icon

Čo hľadajú muži na ženách?

30. okt 2025

myslite si, že viete čo sa chlapom páči? Podla vas, ake hodnoty hlada na zenach vzdelany
elegantny 30 rocny nezadany chlap a ake hodnoty na zene hlada trebars, vzdelany zabezpecny 40 rocny chlap? Vzhladove, povahove, vzdelanie, spravanie sa, po citovej stranke ci ohladom vasne a nehy. Ktore hodnoty a kriteria si myslite ze chlap vo vas hlada,na prvom druhom ci piatom stretnuti a povie si, idem do toho, alebo naopak koncim?

Strana
z2
tiezjedna
30. okt 2025
@madeincssr

@tiezjedna nie. Ma zvratenu predstavu o vsetkych muzoch. Zovseobecnovanie, ktore je tu ostro pranierovane, ked sa tyka zien.

@madeincssr ďalší... 🙄čítaj prosím pozornejšie. Bol to názor chlapa.

elz1920
30. okt 2025

Ja by som sa dnes nečudovala, keby chlapík prišiel na rande s dvojstranovým lajstrom, kde by dával fajky na položky, ktoré nádejná uchádzačka o vzťah splnila.

Mne sa pozdáva systém "buď to iskrí alebo je to o ničom", nezáleží na vzdelaní, skôr na individuálnej príťažlivosti. Ani akademická hodnosť nezaručí, že dotyčný je práve ten pravý partner.

Vedieť sa spolu zasmiať na totálnej somarine je viac ako akademické kecy o nesmrteľnosti chrústa. V ďalšej fáze vzťahu je to aj o tom, že si nenechám vyvaliť bok skrz zadržiavané vetry a ten druhý nie je zhrozený.

Tiež je dôležité, aby mi partner "voňal", ale nemyslím tým parfém, ale prirodzenú vôňu tela. Keby mi nádejný partner nevoňal, nevedela by som si s ním predstaviť ani blízku budúcnosť.

marca12
30. okt 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut ake crty su pre teba u zeny prave mudrost? Je to ked ti vravi o sebe aka je mudra, alebo co konkretne?

@anonym_autor vsak to vidis z rozhovoru,ze vie nadviazat na rozne temy,ma rozhlad,prehlad.

karolinakr
31. okt 2025

velke prsia, to je základ, potom už prižmuri očkom aj nad horšou povahou a intelektom..

anonym_c5145b
31. okt 2025
@karolinakr

velke prsia, to je základ, potom už prižmuri očkom aj nad horšou povahou a intelektom..

@karolinakr toto je aky blud? Velke ma odpudzuju

karolinakr
31. okt 2025
@anonym_c5145b

@karolinakr toto je aky blud? Velke ma odpudzuju

@anonym_c5145b 😀

tiezjedna
1. nov 2025
@karolinakr

@karolinakr sú horňáci, dolňáci, tí ktorí si potrpia na oboje a potom zúfalci, ktorí berú všetko😉

karolinakr
1. nov 2025
@tiezjedna

@karolinakr sú horňáci, dolňáci, tí ktorí si potrpia na oboje a potom zúfalci, ktorí berú všetko😉

@tiezjedna 😀

moonlight1210
1. nov 2025

Odpoved vychadza zasadne z toho, aku ma ON povahu.

Taku zenu hlada.

Na zaklade danych indicii (zabezpeceny, vzdelany, elegantny, …) sa da predpokladat jeho nastavenie. Ale stale mozeme byt totalne mimo, co naozaj hlada.

A toto nezistis, kym ho poriadne nespoznas.

stanislavicenka
1. nov 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut ake crty su pre teba u zeny prave mudrost? Je to ked ti vravi o sebe aka je mudra, alebo co konkretne?

@anonym_autor skutocne tato otazka? Ved je to prejavom, sposobom komunikacie

tiezjedna
1. nov 2025
@moonlight1210

Odpoved vychadza zasadne z toho, aku ma ON povahu.

Taku zenu hlada.

Na zaklade danych indicii (zabezpeceny, vzdelany, elegantny, …) sa da predpokladat jeho nastavenie. Ale stale mozeme byt totalne mimo, co naozaj hlada.

A toto nezistis, kym ho poriadne nespoznas.

