icon

Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

laska86
23. apr 2022

Namiesto casu straveneho v posilke sa venuj detom a domacnosti..potom bude aj tvoja zena mat cas a chut sa o seba starat...lebo nakoniec ostanes sam s tehlickami na bruchu😉

autor
23. apr 2022

@liljana nie 😃

travelllerka
23. apr 2022

Môj muž je taký skvelý, že mi umožnil mať pár dní v týždni opatrovalku, plus zaplatí upratovačku a čuduj sa svete, ja si aj tak poriadne neviem nájsť čas na seba. Dokonca sme si spolu s mužom zakúpili menu na celý týždeň, aby sme jedli zdravsie, aby som toľko nevarila, vtedy som schudla tých pár nadbytočných kíl. Áno, potom som si postupne našla čas ísť raz do týždňa cvičiť, keď mala mladšia 2r, staršia 4r. Ale aj to len také cvičenie, čo sa volá xbody, kde cvičím len 20min v takom elektrickom mundure. Aj popri kope výhod, čo mi manžel zabezpečí, nemám väčšinou silu sa namaľovať a vyfintit. Ale napriklad keď nám večer postráži dieťa mamina a dohodneme sa na nejakej večery, tak sa veľmi teším a upravím sa, ale to je tak raz za pár mesiacov. Ono tie deti máte ešte malé. Chce to neskutočne veľa energie, či už psychickej, fyzickej. Ak vravíš, že je ozaj milá, aj navarí, o deti sa postará, nevieš aké máš šťastie, že takú ženu más. Ja by som už od únavy na teba skriekala ako nejaká hysterka, keby mi po práci povieš, že si unavený, ale ideš ešte do posilky. Môj muž bez slova pomáha s deťmi so všetkým keď treba. Aj sa v noci o deti vie postarať. A je mu to prirodzené, sú to predsa jeho deti. Dokonca on večer deti kúpe, lebo ja to na chrbát nevládzem momentálne. Ale aj tak mi je to divné, lebo mne sa môj muž páči aj keď pribral 10kg. Je pre mňa rovnako príťažlivý. Ja by som ho ľúbila zrejme aj ako 150kiloveho. Vy dvaja asi uznavate odlišné hodnoty.

zaba21
23. apr 2022

@asia83
No len okrem toho, že používaš vykanie, tak väčšina príspevkov pôsobí vyslovene povýšenecky, poučujuco, na mňa určite.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
banderaska29
23. apr 2022

@slovakboy bože, ty si... nemám slov. nádhera, až mi srdce zastalo a zasa naskočilo, keď som čítala čo si napísal 🙂 ♥ si skvelý muž, tlieskam Ti

letfenixa
23. apr 2022

@alvaluka jasné 👍

maryetta
23. apr 2022

Ty si teda kusok 😅😅😅
Ale okej. Kazdy ma ine hodnoty. Ine predstavy. Priority.
Predpokladam ze istotne nebudes jediny magor s takymito scestnymi predstavami.
A to nenarazam len na to co si napisal na jej adresu ohladne vyzoru. I ked aj tam jej vies pomoct. Zaplat jej kadernicku. Kozmeticku. Chodte spolu cvicit. Na turu. Alebo nieco. Ak ti vadi bud aktivny ty.
Skus sa cez vikend postarat o deti. Ale nie len o deti ale i o celu domacnost. Lebo waaau 3x ti zatlieskam ze vyzdvihnes maleho zo skolky. Akoze fakt?
Tebe sichta skonci po 8 hodinach. Asi nie si az tak unaveny ked ides aj do fitka. Kdezto manzelke sa sichta popri detoch nikdy nekonci.

Iba jednu radu ti dam. Skus si viac vsimat to co manzelka robi. Nez to co nerobi. A vaz si ju prave zato. A uvidis dam si budes trieskat (aspon) rukou po hlave

zuzikq91
23. apr 2022

@misinka20 tak tie prve dve vety si zapisujem 👌

sapa20
23. apr 2022

Každá strana má dve mince.
Môj muž to veľmi dobre pozná.
Skuste si vymeniť role. Ty na materskej a ona do prace 😉

ika11123
23. apr 2022

Joj bože môj to je smutné veď vám porodila dva krásne deti 😑každý sa zmeníme nebudeme krásny ako za mlada a my ženy zvlášť hlavne po pôrode sa telo ženy zmení 😭

