icon

Čo si myslíte o tomto vzťahu?

19. apr 2022

Ahojte zienky, trapi ma jedna vec a rada by som pocula nestranny nazor. Stretavam sa s chlapom 4-ty mesiac. stretame sa cez vikendy prve stretnutie druhe bolo fajn, na tretom uz prislo k mensiemu nedorozumeniu v noci a rano sme sa rozlucili tak zvlastne, vlastne nijako, len ahoj a povedal mi, ze ci to necham len tak a odidem, ci mi to nie je luto. ja som len tak mykla plecom a odisla. stroskotalo to na komunikacii ale nechcelo sa mi vtedy s nim o tom rozpravat, vlastne on sa na mna akoby nahneval kvoli sexu nieco... potom sme si to cez telefon neskor vykomunikovali a stretavali sme sa aj nadalej. povedal mi ze chce aby sme si vsetko hned vykomunikovali a rozpravali sa o uplne vsetkom, vsetko co sa mi nepaci mam mu povedat atd, ze komunikacia je dolezita. este napisem ze ja mam 30 rokov a on nieco kusok po styridsiatke. na dalsich stretnutiach mi prislo ze mu stale na mne nieco vadi za hocico ma napominal, ako keby som male dieta, ked som mu nieco povedala a nesuhlasil s tym, celkom obycajna tema nejaka, tak tak zvysil hlas, to mi bolo neprijemne. ako keby tak povysene sa so mnou rozpraval. alebo ked som mu povedala ze ma boli brucho, tak mi zacal vysvetlovat ze preco a tiez s takym zvysenym tonom. mne bolo hned do placu ale snazila som sa ovladat nechcela som posobit slabo ze len na mna troska zle pozrie a uz sa zosypem. on mi povedal ze on je taky, on to nemysli zle. este ked sme spolu lezali v posteli tak sme ako keby zartovali a on zo zartu zacal napriahovat ruku ze mi ide jednu strelit, teda to tak uz viackrat spravil ale akoze zo zartu len. mna to troska ponizilo vtedy a tiez mi to prislo luto neviem preco ja som asi naozaj prilis precitlivena. este mi aj za take malickosti stale nieco kritizuje ze som si zobrala von jedny topanky a nie tie druhe a tiez mi to povie zvysenym tonom a mne je vtedy uplne do placu a neviem ako reagovat. alebo radsej ked on nieco chce robit tak poviem ze dobre mozeme to a to lebo ked poviem ze sa mi nechce alebo nechcem nieco zjest tak zase zacne byt uplne neprijemny. ako keby mu vadi vsetko na mne neviem. takisto ked mu nieco poviem ze chcem robit ale o chvilu si to rozmyslim a uz sa mi nechce tak je neprijemny a ze mi nerozumie ze som velmi premenliva a vidno na nom ze mu to lezie dost na nervy.
inak buducnost so mnou stale planuje a ja neviem co mam vlastne robit. mne sa to uz stalo aj pri jednom len kamaratovimal potrebu ma stale akoby dirigovat alebo o niecom poucat asi som taka povaha ze to tych ludi tak nuti sa ku mne spravat. neviem co mam dalej robit

melanta
19. apr 2022

@spadnutaslivka kričí na ňu, uráža ju, kritizuje, rukou akože so srandy naznačuje že jej dá facku. To nie je divné správanie, to je správania psychoša. Tam netreba riešiť žiadnu komunikáciu, tam treba komunikáciu ukončiť.

moonlight1210
19. apr 2022

A toto ti zopakujem, co sama pises: “ ja som sa mu bala aj nieco povedat teraz lebo keby som mu povedala ze sa mi nepaci to ako sa sprava on by sa zase rozculil a zacal po mne asi kricat”

Ty sa nemas co bat. Vies, co chces a ako to chces.
Alebo, ze chces zmenit nazor na nieco.
Tak si za tym stoj. Ak zacne kricat, iba ukaze, ze vy dvaja k sebe nepatrite.
Navyse - co si to dovoluje po 4 mesiacoch vztahu? Este sa ani riadne nepoznate, husi ste spolu nepasli a uz sa chova akoby si mu bola niecim povinna?

