icon

Čo s partnerom?

katkapadysakova
28. jan 2023

Zijeme spolu s partnerom 15rokov,mame 2 deti.No najcastejsim problemom su u nas financie.Ja zo svojej vyplaty taham vsetko: stravu,elektriku,skolu,oblecenie.On zo svojej vyplaty zaplati len svoje ucty a zbytok odlozi zvlast na sporenie- v pripade prerabania,kupy uhlia a pod.Trva to uz dlho co mi na nic neprispieva.Ked mu polozim tuto otazku tak mi odpovie ze ak sa ti nelubi,tak sa zbal a vypadni.Som sklamana ako ma vyuziva.Doma nam to tiez neklape.Dal sa na alkohol ked ma slabu chvilku.riesila som to,pohrozenm o odchod,ale az ked mu bolo zle prosil ma o pomoc.S detmi mi nepomaha,doma anipalcom nepohne.Kedysi to bolo ine.aj sme spolu niekam zasli,ale teraz nic.Co mam robit?? Podotykam aj napriek 15 rokom si ma nevazi a nevie sa odhodlat na svadbu.Teraz uz rozmyslam ci to je vobec dobry napad ist do svadby. slabu chvilku

Strana
z2
lesana25
28. jan 2023

@katkapadysakova takže kvôli "majetkom" žijete s idiotom a deti majú taký vzor do budúcnosti, že až. Nejdem ani ďalej strácať čas aj tak s tým neurobíš nič.

katkapadysakova
autor
28. jan 2023

@lesana25 uz ma majetky nezaujimaju aj tak povedal ze ked odidem nedostanem nic.A uz som s tym zmierena.Ale ked odidem budem mat aspon pokoj.Chcem s zo svojim zivotom nieco robit- len chcem pockat ked nebude taka zima a bude pocasie trochu leosie

andrea_ff
28. jan 2023

@katkapadysakova tak si šetri peniaze a chod od neho.....keď nie kvôli sebe, tak určite kvôli deťom. A pýtaj výživné....

katkine_terapie
28. jan 2023

@katkapadysakova "Ale ja chcem od partnera zmenu,on ju nechce." Tak je potom cas vyvodit nejaky zaver z toho a pohnut sa dalej. Nie je to lahke, je to neiste, mozes mat z toho strach, ale nic lepsie pre seba a deti spravit nevies.

toskanka
28. jan 2023

Čo máš robiť? Obrúčky predajte a choďte si každý po svojom. Načo ti je takáto guľa na nohe? Aj deťom sa uľaví, vybav si ich do svojej starostlivosti.

sissy27
28. jan 2023

@katkapadysakova ja by som dala na jeho radu a vypadla. Naco ti je takyto vztah?
A teda to srandujes, ze cakas na lepsie pocasie?? Som si myslela, ze vyhovorku “kvoli detom” nic neprekona, ale mylila som sa…

gertrudaosem
28. jan 2023

@katkapadysakova napíšem ti jedno. Nie som na tom až tak zle ako ty, mám veľmi podobnú situáciu ale bez detí a alkoholu, s menšími výdavkami z mojej strany ako u teba... Aj my máme doma, už to bude 5 rokov obrúčky v skrini. Aj keď sú, nikdy sa k tomu nemal. A ja už teraz ani omylom nechcem. Stačilo mi všetko okolo... Píšem, nie som na tom až tak zle ako ty ale dosť podobne. Ty ešte stále myslis na svadbu? Prečo?

jaskolka
28. jan 2023

A to preboha načo si ešte s nim? Co z neho máš? Toto nie je vzťah, to je akurát otrava a ničenie si života. Ty riešiš ešte svadbu? 🙈
Na obrúčky sa vykašli, chceš si ešte viac dokafrat život?
Na čo čakáš? A z čoho chceš šetriť? Kým budeš týmto človekom, nenasetris nič, len sa ešte viac znicis

zmrzlinka2021
28. jan 2023

@katkapadysakova
Preco s nim mas dve deti?