11iva11
23. apr 2022

Autor, máš moju 100% podporu. Akurát v našom manželstve to máme obrátene: máme 3-ročné dvojičky, donosila som ich riadne do 38. tt, takže brutál veľké brucho, mala som sekciu, takže nemohla som hneď na druhý deň robiť brušáky. Ale za posledný rok som na sebe zamakala - strava, cvičenie (ináč cvičiť kvalitne sa dá aj doma), bicykel, výlety s kočíkom a vyzerám lepšie ako pred tehotenstvom. Oblečiem veci z veku keď som mala 26, a teraz mám 39 rokov. Zato manžel pribral dosť, má úplne ochabnuté telo a to sa ani nemôže vyhovoriť na tehotenstvo s dvojičkami 😀
Tým pádom ma prestal fyzicky priťahovať a absolútne nemám chuť na sex s ním...
S dvojičkami som doteraz doma, takze sa starám full time, manžel trocha pomôže, lebo robí z domu našťastie. Do toho ja trocha pracujem, tiež domu. A napriek tomu si viem vyhradiť čas na pohyb, lebo je to moja top priorita.

marionete
23. apr 2022

A ty sa o seba staráš?

larsen
23. apr 2022

Daj jej prečítať čo si sem napísal. A chcela by som vidieť teba v jej roli... Vymeň si to s ňou na mesiac. Myslím, že vaše deti sú ešte maličké, na to, aby mala priestor a čas sa o seba starať viac.
A chcela by som vidieť pána dokonalého 🙄
Normálne si ma nahneval 👎

weronika411
23. apr 2022

@katkamatka7 presne muži nemajú radi keď sa ženy maľujú

janko77
23. apr 2022

Mal by si jej to povedať ,istotne sa trošku urazí, nahnevá ale možno s tým začne niečo robiť , možno nevie že tebe to vadí , že by si to chcel takto a nerieši to... Keď sa trochu namaluje,povedz jej;zlatko vyzeráš super mala by si sa častejšie takto líčiť....Ty prizri deti ona nech si ide zabehať, zacvičiť,ku kadernícke...🙂 Júuj ten môj by bol zasa rád keby som sa stále nemalovala,keby som trochu pribrala,keby som sa tak neobliekla ale na druhej strane vždy sa mu to páči a niet dňa keby mi nepovedal ako sa mu páčim,ako ma ľúbi 🥰. Skúste sa len o tom porozprávať 🙂

lalinkapalinka
23. apr 2022

Iba 10 kg?? 😀😀 Dobre

nevelyn
23. apr 2022

Pri dvoch malych deti, jedno teda tiez uz vacsinu dna mimo domov zvladam dobre vyzerat, pekne sa obliekat, sem tam zacvicit a trochu aj pracovat... A od manzela potrebujem minimum pomoci s detmi, pretoze intenzivne pracuje, zato zaraba vysoko nadpriemerne ... Ale oproti inym zenam nezehlim, nepeciem, varim zdravo a co najzriedkavejsie, casto donaska, a doma je fakt bordel, a to nam chodi upratovacia agentura kazdy tyzden. Ked ma neporiadkom manzel nejaky problem, je mu z mojej strany doporucene zredukovat pracovnu dobu striktne na 8 hodin denne a pracovat iba v pracovny den, vsetok ostatny cas striktne venovat rodine. Kedze vie, ze to nie je mozne, zmieril sa s neporiadkom🙂. A ked si zajde do fitka, na druhy den tam idem ja. Ked nie som na rodicaku, tak mam pracu ako ajticarka, takze zarabam viac nez vacsina muzov na Slovensku, napln prace dost narocna, ziadna cista hlava a o stvrtej doma. A aj tak je omnoho lahsia nez rodicak co i len s jednym deckom doma.

sapa20
23. apr 2022

Ženy ja chcem vidieť to vypracované telo 😃 aj to či manželka je tu na MK.
Tak rozmýšľam.... Po prvom dieťati nebola pribrata +10kg, že si jej po roku urobil ďalšie?

senta_sofia
23. apr 2022

V predstihu Ti prajem vsetko najlepsie k sviatku, bude Den narcisov. Vzdy ma viac pritahoval obsah, nie obal, takze si s manzelom mame stale co povedat, a to aj v posteli, napriek tomu, ze nevazime tolko, ako ked sme sa brali.

nikpa
23. apr 2022

10 kg po 2 deťoch nie je zas až tak veľa a o maľovaní pomlcim. Ale dám ti radu ako byť opäť šťastný, nájdi si v tej posilke volaku s ktorou si to vieš predstaviť pri sexe a bude ťa výzorom priťahovať. Nevadí, že možno bude tupá a po pôrode tiež môže pribrať. A ani nevadí, že doma necháš dobrú ženu ako si ju opísal a dve deti, hlavne že ťa bude sexuálne priťahovať. Treba si určit priority v živote a podľa toho sa zariadiť. Takto sa ty len trápiš a tvoja žena si takéhoto muža nezaslúži, môže si ešte nájst iného, ktorý si ju bude vážiť aj s jej kilami.

