Citový chlad v manželstve
Má mi v dlhodobom vzťahu stačiť síce objatie pusa aj slová lásky ale muž ktorý je malo doma (záľuba - nechcem písať o nej viac ale vyžaduje si veľa času)...mám pocit že moje potreby nie sú naplnené...ja chcem veľa dotykov, objatia a aj pravidelný intímny styk...ten väčšinou je ale sú obdobia keď už ani toto nie...
Mám pocit že som citovo voči mužovi ochladla..neviem čo vlastne cítim a či sa ešte snažiť...snažím sa komunikovať, ale je to dookola to isté...
Tak sa nesnaz komunikovat, ale komunikuj a vybal to nanho narovinu. Darmo budes okolo, on to nepochopi.
Toto tu už nebolo? 🤔 Má koníček, ktorý nemôžem špecifikovať... Už si tu písala kedysi?
Toto tu už nebolo? 🤔 Má koníček, ktorý nemôžem špecifikovať... Už si tu písala kedysi?
@123profil321
Bolo...opat sa niekto nudi
ved to s nim preber, komunikacia je zaklad. ak tebe nieco vo vztahu nevyhovuje, nepis to sem, povedz to jemu. 😉
Veď už som mu to povedala ale podľa neho je všetko v poriadku...je aj doma, aj sa ma dotkne aj mi pekne povie...
ale keď on to nevníma ako problém - a ty áno - tak ho musíš vyriešiť sama ..
@biba_18 ako to mám vyriešiť?alebo som moc náročná?a čakám intenzívnu lásku aj po 16 rokoch
@anonym_autor a nemôžeš tu záľubu zdieľať niekedy s nim?
Alebo možné je že by ju vykonával s niekym iným a preto sa jej toľko venuje?
@anonym_autor a nemôžeš tu záľubu zdieľať niekedy s nim?
Alebo možné je že by ju vykonával s niekym iným a preto sa jej toľko venuje?
@romiada chodí s kamarátom...veď su to ryby
Ja mam kamošku z VS, po rozvode sa znovu vydala a našla si rybára...chodia na ryby spolu aj sami, aj s deťmi aj s partiou....podľa toho čo vidím je šťastná. Ty sa nemôžeš pridať?
Ja mam kamošku z VS, po rozvode sa znovu vydala a našla si rybára...chodia na ryby spolu aj sami, aj s deťmi aj s partiou....podľa toho čo vidím je šťastná. Ty sa nemôžeš pridať?
@andreadca no mňa by to teda nebavilo 🤣, asi ani autorku
Ja som zamladi mala frajera rybara a on obcas chcel, aby som s nim isla, ale pre mna to bola strasna nuda a totalne zabity cas. Este dokonca vyzadoval, aby som bola cele hodiny ticho a nehybne sedela na brehu. Isla som asi 2x, teraz by som o rybara nezakopla 🙈 Vdakabohu, ze mam chlapa, s ktorym konicek zdielam s rovnakym nadsenim ako on. Ale poznam aj zeny rybarov, co si to oblubili...
@lindusss2016
@janickacrazy
@andreadca nechcem tam chodiť..ticho tam musíme byť bez pohybu a on ide v kajdekom počasí ... chodíme na inu jeho aktivitu s ním..to sme spokojní
@andreadca no mňa by to teda nebavilo 🤣, asi ani autorku
@janickacrazy som momentálne v stave, že by som najradšej zmizla z povrchu zemského, takže ja by som celodenné ticho uvítala, ale chápem, že to nie je pre každého 🙂
@anonym_autor
Ak ste iba frajeri, nepokracuj s nim vo vztahu. Ono po svadbe sa to nezmení.
@anonym_autor
Ak ste iba frajeri, nepokracuj s nim vo vztahu. Ono po svadbe sa to nezmení.
@zmrzlinka2021 sme 16 rokov spolu predtym sa tomu neveenoval
ak sa doteraz tomu nevenoval a teraz hej - tak sa zmenil a tebe sa tá zmena nepáči. a sme prvej mojej odpovedi - ak to je jemu jedno že tebe sa to nepáči, musíš to vyriešiť sama ...
ak sa doteraz tomu nevenoval a teraz hej - tak sa zmenil a tebe sa tá zmena nepáči. a sme prvej mojej odpovedi - ak to je jemu jedno že tebe sa to nepáči, musíš to vyriešiť sama ...
@biba_18 v podstate je to tak
V3dela som ze zas su to tie ryby.. Pisala si tu welakrat.... Ved to je. Na psychologa normalnw
@mirokub ano vymenil ju za ryby :( 'chora doba

ale keď on to nevníma ako problém - a ty áno - tak ho musíš vyriešiť sama ..