Čo robiť, keď manžel prestane milovať?
Ahojte, včera mi manžel povedal,že ma už nemiluje. Ako ďalej? Máme 2 malé deti.
@hopsas ja sa nad tym dost zamyslam v poslednej dobe, lebo kamoske sa toto stalo, ze manzel si zacal s kolegynou… maju spolu s kamoskou 2 deti, a vidim uplne ze on sa chova ako uplny idiot poblazneny, ktory ale ze extremne padne na hubu ked si uvedomi co urobil … a bude skoda mladej rodiny.. a dost dumem co by som urobila ja, a vzdy mi pride ze zachovat chladnu hlavu je to najlepsie.. ved nech si ide s nou zit, chlapec pochopi a pride s prosikom, a verim ze aj pouceny. Zavisi to od toho ci toho chlapa zena miluje, a ci on uvazuje triezvo alebo mu len krv natiekla z hlavy do inych partii. Sposob akym sa zachova manzelka je ale alfou a omegou. Ak sa nenecha vtiahnut, verim ze muz si ju bude vazit viac a uvidi ci ma vacsiu uroven manzelka alebo milenka... ale ked naopak zacne proste sa ponizovat, prosit atd tak uplne klesne v muzovych ociach…
ved staci si to predstavit v opacnom garde, keby som si nasla milenca, a manzel by ma vyprevadil s chladnou hlavou nech idem s nim zit, tak tiez by mi vrtalo v hlave ci ma uz nemiluje alebo ci dobre robim 😂
Inak keď si už tu rozprávame príbehy zo života, tak mám ešte jeden. Muž oznámil žene že odchádza lebo si chce utriedit myšlienky. Žena tušila že je za tým iná žena a trvala na tom, že nech si ide kde chce ale deti si budú striedať. Každý týždeň ich mali na striedačku. Samozrejme že frajerka ( lebo na 99% za tým vždy nejaká je) s týmto nerátala, romantika skončila, jemu sa nepáčilo že nemá dostatočné rada jeho deti a - koniec veľkej lásky. Vrátil sa domov. Aj tak sa dá.
@hendikep niečo na Tom bude keď tak nad tým uvažujem skrátka dáma je vždy príťažlivejšia ako nejaká stetka, lebo v konečnom dôsledku s otcom od rodiny si zacne len stetka. Nehovorím že chlap je bez viny samozrejme, ale my ženy by sme mali držať spolu. A muž inej ženy by mal byť tabu.
@bruno1 tak toto je smutné a nefer.
Najprv som ti chcela napísať, že keďže to tvoj manžel vzdal ako prvý tak sa teda rozvedte, no potom som si prečítala tvoj komentár a nechápem máte krízu ste odcudzení na druhú stranu máte vášnivý sex... Vážne nechápem tvojho manžela. Na rovinu sa sním porozprávaj a hlavne to vyriešte čo najskôr nestrácaj čas s niekym ským to už nemá cenu 😏 áno viem sú tam dve deti ale nie ste prví ani poslední čo sa rozviedli ( niekedy je totiž lepšie ak sú dvaja od seba)
Ja som sa velmi snazila vztah zachranit, naozaj celym srdcom, tiez mi z nicoho nic povedal, ze ma nelubi, nema mi co vycitat, ani vztahu, ale chce v zivote novy impulz a bolo vymalovane. Nefungovali prosby, vysvetlenia, nic, uzavrel sa, odstahoval sa vyslovene zo dna na den a funguje voci mne ako cudzi clovek. Bojim sa, ze ta moze postupne cakat podobny scenar a zelam si, aby som sa mylila, lebo zazivat toto je peklo...
@hipuska Sú to skoro tri mesiace,čo sme od seba ,vtedy sa aj odsťahoval po 13 rokoch vzťahu. Mali sme po deťoch ťažké obdobie, dosť hádok a neustál to. Našla som sa trocha v autorke, lebo to začalo tým ,že mi povedal ,že nevie či ma ešte ľúbi,to bolo asi týždeň predtým ako odišiel. Sex fungoval normálne tak trikrát do týždňa,tam sme nikdy problém nemali. Ja som mala pocit ,že ideme k lepšiemu,hádok už bolo menej. Syn mal nastúpiť o mesiac do škôlky, on pravý opak. My sme sa sťahovali cca pol roka dozadu, takže Max pol roka by poznal novú ženu ,ale nemyslím si ,že sa spoznali hneď.
