Čo by ste si mysleli o vzťahu s mužom, ktorý je o 19 rokov starší?
Ahojte kočky,
Mám 22 rokov, študujem, som momentálne nejaký čas single, vzťahu sa nebránim, ale skôr tomu nechávam úplne voľný priebeh.
Na druhej strane - mám jedného kamaráta, je medzi nami 19 rokov, stretla som ho cca rok a pol dozadu na jednej hostess akcii, kde som pracovala, on sa mi prihovoril, potom sme si cca 2 týždne písali, boli sme vonku a chvíľu to vyzeralo, že budeme randiť, ale z toho vzišlo, kedže je dosť pracovne vyťažený - inak povedané, nechce riešiť vzťahy. Povedal mi to narovinu, predtým než by medzi nami bolo viac ako nejaké bozkávačky a dotyky. Tak som to nechala tak, chvíľu mala urazené ego, ale potom sa mi vrátil do života zas ( začal písať ) a tak sme sa nejako dostali ku kamarátstvu...Teda voláme to kamarástvo, ale ja stále viac zisťujem, že sa pri ňom a v tom našom vzťahu cítim divne - Často mi napíše na dobrú noc, dobré ráno, často si píšeme, často si posielame fotky zo života, dáva mi často komplimenty, minule mi povedal, že si pred spaním rád pozerá moje fotky ( tu podotýkam, že si posielame len slušné fotky, žiadnu erotiku )...Alebo minule sme boli spolu v Prahe, boli sme na výlete, spolu v jednej posteli, pred spaním sme sa objímali, bozky, ale žiadny sex....nikdy nič také....Ráno sme sa obaja tvárili normálne, zas ako kamaráti, vôbec mi to nepripadalo tak, že večer sme sa k sebe túlili v jednej posteli.
A ja neviem, čo si myslieť, resp. čo s tým? Mám pocit, že dávno sme prepásli šancu na vzťah, na druhej strane mi príde, že to naše kamarátstvo je divné?
Robím niečo zle?
Ahoj , nápis mi
Strácaš s ním čas. Keby chcel niečo viac, mal by sa k činu. a to hovorím ako žena ktorá má muža staršieho o 18 rokov. Si pre neho len taká fajn príjemná zábavka.
Závisí od toho, či ti vyhovuje takýto druh kamarátstva. Je to kamaratstvo šmrncnuté dávkou chémie, iskrenia... Ale tento stav trvá len kým sa pohybujete na tej hranici. Ak ju prekročíte, všetko to kúzlo s najväčšou pravdepodobnosťou zmizne.
Ak je ti s ním dobre, tak sa kamaráťte aj naďalej. Ale ak si nájdeš chlapca na vzťah, tak to bude treba ukončiť. Žiadny chlap, akokoľvek tolerantný, takéto "iskrivé" kamaratstvo svojej ženy s iným chlapom tolerovať nebude.
ako,, pozri, ja poznam aj kamaratstva muz - zena,, skor dlhorocne,,ktore su ...ok,, ale pozri sa na to, tak, ze by si mala riadneho priatela, frajera,, ci by si mu v pohode vyrozpravala tvoje stretko s takymto kamosom,,,, ak mas pocit, ze nie,,, tak ano je to divne,,, lebo v beznom pripade,, nemas, problem povedat, muzovi/frajerovi, ze si stretla, spouziaka/kamosa z detstva,,, napr v meste,,.. a je to ok,,, ale pochybujem, ze taketo Vase stretnutia, by tvojmu partnerovi nevadilli.... a mimochodom 19 rokov,, je fakt cez ciaru,, urcite sa najde v Tvojom okoli aj kopec chlapcov, ktori nebudu mat vek "Tvojho otca" 🙂
@alienkami presne toto si vravím...že teraz som single, ale vo vzťahu mať takéhoto ,,kamaráta", to si neviem predstaviť...Skôr mám pocit, že to musím držať naozaj v rovine toho kamarátstva, lebo potom občas skĺzneme k nejakému iskreniu a chémii a to časom by nebolo ideálne...vlastne aj teraz mám z toho zmiešané pocity
Zrejme ti to nevyhovuje. Tak sa stiahni. Obmedz možno na písanie cez net. Ale bo to aj celkom utni.
len aby nebol zenaty
podla toho co pises, sama ti neieco taketo nevyhovuje a to nie len kvoli veku. ako za mna najlepsie co mozes, proste ukoncit aj to kamaratstvo, kedze je viac nez zjavne, ze ti to nevyhovuje

@emm_i obaja sme sa tak trochu tomu bránili istú dobu (lebo ved vekový rozdiel), časom sme si ale povedali niečo v zmysle že " na čo je to dobré, keď vieme čo chceme, načo sa tomu akosi brániť
." A tak to nejako super vyšlo.😁