katkamatka7
23. apr 2022

@weronika411 Povedzme to tak: keď sa chlapec chce ráno zobúdzať pri dievčati a dokáže to robiť roky, stáva sa z neho chlap, ktorý potrebuje vidieť pravdu.

nancynka
23. apr 2022

A kedy si oddychne zena ? Ty prides z roboty a si unaveny. A ona ? Nema kedy si povedat, ze padla mi, mam volno. Takze logicky nema ani kedy riesit nejaku posilku, ci nejaku starostlivost o seba. Ona si nema kedy realne oddýchnuť, pokiaľ jej vyslovene ty nepovies, ze chod na kozmetiku, ku kadernicke, na mihalnice, na nechty, do posilky a ja postrazim deti. To, ze sem tam urobis okolo domu alebo vyzdvihnes dieta, to je veru na medailu. Casovo ju tym neodbremenis. Dalsia vec su financie. Daj jej 100 e mesacne a povedz jej, ze to ma na damske zalezitosti. Ze postrazis deti. Nech troska vypne. Uvidis, možno sa začnú diat veci, na ktore cakas. Ona sa ti stara o deti 24/7. To uz nie je ako v bezdetnom stave. Pokiaľ jej ty realne nepomôžes, ona proste nema kedy riesit seba.

bafka
23. apr 2022

@oblecenie99 lepsie by som to nenapisala. Hovoris mi z duse

gerimka
23. apr 2022

Chodíš zo stavby a ešte chodíš do posilky? Tvoju manželku by si mal na rukach nosiť?!
Pekne jej povedz, že postrazis deti na pol dna, keď prídeš z práci a posli ju, ku kadetnicke, zacvičiť si...
A ty sa preber!!!

taily30
23. apr 2022

Mali by ste si to na tyzden dva vymenit. Podla mna si nevazis co mas. Verim, ze mas ciste trenky na kazdy den, navarene, o deti postarane, upratane...ty si myslis, ze jej robota/povinnosti koncia? Nikdy. Ty si myslis, ze ona sa v noci vyspi? Spi s jednym okom zazmurenym kvoli detom. Ty si odrobis na stavbe a chces medailu za to, ze dieta vyzdvihnes zo skolky?
Ver mi, pracovala som na stavbe...veru vymenila by som si to niekedy. Byt zodpovednym rodicom je unavne. Sichta ti nikdy nekonci.
Myslim, ze by si sa mal trosku zamysliet a ako tu niektore zeny pisali, dopraj jej oddych, nech ma cas na seba.

petka1982
23. apr 2022

Tak jej to povedz.pisanie na koník tvoj problém nevyrieši.a ona asi tiež tuší,že niečo nie je v poriadku.

lauraaaaaa
23. apr 2022

A napíš ,že iste nikde nepracuje len je z deťmi 😆.

katkati
23. apr 2022

Nečítala som všetky komentáre, ale tvoj prístup je veľmi povrchný. Neviem, či vo všetkom si taký, ale to, že niekto chodí do fitka a ma ideálnu postavu a celý deň od rána no noci je upravený neznamená, že je automaticky príťažlivý. Koľko krásnych žien má problémy s tým, že ich muži podvádzajú alebo ich nechajú kvôli škaredšej a niekedy aj tučnejšej. Koľko mužov oplešatie už v mladom veku, alebo nejaká choroba spôsobí zmenu vzhľadu a absolútne to nevadí, keď niekoho milujem. Mne sa napr. vyslovene krásavci nepáčia, oveľa viac je, keď je sympaticky a niečim zaujímavý. A mimochodom, ty si dokonalý? Podľa mňa svoju ženu nemiluješ. A schudnúť by mohla kvôli sebe, keď to vadí jej. Vieš môže sa stať, že keď jej začne vadiť tvoje odmietanie, nájde sa muž, ktorému sa bude páčiť taká aká je, ako vyzerá, aj aká je starostlivá.

miskamicha
23. apr 2022

Venuj sa detom aj ty a bud aj ty ten mily a laskavy manzel. Miesto posilky sprav vsetko to co robi manzelka a dopraj aj jej aby mala na seba cas. Ak chces zmenu tak zacni od seba. Ak to takto robis tak beriem späť.