Čo robí môj manžel na Badoo?
Baby pomoc!
Tento mesiac som rodila, mam doma novorodenca, takze absolutne nemam cas registrovat sa na nejake zoznamky a riesit tam nejake podmienky a platby, resp preklikavat uzivatelov, mam dost roboty sama so sebou a detmi.
Preto vas prosim, ak viete niekto o co ide, ci by ste mi to v skratke nenapisali?
Mame s nmanzelom spolocny ucet a on si mysli, ze ja na IB nechodim (sem-tam tam ale pozriem) a tento mesiac mu bolo strhnutych 11 platieb na badoo!!!!
9x v sume 11,99€
1x 12,67€
1x 12,66€
Co to je? Je to nejaka pausalna platba? Nejaky balik? Sluzba navyse?
Jedine, co ja viem, ze badoo je zoznamka a viac netusim 😞
Viete mi niekto pomoct? Je to strasne moc penazi a manzel by si dal pre 1€ koleno vrtat! Preto mi to na neho vobec nesedi…
Budem ho urcite konfrontovat, len akosi potrebujem pochopit, o co presne ide a za co plati.
Dakujem za kazdu pomoc.

Pokojne to moze byt aj vykradacka uctu. Mne takto raz v nedelu volali z banky, ci som v zahranici alebo ci niekto na moj ucet jazdi cez Uber, uz neviem, po akom state.
Dufam, ze je to tak aj v tvojom pripade.
11,99€ sú platby za kredity. V profile je možnosť nastaviť automatické obnovovanie pri poklese pod 200 kreditov preto toľko krát rovnaká platba.
@taminka1986 🤣🤣🤣🤣🤣 mrem
Jezis netraposte, ocividne si plati kredity. Ziadne ze niekto sa nabural, alebo reklamovat. Strasne vela nainvnych zien je na konikovi.
@foterlotor nie je to o naivite, je to aj o skusenosti a na zaklade nej o poskytnuti aj ineho pohladu na vec. Tak ako mi peniaze z uctu ukradol falosny Uber, rovnako mi ich mohla vziat aj nejaka akoze eroticka stranka a uz by bol doma ohen na streche. Samozrejme, ze pripustna je aj moznost, ze chlap si plati zoznamku, no stale ostava ista pravdepodnost aj druhej moznosti.
Skontroluj mu aj mobil.
Dakujem vsetkym, uz ho tam kamoska nasla.
Mrzí ma tvoja situácia. Ako tam vystupuje ? Prípadne skúšala si ho už konfrontovat ?
Tiez ma to mrzi, drz sa..
Drž sa
Pane Boze, tie rady. Určite by som za chudacika riešila, ci sa nestal omyl a nestrhava mu to navyše 😂 ja sa čudujem tu niektorým ženám ako rozmýšľajú. Este t neho urobte chudacika, Ved bol len zvedavý, ale niekto zneužil jeho údaje 😂😂😂😂😂😂😂😂 ja keby toto nájdem, okamžite to riesim s nim a nepekne! 😡
A asi preto je taky držgroš, lebo potrebuje peniaze na neveru…
11,99€ je dobitie kreditu na Badoo. Za tú sumu vieš napísať správu dvom ľudom z Badoo, potom si treba znovu dobiť kredit dalšou platbou. No ak niekto odpíše, dalej si už píšete zdarma. Platí sa iba za 1. správu jednej osobe.
(Asi mu veľa žien neodpísalo, keď písal znova)
@foterlotor prečo naivných? Myslím že veľká väčšina z nás netuší ako to tam funguje a tých 12.67 je platba za čo?
Hej robí rozdiely, ale treba počítať s tým koľko nebezpečných mužov tam je..ženy málokedy píšu prvé..málokedy obťažujú aj keď nemá druhá strana záujem. Muži to robia..tieto poplatky sú ochrana žien .. bez zhody a bez platenia by takto muži vypisovali žene donekonečna a skĺzlo by to dokonca k urážkam, nadávkam, vyhrazaniu sa..teraz bez zhody buď nemôžu vôbec pisat alebo musia platit..je tam obrovský nepomer mužov a zien. Na jednu ženu sú tam tisíce mužov..
Autorka a co keby si sa zaregistrovala a napísala mi sledovala jeho reakciu... Netuším teda ci mu hneď pipne ako sms ale ak áno bolo by zaujímavé vidieť to v priamom prenose a už by sa z toho nevykecal
@marco88 tie dalsie 2 platby netusis co zahrnaju? A dakujem za objasnenie.
@bbshop presne to iste napadlo i mne.
@yvanielka akoze preco naivnych? lebo dokola tu citam zeny, ktore ospravedlnuju muzov za absurdity.
Autorka, to ma mrzi 😕 Drz sa.
Neviem čo si kúpil za tieto platby.
550 kreditov stojí 11,99€
1250 kreditov 23,99€
Ale 12,66€ neviem čo je.
Mrzí ma to, ty v pôrodnici a on… Ach😢🥵
* Je to strasne moc penazi a manzel by si dal pre 1€ koleno vrtat! Preto mi to na neho vobec nesedi…
Budem ho urcite konfrontovat *
Ako dopadla konfrontácia? Priznal sa?

Trosku som googlila a na nete su info, ze prave badoo ma staznosti na to, ze sa automaticky opakuju platby, nieco ako inkaso. Bolo by dobre manzela konfrontovat, nech to vysvetli. Chodit tam pravdepodobne chodi a uz len toto vediet musi byt hrozne :(