@moonlight1210 aj tento predpoklad je mimo... Môj brat bol zabezpečený, inteligentný, vzdelaný... ale jeblo mu v hlave (40) a položil rodinu. Ja si naozaj myslím, že u mužov 40+ existuje čierna diera, ktorá ich pohltí. Brat dnes už samozrejme vidí všetko inak (12 rokov od rozvodu) a keby mohol, vrátil by čas späť a choval by sa inak..

lentakyterapeut
1. nov 2025
@tiezjedna

@moonlight1210 aj tento predpoklad je mimo... Môj brat bol zabezpečený, inteligentný, vzdelaný... ale jeblo mu v hlave (40) a položil rodinu. Ja si naozaj myslím, že u mužov 40+ existuje čierna diera, ktorá ich pohltí. Brat dnes už samozrejme vidí všetko inak (12 rokov od rozvodu) a keby mohol, vrátil by čas späť a choval by sa inak..

@tiezjedna len to je to v ludoch nevedia byt skromni a chcu vsetko. Ked ma kamarat milenku chce aj on atd... Kazdy robi chyby a niekomu sa prepecie iny znasa nasledky.

tiezjedna
1. nov 2025
@lentakyterapeut

@tiezjedna len to je to v ludoch nevedia byt skromni a chcu vsetko. Ked ma kamarat milenku chce aj on atd... Kazdy robi chyby a niekomu sa prepecie iny znasa nasledky.

@lentakyterapeut ...a niektorí položia rodinu, aby sa mohli kurviť bez výčitiek svedomia😒 Nemám na neho slov....

lentakyterapeut
1. nov 2025
@tiezjedna

@lentakyterapeut ...a niektorí položia rodinu, aby sa mohli kurviť bez výčitiek svedomia😒 Nemám na neho slov....

@tiezjedna tazko sa hodnoti. Rodiny padaju bud kvoli jednemu alebo aj obom ze si nevedia najst cestu k sebe. Najhorsie je ked prestanu obaja respektovat toho druheho. A jeden zacne robit blbosti.

moonlight1210
1. nov 2025
@tiezjedna

@tiezjedna stale to bolo v jeho povahe. Ta potreba skusit nieco ine, “nez bude neskoro”.

Takze az tato myslienka prepukla naplno (lebo vek, ego a pocit, ze sa mu krati vhodny cas), vyhladal k tomu zodpovedajuce zeny, aby si to naplnil.

Ked danu potrebu naplnil/uspokojil, tuzi asi znovu po niekom inom. Stabilnejsom najskor (mozno aj naspat po byvalej).

Vzdy v kazdom obdobi hladame k sebe niekoho pasujuceho, kto aktualne naplna nase potreby.

Ako muzi, tak zeny.
Staci sa pozriet na seba, ako sa casom, skusenostami a vekom menia nase ocakavania a naroky na partnera. Co by sme brali/tolerovali kedysi, a co by sme brali/tolerovali dnes.

Nie je to ustalene nemennne rozhodnutie, ktore je jasne uz v mladosti. U nikoho.

tiezjedna
2. nov 2025
@moonlight1210

@tiezjedna stale to bolo v jeho povahe. Ta potreba skusit nieco ine, “nez bude neskoro”.

Takze az tato myslienka prepukla naplno (lebo vek, ego a pocit, ze sa mu krati vhodny cas), vyhladal k tomu zodpovedajuce zeny, aby si to naplnil.

Ked danu potrebu naplnil/uspokojil, tuzi asi znovu po niekom inom. Stabilnejsom najskor (mozno aj naspat po byvalej).

Vzdy v kazdom obdobi hladame k sebe niekoho pasujuceho, kto aktualne naplna nase potreby.

Ako muzi, tak zeny.
Staci sa pozriet na seba, ako sa casom, skusenostami a vekom menia nase ocakavania a naroky na partnera. Co by sme brali/tolerovali kedysi, a co by sme brali/tolerovali dnes.

Nie je to ustalene nemennne rozhodnutie, ktore je jasne uz v mladosti. U nikoho.

