icon

Čo najtrápnejšie ste zažili pri pohlavnom styku?

mikapa237
21. jún 2021
nikol873
21. jún 2021

tak toto je dost chulostiva tema, som zvedava, ci sa tu niekto prizna a napise nieco trapne, co sa mu udialo😀

ibrunova
21. jún 2021

Načo to potrebuješ vedieť?

ella_price
21. jún 2021

Ach, asi by znova mali obnoviť Bravo.

terina25
21. jún 2021

@mikapa237 napis ty 😉

mikapa237
autor
21. jún 2021

@terina25 ja som ho ešte nemala preto sa to pýtam 😌

nika23t
21. jún 2021

@mikapa237 nooo, najtrapnejsi bol ten prvý pohlavný styk. Takže ak si ho nemala, ani do toho radšej nechoď...

petamich
21. jún 2021

@nika23t nikdy! idealne 😃😃😃

kajka1512
21. jún 2021

@nika23t a čo ma byt podstivkou cely život? 😂

kataina
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
21. jún 2021

@kajka1512 A podstivka je akoze co? Myslela si poctivku?

rychenza
21. jún 2021

.

marseillefan
21. jún 2021

Prvý sex... brata som sa pýtal ako na blanu - že či pomaly, alebo radšej prudko, silno a naraz... no a on že radšej nech to je naraz. Ok, takže prišiel ten večer, spoločná vaňa, romantika, ležíme na posteli, obidvaja to veľmi chceme, pripravujem si ho, namierim a tresk do nej ako raketa celu silou. Ona skríkla od bolesti a bolo po sexe 🙂

klip0
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
21. jún 2021

Ešte jedna príhoda spred 20 rokov, ale nie so sexom... na výške nás na intráku prišiel pozrieť bývalý spolužiak s úplne novým digitálnym fotoaparátom (vtedy to bola úplná novinka). Išiel som práve do sprchy, keď tu zrazu, v strede sprchovania, niekto úplne odtiahol môj záves. Kričím na nich: "Strááášne vtipné, chla..." - keď tu zrazu vidím ako pred sprchou kľačí kamarát a s foťákom mieri priamo na mňa. Ruka inštinktívne vyletela dole, aby som zahalil svoju mužnosť, ale nestihol som.
Na druhý deň som o tom hovoril spolužiačkam v triede a jedna vraví: "pošli mi tú fotku, chcem to vidieť". Ja reku že "Dobre, aj tak mi nesfotil tvár". O dva roky neskôr sme polu začali chodiť a ja som tú fotku našiel u nej vytlačenú ako záložku v nejakej knižke 🙂 Dnes už sme 13 rokov manželia a máme dve deti 🙂

21oktober
21. jún 2021

Mladá neskúsená , nejak mi uniklo že pred prvým plánovaným sexom by som nemala jesť kapustnicu . Ľahol na mňa a ozval sa výbuch z dela končiaci tenkým hvizdom píšťaly a skončilo to skapíňajúcim motorom starej škodovky . Chvíľu bolo ticho , ani jeden nevedel čo má povedať a potom som sa rozrevala od hanby a následne sme sa začali smiať. Ešteže sme boli mladí .

magda15
Odpoveď bola odstránená
essenceee
22. jún 2021

mna moj priatel velmi vzrušoval a stačilo, aby sme sa bozkavali a už som bola dole strašne mokra. Velmi som sa za to hanbila a jemu sa to pritom tak velmi pačilo 🙂 Aspon nemusime použivat lubrikačne gely

greywolf
22. jún 2021

@mikapa237 nic trapnejsie ako sa na to pytat na nete.

katka13katka
22. jún 2021

@essenceee čo je na tom trápne?😀

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
qwerty81
Autor odpoveď zmazal