Čo muži na vás najviac obdivujú?
ktoru cast vaseho tela, si myslite ze chlapi na vas obdivuju najviac? A preco si to myslite? Je nieco na vas, co si vsimate, ze o tom chlapi vo vasom okoli basnia. Alebo kam sa upieraju ich pohlady? Je na vasom tele nieco, kde vidite nepritomne pohlady ako su zasnene a cumia na vas trebarz na kupku alebo na dovolenke?
štíhlu postavu aj po viacerých deťoch. S 15 r nosíme rovnaké rifle. 34 - 36.
@anonym_autor môjmu mužovi sa páči môj veľký zadok… ten, ktorý som ja vždy neznasala a hanbila sa zaň… 😜
peknú ženskú postavu tvaru presýpacích hodín, nosím veľkosť 38-40 😂
ale nie, v podstate v mojom veku mi je to jedno. keď som bola mladá mala som štíhlu vyšportovanú postavu, dlhé blond vlasy a som pekná v tvári. neznášala som to keď ma očumovali. ostrihala som vlasy, nenosím krátke sukne ani výstrihy ani príliš obtiahnuté veci.
proste neznášam to keď ma očumujú.
stačí že sa nahodím na svadbu alebo večierok a očumujú. tak sa tomu vyhýbam v bežnom živote…
veľké prsia
vsetko, ale najviac asi na moje dlhe nohy
@anonym_autor Zadok…A ten milujem na sebe aj ja…🙂
Tak mna muzi neocumuju, mozno aj preto, ze som mala a tucna 🤣. Ale aj ked som bola chuda, nikdy som nebola taky ten typ, co by chlapov nejak extra pritahoval. Toho mojho na mne pritahovali vzdy kucerave vlasy, velke prsia a zadok (aj ked teda neviem, co je na nom takeeee, podla mna je taky nijaky 🤭🤣). To, ze ma ale ini neocumuju, mi je jedno, mam 4 deti a som po 40- ke, tak naco aj? Ked som spokojna s muzom, s ktorym som. A on so mnou.
Veľa mužov mi povedalo že mám je*acie oči 🤣
Chlapi cudzí co pozerajú mne na prsa pozerajú aj iným,ked kukaju na zadok tak aj iným
Takže to neberiem ako svoju výnimočnosť ale skôr obraz o danom chlapovi čumilovi
Toto je téma o ktorej by sa dalo bez prestávky diškurovať celé hodiny a nakoniec by sa zakaždým došlo k záveru, že na žene sa najviac obdivuje všetko.
Pekne urobene pery 🩷
Môjmu mužovi aj mojim ex sa najviac páčil môj zadok a oči . Iných sa nepýtam 😃
Keď som čítala nadpis tak som si myslela, že sa bude jednať o nejaké povahové charakterové vlastnosti. Sranda 🙂
Môj obdivuje na mne podľa toho čo hovorí všetko, resp. tak ako celok. Nemám pocit, že na mne vyzdvihuje stále dokola niečo konkrétne, skôr tak situačne na základe niečoho pochváli to alebo tamto, povie, že mám krásne to alebo ono. A vyzdvihuje to ako sa o seba všeobecne starám. A iní to vôbec netuším, nevšímam si pohľady cudzích mužov, skôr si žijem taký svoj introvertný svet a kam čumí cudzí človek mi je jedno 😁
Pohľad,aj keď som "nasrdená",aj keď som spokojná ževraj 😁.
Bežne ma muži neočumujú lebo niesom typická mladá šťava 😂 Ale snúbencovi sa páči zadok (ten si aj tajne fotil 🙈), prsia, tvár, nohy, chodidlá. No páčim sa mu skrátka, som jeho typ ☺️😍
Keď som bola mladšia viem, že môj zadok priťahoval pohľady lebo na didžine som neraz dostala po riti od cudzieho chlapa 🙄😐
Veľa mužov mi povedalo že mám je*acie oči 🤣
@anonym_cf5ab8 ach jaj. Robíš čašníčku v staničnom výčape? Inak nerozumiem, akoby si sa k takémuto niečomu mohla dopracovať. Len opitý cap si môže toto dovoliť. 🫣
Bežne ma muži neočumujú lebo niesom typická mladá šťava 😂 Ale snúbencovi sa páči zadok (ten si aj tajne fotil 🙈), prsia, tvár, nohy, chodidlá. No páčim sa mu skrátka, som jeho typ ☺️😍
Keď som bola mladšia viem, že môj zadok priťahoval pohľady lebo na didžine som neraz dostala po riti od cudzieho chlapa 🙄😐
@anonym_46a83f chodidlá? Co sa mu môže páčiť na chodidlách? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Co je chorý?
@anonym_46a83f chodidlá? Co sa mu môže páčiť na chodidlách? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Co je chorý?
@anonym_b8671c veľa mužom sa páčia ženské chodidlá 🙂
Zase článok do časopisu?
Pekne urobene pery 🩷
@anonym_eb63b5 to dedukuješ z čoho? Že pozerajú? 🤔😌 Čo počúvam od normálnych mužov v okolí, žiadnemu sa napichané nepáčia.
@anonym_b4992d a ešte že by mi to malo lichotiť 😲
@anonym_cf5ab8 ach jaj. Robíš čašníčku v staničnom výčape? Inak nerozumiem, akoby si sa k takémuto niečomu mohla dopracovať. Len opitý cap si môže toto dovoliť. 🫣
@anonym_b4992d nie, nerobím a nehovoria mi to opilci. Nestretavam sa s takými, neznášam oplzle reči. Tie oči skôr myslia tak, že sexi 😄 môj manžel mi to tiež povedal, že v nich niečo také je 🤣
@anonym_b4992d nie, nerobím a nehovoria mi to opilci. Nestretavam sa s takými, neznášam oplzle reči. Tie oči skôr myslia tak, že sexi 😄 môj manžel mi to tiež povedal, že v nich niečo také je 🤣
@anonym_cf5ab8 je rozdiel povedať máš sexi oči a rozdiel povedať jebacie oči. Z toho druhého by sa mi žalúdok pretočil, pre mňa by to bola jednoznačná urážka.
Jednoznačne oči. Vraj mám magneticky pohľad.
Casto si zeny myslia ze muzov pritahuje nieco konkretne. Mozes byt pekna ale ak si nedostupna muzi velky zaujem nemaju. Naopak ked rada flirtujes, koketujes, z oci ti ide take to ze to mas rada muzi su ako ryba na haciku. Hned vidia sancu a pritom sa zena moze iba bavit ale ich lahko namota vidina ze by ju mohli mat.
@anonym_autor Oci a pery. Mam velke modre oci a aj prirodzene vacsie pery a doslova mi lezie na nervy,ked mi niekto chvali oci. Castokrat to pocuvam a nie je mi to prijemne.
@anonym_eb63b5 to dedukuješ z čoho? Že pozerajú? 🤔😌 Čo počúvam od normálnych mužov v okolí, žiadnemu sa napichané nepáčia.
@anonym_cd7220 no keď ich ma ako kačica, tak jasne ze pozerajú. 😄
@anonym_e2c001 neflirtujem, nemám to rada, nikdy som to rada nemala - ani nechápem o čom to je - a mala som kopec nápadníkov...

@anonym_autor nad týmto som si v živote hlavu nelámala. Viem, čo sa asi páčí na mne tomu môjmu, to mi úplne stačí