@moonlight1210 no neviem... my sme spolu s manželom tento rok 23 rokov a neviem si predstaviť, že by sme to hodili za hlavu všetko len preto, aby si jeden z nás mohol "užívať"... Ja by som to rozhodne nikdy neurobila. Ale možno to vidím práve kvôli svojmu postoju naivne.

denithestrange1993
2. nov 2025

@anonym_autor moja zlata,to akoby si sa pytala aky druh pizze maju radi stredoskolaci a aky vysokoskolaci 😂. Kazdy sme ini, dokonca ani dvojicky nemaju tendeciu hladat si rovnake typy partnerov, dlhorocne kamaratky/kamarati maju ine kriteria na partnerov. Niekto hlada skor vyzorovo a typovo,niekto spriaznenu dusu na hlboke debaty,iny zas zabezpecenie (materialne,rodinne,porodit deti,navarit,zaplatit dovolenky,uzivit rodinu atd). Mam v praci asi 30muzov kolegov a garantujem ti ze kazdy by si vybral inu zenu.

heidi4
2. nov 2025
@tiezjedna

@anonym_autor štyridsiatnik nehľadá žiadne hodnoty, ale dieru, ktorú nosí dobre tvarovaná (mladá) baba 😉 Nedávno tu na túto tému bola debata a písal to chlap. Ja mu to verím... 😉 Zabezpečený 40 prechádza na 99 % krízou stredného veku. A vtedy sú mu nejaké vyššie hodnoty úplne u zadku 😉 Potrebuje hladkať ego a stískať pevnú prdel. Takto jednoduché to je.

@tiezjedna bingo 👌🏻👌🏻👌🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 lepsie by som to nenapisala 🙂

muzzdediny
3. nov 2025
@tiezjedna

@anonym_autor štyridsiatnik nehľadá žiadne hodnoty, ale dieru, ktorú nosí dobre tvarovaná (mladá) baba 😉 Nedávno tu na túto tému bola debata a písal to chlap. Ja mu to verím... 😉 Zabezpečený 40 prechádza na 99 % krízou stredného veku. A vtedy sú mu nejaké vyššie hodnoty úplne u zadku 😉 Potrebuje hladkať ego a stískať pevnú prdel. Takto jednoduché to je.

Mozem povedat len za seba: vzdy mi u zien imponovala inteligencia, laskavost a starostlivost ci som mal 30 alebo mam 40.
@tiezjedna to vobec nie je pravda co pises, nie vsetci sme rovnaki. Ja som stastny za moju zenu a za vsetko co sme s nou prezili a nikdy by som to vsetko nezahodil kvoli sexu s nejakou mladou pipkou. Mrzi ma ze mas taku skusenost, ze si nasla iba bezcharakternych muzov vo svojom zivote. Mozno by stalo za to sa zamysliet, preco prave takych pritahujes. Ale dam ti za pravdu v tom ze rad stiskam pevnu prdel mojej zeny, ale to je len bonus, k tomu ze je uzasny clovek nie len vnutorne, ale aj navonok.

tiezjedna
3. nov 2025
@muzzdediny

Mozem povedat len za seba: vzdy mi u zien imponovala inteligencia, laskavost a starostlivost ci som mal 30 alebo mam 40.
@tiezjedna to vobec nie je pravda co pises, nie vsetci sme rovnaki. Ja som stastny za moju zenu a za vsetko co sme s nou prezili a nikdy by som to vsetko nezahodil kvoli sexu s nejakou mladou pipkou. Mrzi ma ze mas taku skusenost, ze si nasla iba bezcharakternych muzov vo svojom zivote. Mozno by stalo za to sa zamysliet, preco prave takych pritahujes. Ale dam ti za pravdu v tom ze rad stiskam pevnu prdel mojej zeny, ale to je len bonus, k tomu ze je uzasny clovek nie len vnutorne, ale aj navonok.

@muzzdediny už dvom tvojim súkmeňovcom som písala, že toto moje vyjadrenie bol citát CHLAPA, ktorý to napísal v inej diskuzii. A to, že ty to vnímaš inak (čo ťa šlachtí🙏) neznamená, že iní muži to nevnímajú tak ako som napísala, resp. ako to napísal ten iný chlap. Celkom určite nebude jediný...

tiezjedna
3. nov 2025
@muzzdediny

@muzzdediny ja neviem, kde si prišiel na to, že sa to týka mňa😨 To predsa nikde nepíšem. Ja žijem v spokojnom vzťahu už viac než 20 rokov...😉Musíš čítať všetky komentáre, ako príklad som uviedla aj vlastného brata, ktorý podobný mentálny breakdown predviedol pred 12 rokmi.

