Čo muži na vás najviac obdivujú?
ktoru cast vaseho tela, si myslite ze chlapi na vas obdivuju najviac? A preco si to myslite? Je nieco na vas, co si vsimate, ze o tom chlapi vo vasom okoli basnia. Alebo kam sa upieraju ich pohlady? Je na vasom tele nieco, kde vidite nepritomne pohlady ako su zasnene a cumia na vas trebarz na kupku alebo na dovolenke?
@anonym_46a83f chodidlá? Co sa mu môže páčiť na chodidlách? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Co je chorý?
@anonym_b8671c To je foto fetišu?
@anonym_46a83f chodidlá? Co sa mu môže páčiť na chodidlách? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Co je chorý?
@anonym_b8671c postuduj internety a zistis, ze chodidlami sa zivi niekolko tisic zien… trochu vseobecneho rozhoadu nezaskodi.
@anonym_eb63b5 to dedukuješ z čoho? Že pozerajú? 🤔😌 Čo počúvam od normálnych mužov v okolí, žiadnemu sa napichané nepáčia.
@anonym_cd7220 viacerí tie pery pochválili. Nevedia ze su urobene, ale hovoria ze su krásne tvarované ze su plne mam nad nimi aj piercing a ze pekne to spolu ukáže
@anonym_cd7220 viacerí tie pery pochválili. Nevedia ze su urobene, ale hovoria ze su krásne tvarované ze su plne mam nad nimi aj piercing a ze pekne to spolu ukáže
@anonym_eb63b5 no ano, určite sa všetkým normálnym mužom páčia napichané pery a ešte s piercingom 👌🤭
@anonym_eb63b5 no ano, určite sa všetkým normálnym mužom páčia napichané pery a ešte s piercingom 👌🤭
@anonym_cd7220 tiez mam napichane pery, a mojmu sa to paci. A tie zeny ktore maju napichane, tiez maju svojich chlapov, tak zrejme sa im to tiez paci. Alebo si myslis, ze sa za ne hanbia?
@anonym_cd7220 tiez mam napichane pery, a mojmu sa to paci. A tie zeny ktore maju napichane, tiez maju svojich chlapov, tak zrejme sa im to tiez paci. Alebo si myslis, ze sa za ne hanbia?
@natalyya tak určite sa nájdu chlapi, ktorým sa páčia umeliny. Ale normálni muži viac ocenia prirodzenosť 🤷🏼♀️

@anonym_autor Na mojej žene sa mi páčila tvár, vlasy a veľké prsia.