže: mám muža, sme spolu 17 rokov, 15 manželia. Pribrala som počas tejto doby 10kg. Make up používam sporadicky, nie je to pre mňa dôležité. Nemám pocit,že som zanedbaná, ale ani nevenujem prehnanú starostlivosť svojmu telu. Ale to najhlavnejšie, čo som ti chcela napísať je: pre môjho muža som kráľovná, manželka,matka našich detí, pracujúca žena, do ktorej je taký zaľúbený ako keď sme spolu začali chodiť. Ak nezmeníš svoj postoj a náhľad na svoju manželku, jedného dňa môžeš ľutovať. Lebo takú ako je ona len tak hocikde nenájdeš. Pozri sa do zrkadla a pravdivo si povedz,či ty si stále ten istý, ktorý šiel s ňou na 1.rande. Prajem ti krásny život, váž si,čo máš 🍀

afrodizi
23. apr 2022

Sorry, ale je mi z teba na grc a dufam, ze na takeho chlapa v zivote nenarazim, radsej slobodna matka nez s takym chujom.

afrodizi
23. apr 2022

A som zvedava, keby sa jej stala nedajboze nehoda, poziar, spalena tvar telo, ci by si sa stale za nu hanbil a skus si to teraz otocit naopak, ak by si ty pribral a ona by o tebe povedala ze sa jej hnusis a ze sa hanbi za teba, ako by ti bolo...naj odpoved dostanes ked si vzdy situaciu otocis, cus.

petrisorkaa
23. apr 2022

troll

petra_em
23. apr 2022

Boze baby. Ja chodim aj do roboty aj sa staram o dieta o domacnost a najdem si aj cas na cvicenie. Muz cvici tiez . Mame spolocny zaujem spolocne si hladame clanky zaujimame sa . Kazdy den sa kupem holim malujem jednoducho sa o seba staram. Rano by som kludne mohla spat o pol hodinu dlhsie ale nespim a idem sa nachystat . Proste chcem . Kto chce cestu si najde.

petra_em
23. apr 2022

@rebeka___5 Presne. Ja tiez . Cvicim kadernik kozmeticka . A potom po rozvode im zasibe a zrazu zacnu konecne so sebou nieco robit . To uz maju cas ked su sami na dieta. To este ani nehovorim o mladych babach co este ked som bola na materskej ked som stretla na ihrisku vo vytahanom pyzame tak som mala dost

srferreira
23. apr 2022

@petra_em skus povedat matke co bola hore 15x za noc aby vstala o pol hodinu skor 😏 alebo takej co ani nespala. Co ti odpovie?

madeline1
23. apr 2022

Sú aj muži ktorým sa bacuľky páčia…

Tebe poradím asi len otvorene sa porozprávať so ženou …

petra_em
23. apr 2022

@srferreira Aj ja som vstavala k dietatu ked bolo male a nebolo to tak davno moja mila🙂 To je taky problem sa dat rano dokopy ? Ucesat sa hodit na seba mejkap ? Nahodit sa ? (Ked ide von)? Ved oblecenie sa da objednat aj cez internet. Aj cvicit sa da doma. Ci co ? Mame este za nu aj cvicit ?

nevenka
23. apr 2022

@petra_em juj, aka mila, zlata, sikovna...🏋‍♀️🦄

srferreira
23. apr 2022

@petra_em nie je to problem. Len ked niekto nespi od narodenia dietata tak make up je to posledne na co mysli. Jednoducho organizmus nevladze. A mozes sa aj na hlavu postavit.