vroni
3. nov 2025

Toto je desivá diskusia. Kým tu muzi diskutujú normálne (neviem, do akej miery úprimne ale v každom prípade sa snažia o dáku úroveň), ženy (niektoré) tu vypúšťajú exkrementy na úrovni štvrtej cenovej. Nerobím si ilúzie, že neexistujú muži, ktorí hľadajú len dostatočne reprezentatívny madrac alebo ich intelektuálne schopnosti neprevysuju intelekt morskej hviezice. Ale tym snáď nikto porozumieť nechce. Tí ostatní si hľadajú partnerku. Či vysokú či nízku, či štíhlu či menej, či intelektualku či jednoduchú, "karieristku" či "maminu", to už sú individuálne predstavy a muži našťastie rozmaniti. Rozhľadený tridsiatnik môže mať podstatne jasnejšie definované predstavy ako nedozrery štyridsiatnik uprostred druhej puberty. A nemusí 🤷🏼‍♀️

anonym_c5145b
3. nov 2025
@vroni

Toto je desivá diskusia. Kým tu muzi diskutujú normálne (neviem, do akej miery úprimne ale v každom prípade sa snažia o dáku úroveň), ženy (niektoré) tu vypúšťajú exkrementy na úrovni štvrtej cenovej. Nerobím si ilúzie, že neexistujú muži, ktorí hľadajú len dostatočne reprezentatívny madrac alebo ich intelektuálne schopnosti neprevysuju intelekt morskej hviezice. Ale tym snáď nikto porozumieť nechce. Tí ostatní si hľadajú partnerku. Či vysokú či nízku, či štíhlu či menej, či intelektualku či jednoduchú, "karieristku" či "maminu", to už sú individuálne predstavy a muži našťastie rozmaniti. Rozhľadený tridsiatnik môže mať podstatne jasnejšie definované predstavy ako nedozrery štyridsiatnik uprostred druhej puberty. A nemusí 🤷🏼‍♀️

@vroni desiva a to sa vacsina zien naozaj kroti. zazil som zeny co mysleli iba na seba a muzi boli iba ich hracky. Chlap co sa namota na takuto je doslova otrok jej zabavy.

vroni
3. nov 2025
@anonym_c5145b

@vroni desiva a to sa vacsina zien naozaj kroti. zazil som zeny co mysleli iba na seba a muzi boli iba ich hracky. Chlap co sa namota na takuto je doslova otrok jej zabavy.

@anonym_c5145b, tak, mňa pri prieskume po okolí dosť prekvapilo, koľko existuje žien, povazujucich muža len za penazenku, občasný vibrátor a zriedkaveho pomocného robota v domácnosti a k deťom. Bez nejakých vlastných myšlienok a vnútorného sveta. Ja byt muzom, tak ma to uráža....

anonym_6d3703
3. nov 2025
@vroni

@anonym_c5145b, tak, mňa pri prieskume po okolí dosť prekvapilo, koľko existuje žien, povazujucich muža len za penazenku, občasný vibrátor a zriedkaveho pomocného robota v domácnosti a k deťom. Bez nejakých vlastných myšlienok a vnútorného sveta. Ja byt muzom, tak ma to uráža....

@vroni možno tie ženy len machrujú v čisto ženskej spoločnosti. Horšie je, ak naozaj sú také.

vroni
3. nov 2025
@anonym_6d3703

@vroni možno tie ženy len machrujú v čisto ženskej spoločnosti. Horšie je, ak naozaj sú také.

@anonym_6d3703, nie, nemám má mysli, že by to tak definovali. To skôr vyplýva u ich reči a činov. Stačí položiť zaludnu otázku: "Čo sa páči tvojmu mužovi?" (Nehovoríme o sexe) alebo "Po com túži tvoj muž?" (Stále sme mimo sexuálnej oblasti). Si len zober koľko mužov dostáva na Vianoce ponožky. Alebo su muži húfne ponozkovi fetisisti alebo tie ženy proste vôbec nezaujíma, čo by ten muž skutočne chcel. Práveže ženy sú presvedčené, že robia "všetko" a ten ich mumak všetko má, nič ho nezaujíma a tak ho ponožky určite nadchnu....

anonym_d091fa
3. nov 2025
@anonym_autor

@morpheuss podla akehosi vzorca, chlap okolo 40 je jednoznacne s plesinkou a pivnym pupkom, zarasteny od hlavy po paty. Preto na lahsie pochopenie tam je napisane zabezpeceny, lebo tak to obycajne byva.

@anonym_autor Tak má 40 rokov a má plesinu, pivné brucho, ale zarastený som od chrbatu po lýtka a nie od hlavy po päty. 🙂

Strana
z2