Ja nechapem tých chlapov do riti.. vcera som mu povedala, keď ma nelubi, tak nech sa paci, moze ist, pustim ho... Nevedel mi dat na toto odpoved.. povedal, aby sme fungovali dalej, a uvidime, co sa z toho vyvinie... No nechapem
@nina004 u nas teda asi identicka situacia - neviem ani kde byva, lebo je to jeho sukromie. Dostalo sa mi ako meni image (asi lepsie, keby som ani nevedela) a sice navonok tvrdi, ze nikto dalsi za tym nie je, ale mne to cele nejde do hlavy. Po 12 rokoch na nom nespoznavam nic. V zivote by mi nenapadlo, ze to vzdame (asi skor vzda, pre mna bol ten vztah vsetko) zo dna na den a vlastne sa za nami ani neobzrie.
Ako si nakoniec zistila, co v skutocnosti za tym rozhodnutim bolo?
U nas to zial bola vyckavacia strategia, najskor byval u sestry a chcel len cas si utriedit myslienky - kym poriesil byvanie pre seba a definitivne odisiel. Ale mozno aj cakal, co tretia strana... ale krivdit mu nechcem.
Maloktory chlap odide len tak, zvacsa je za tym ina zena, aj ked to neprizna. Ked su tam deti, oplati sa zabojovat.
Navrhni mu manželskú poradnu,deti obcas k babkam ak sa dá a randite vyskúšaj až potom od seba ale najskôr skús zabojovať a najmä uvidis či je odozva ak chce aj on to pôjde ,či už pre deti ktoré máte alebo pre vás dvoch ,tie múdre čo radia hneď odísť ,zrejme nemajú deti a nevidia rozdiel medzi plnou rodinou a slobodnou mamickou .Deti potrebuju oboch rodičov potrebuju vidieť príklad že je doma mama a aj tato 🙂 držím ti palce
Tak zevraj ma nelubi celu, aku som, proste nic zo mna, nepritahujem ho... Chyba mu laska, ktoru mu nedavam... Nemysli na mna, proste sa odo mna uplne odputal... Toto sa da zachranit? Je mi na hovno, uplne som znicena, citim sa ako nechcene koleso
Ak chces pokojne napis spravu, velmi ma mrzi cim prechadzas :(
Toto u nás bolo ako cez kopirák. Vraj som ho už len fyzicky priťahovala ,preto fungoval sex. Po mojej skúsenosti by som za tým hľadala tretiu stranu
Neporadím, všetko je to o tom, či aj on bude chcieť niečo s tým urobiť, ty sa môžeš aj na hlavu postaviť, ale ak on bude len čakať, že to zas z ničoho nič medzi vami ,,oružovie", tak sa nikam nepohnete. Úplne trefne to napísal @thirstymonk keby sa na vzťah každý tak pozeral, tak by nebolo toľko rozvodov, tým myslím samozrejme aj ženy, nielen mužov.
Tým že ti povedal že ťa neľúbi ale zatiaľ nechce nič riešiť...a uvidí čo sa z toho vyvinie je pre neho čistý alibizmus, nix nemusí riešiť, má oprate, navarené aj sex keď chce...ale nesmieš od neho nič čakať...lebo veď na to ta predsa upozornil...
A na toto je podľa mňa len jedna možnosť a to ultimátum rozhodnutie...buď poradňa alebo ist od seba. Nemusí to byť hneď rozvod ale odlúčenie. A nie že ty máš čakať kým sa on rozmyslí
@mayami Veru tak... na manželstvo treba dvoch. Nič nechce riešiť znamena, že by ho unavovalo ešte aj riešiť pripadny rozvod. Je to lacna vyhovorka slabeho muža.
On vlastne alibisticky hodil "jeho problem" na teba. A caka.... ak sa rozhodnes ho vyhodit, budes to ty, ktora bude pred detmi, ze ho vyhodila. Ty budes ta, ktora sa bude chciet rozviest.... hajzlik alibisticky..... je to zial pravda, ze rodina drzi dokopy, kym vydrzi zena... ❤️
Zjavne povrchny blb. A este ti to aj hulvatsky vytrubi. Laska je rozhodnutie. A su aj chvile odputania, hnevu, taky vztah si prejde vselicim. Slaboch je to.
Tak, ako ste to viaceri tvrdili, zistila som, ze randi s kolegynou....
V 90 percent prípadov tam je vždy 3tia strana , len partneri klamú , niesu úprimní , lebo sa boja toho čo nastane ďalej . Príčiny to môže mať rôzne , nedostatok prejavovanych emócií lásky, nedostatok sexu, malo experimentovania v sexe , domasedenie a nič nerobenie, malo spoločných aktivít . Len mňa by zaujímalo či tu je niekto taký ktorému partner povedal že ho nemiluje odišiel odneho/odnej našiel si inú/iného a potom sa po nejakých rokoch aj tak k sebe vrátili keď skončil ten ošiaľ ... M
Tak je to tak ako som si myslela, vyhovuje mi Full Service doma a ešte ťa aj držať v neistote...takže rozhodnúť sa musíš ty ... Tam nech mu perie trenky kolegyňa, a treba aj deti pribalit

@liliana8 pokiaľ viem tak nie.