Pravdepodobne vzdy bol takyto sebec, ste spolu 15 rokov - ano, normalne sa dospeli ludia ak nie su vazne prekazky beru po 2-4 rokoch chodenia a este ta aj vyhazduje.

olimuc
28. jan 2023

Mama prepísala na neho, majetky ta nezaujímajú … ani nemusia. Nakoľko bohužiaľ nemáš nárok na nic, max na to čo vieš podľa účtov dokázať, že si kupila ty. S igelitkou si prisla aj odídeš nakoľko nie ste manzelia. Našetrí si na dodávku a chod k mame. Lakomý arogantný alkoholik .. no to je vyhra v loterii, o takého je škoda bicykel oprieť. Dnes sa to MK množí ženami, čo financujú absolútne neperspektivnych skrachovancov a čakajú, že sa z nich stanu princovia na bielom koni. A ti skrachovanci sú tak vychcani, že im občas venujú malú pozornost, aby ich nejaká zufalka naďalej podporovala a oni nemuseli platiť výživné a svoje € mali len pre seba

katkapadysakova
autor
28. jan 2023

Ano priznavam,som blba,vo viacerych veciach som mu pomahala a jedine co som chcela aby si ma vazil.Teraz to vsetko berie ako samozrejmost.Mam strasne vela zlych spomienok a maloco peknych ked si nespomenie ani na Valentina alebo den matiek.Nie raz som plakala do vankusa.Setrit dokazem az vtedy ked odidem.Len funguje to tak vzdy.Chvilu je dobry a potom ma nejaky skrat a nadava na vsetko.Najhordie boli vykendy ked v pia.,sob.a aj nedelu doobeda pil.Bol agresivny.Prosila som ho niekolko krat az sa zmeni,nech je taky aky bol predtym.Ale o zmenu nema zaujem.vzdy nachvilu.

veroonikadan
28. jan 2023

nedonutis niekoho spravat sa tak akoby si chcela a hlavne nebude si ta vazit, ked si ty nebudes vazit sama seba. takze je to na zamyslenie. neviem si predstavit takto fungovat, po boku takehoto chlapa.

veronika66
29. jan 2023

Žiješ len jeden jediný krát a nemien ho prežiť tak ako zijes. Aký to majú decká vzor na život. Zbaliť sa a vypadnúť

ivangeline
29. jan 2023

Ist papa.

maickamf
29. jan 2023

@katkapadysakova odist od neho, lepsie to uz nebude.
Financne nie si od neho zavisla, vyzivne nech plati a urcite budete mat lepsi zivot s detmi bez neho.
Maj uctu k sebe, si silna zena, ked toto zvladas doteraz. Drzim palce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
29. jan 2023

@katkapadysakova na tvojom mieste idem k mame, ak ona je s tým OK. nemáš dodávku? nevadí. postupne odnášaj veci tak, aby si to nevšimol (v prípade, ak sa bojíš jeho agresie). nemusia ani deti tušiť. potom jedného dňa sa dohodni s mamou a maj pripravené nejaké auto alebo dodávku, ako píšeš, aj keby si si pár eur zaplatila za dopravu, keď on vypadne do práce, nabehnite do bytu, vezmi si, čo budeš potrebovať už všetko naraz a hajde preč. my sme takto pred viac než 20 rokmi odpratali sestru z čiech na slovensko. debil sa jej vyhrážal a všeličo (majú tri deti - už teraz dospelé). tak ona potichúčky balila veci do krabíc stále, keď bol v robote, mala jednu kamošku, ktorá jej to odnášala do svojej garáže. jedného dňa sme vzali z SK dodávku (normálne so šoférom za poplatok), v noci sa presunuli do čiech, naložili všetko, čo potrebovala k životu, najprv z bytu, aby sa už nestretla s mužom, potom z kamoškinej garáže a švihali na SK nazad. a to bol vtedy dokonca problém aj v tom, že sme museli mať povolenie na prevoz tovaru (aj keď šlo o sťahovanie) z cudzineckej polície. aj to som jej pomohla vybaviť.
chcela som tým napísať, že všetko sa dá, ak sa chce. ty sa len vyhováraš. my sme zvládli cestu dlhú približne 2x600km, oba razy v noci, do toho kopa práce a námahy so sťahovaním samotným, plus tá dodávka na tú cestu a čas tiež stála dosť peňazí. plus 3 malé deti. takže neexistuje, že ak je tvoja mama ochotná ti pomôcť, že ty by si to nezvládla. tebe sa buď nechce alebo váhaš. ako bolo písané vyššie. budeš váhať dovtedy, kým nezostarneš, deti ti to budú na staré kolená vyčítať a ty si preser....š život...

sanssa
29. jan 2023

na toto si prisla az po tolkych rokoch, ze si ta nevazi a ze nie je normalne takto fungovat? Uz len to, ze vsetko tahas sama by mi akoze bilo na poplach.

loginexistuje
29. jan 2023

uplne v prvom rade podaj na sud nanurcenie vyzivneho na deti a to i spatne najdi si pravnicku a ries to postupne

hylary
29. jan 2023

@katkapadysakova aký je vek detí a váš vek? Tvoj a jeho

Strana
z2