Čo najtrápnejšie ste zažili pri pohlavnom styku?
Načo to potrebuješ vedieť?
Ach, asi by znova mali obnoviť Bravo.
.
Prvý sex... brata som sa pýtal ako na blanu - že či pomaly, alebo radšej prudko, silno a naraz... no a on že radšej nech to je naraz. Ok, takže prišiel ten večer, spoločná vaňa, romantika, ležíme na posteli, obidvaja to veľmi chceme, pripravujem si ho, namierim a tresk do nej ako raketa celu silou. Ona skríkla od bolesti a bolo po sexe 🙂
Ešte jedna príhoda spred 20 rokov, ale nie so sexom... na výške nás na intráku prišiel pozrieť bývalý spolužiak s úplne novým digitálnym fotoaparátom (vtedy to bola úplná novinka). Išiel som práve do sprchy, keď tu zrazu, v strede sprchovania, niekto úplne odtiahol môj záves. Kričím na nich: "Strááášne vtipné, chla..." - keď tu zrazu vidím ako pred sprchou kľačí kamarát a s foťákom mieri priamo na mňa. Ruka inštinktívne vyletela dole, aby som zahalil svoju mužnosť, ale nestihol som.
Na druhý deň som o tom hovoril spolužiačkam v triede a jedna vraví: "pošli mi tú fotku, chcem to vidieť". Ja reku že "Dobre, aj tak mi nesfotil tvár". O dva roky neskôr sme polu začali chodiť a ja som tú fotku našiel u nej vytlačenú ako záložku v nejakej knižke 🙂 Dnes už sme 13 rokov manželia a máme dve deti 🙂
Mladá neskúsená , nejak mi uniklo že pred prvým plánovaným sexom by som nemala jesť kapustnicu . Ľahol na mňa a ozval sa výbuch z dela končiaci tenkým hvizdom píšťaly a skončilo to skapíňajúcim motorom starej škodovky . Chvíľu bolo ticho , ani jeden nevedel čo má povedať a potom som sa rozrevala od hanby a následne sme sa začali smiať. Ešteže sme boli mladí .
mna moj priatel velmi vzrušoval a stačilo, aby sme sa bozkavali a už som bola dole strašne mokra. Velmi som sa za to hanbila a jemu sa to pritom tak velmi pačilo 🙂 Aspon nemusime použivat lubrikačne gely
@essenceee čo je na tom trápne?😀

tak toto je dost chulostiva tema, som zvedava, ci sa tu niekto prizna a napise nieco trapne, co sa mu udialo😀