A z napisaneho, toto bol tvoj jediny rozumny cin:
“na tretom uz prislo k mensiemu nedorozumeniu v noci a rano sme sa rozlucili tak zvlastne, vlastne nijako, len ahoj a povedal mi, ze ci to necham len tak a odidem, ci mi to nie je luto. ja som len tak mykla plecom a odisla.”
Skoda, ze tam si to aj nenechala.

lindous
19. apr 2022

Úplne súhlasím s tým, že je úplne jedno či on sa správa nevhodne alebo ty to precitlivene vnímaš (on by situáciu možno popísal úplne inak, nevieme), nezáleží na tom, jednoducho vám to očividne neklape ... predstav si čo by si v takehto situácii povedala kamarátke, keby ti hovorila, že skoro každé stretnutie s nejakým chlapom je jej nepríjemne, necíti sa dobre a je jej z toho do plaču ... určite nie, že to je ten správny pre ňu...

kamajka
19. apr 2022

Ach jaj... tolko podobnych tem a co z toho.. darmo vsetky napiseme, co to je za chuja..ale ved my ho predsa nepozname..zrejme je to dobry vyzrety muz, len ho treba naviest na spravnu cestu..a autorka si naivne mysli, ze ona to dokaze, kvoli nej sa zmeni.. mila moja..ludia sa nemenia..zvlast v 40tke.. ja uz len zopakujem co tu napisali ostatne zeny- zid z kratsej cesty.. vztah = byt stastna... ked uz teraz nie si...tak na co taky vztah? Ved uz teraz sa ho bojis..on zrejme vyzera chrumkavo, ale vo vnutri je ako 40rocne hnile jablko. A ak ta to potesi- s kazdou dalsou to bude rovnake.. ty este sancu mas najst niekoho kto si ta bude vazit tak ako si zasluzis..tak tuto sancu nezahadzuj kvoli niekomu kto nie je a nikdy nebol normalny..

mimka1402
19. apr 2022

Autorka ak je z vychodneho Slovenska tak by mi opis sedel na niekoho... Prosím utekaj, chlap ťa má nosiť na rukách a nie aby si si všetko platila, či ťa komandoval!

rora
19. apr 2022

Jaj zena ved s nim len chodis, poslat ho do riti, kde mas sebauctu?? Takto sa nechat deptat a kvoli comu vlastne? Co ty z toho "vztahu" mas? Alebo si ho rychlo zober, spravte 2 deti, nech ta týra psychicky, ekonomicky a obcas aj fyzicky, aby si pochopila co si mala spravit ked bol na to najvhodnejsi cas.... inak sa to vysvetlit nedá

ivanka33
19. apr 2022

Pokiaľ si sama seba nevážiš, nemáš sa rada, si nesvoj právna, chceš byť celý život utláčaná, kritizovaná, stiahnutá na dno, psych. a inak týraná.... mať pocit, že ty si na vine a zlá, všetko robíš zle a nevhodné sa obliekaš, obúvaš a správaš... A keď budú deti ani nevravím čo bude.... Vtedy je tento vzťah pre teba ten pravý.. Ináč ho pošli kade ľahšie.

tosomja
19. apr 2022

Už hneď, keď si mala potrebu pri ňom plakať a premohla si sa, aby si o tebe nemyslel, že si citlivka, si mala odísť a viac sa nevrátiť. Hádam, neplánuješ aj ty s ním budúcnosť!
A na tvoju otázku, áno, zjavne priťahuješ taký typ mužov, ktorí ťa budú ovládať, kým im to dovolíš. Váž si samu seba, nájdi v sebe silu a stopni každého hneď na začiatku, nie až po pár preplakaných dňoch.
🍀

anita6666
19. apr 2022

predpokladam,že známosť z netu a určite v tej jeho prenadhernej posteli nie si jediná....aj to je dôvod,prečo sa k tebe takto správa a prečo je sam...pretože v skutočnosti nikdy nie je sám, len plnis úlohu primárneho zdroja...celkom by ma zaujímalo,načo ťa tento psychopat zmotal?

larisalarisa
19. apr 2022

Je to ch_j.

spadnutaslivka
19. apr 2022

@melanta ja som úvodný príspevok čítala len potiaľ, kde sa pohádali kvôli sexu a on vraj povedal, že je komunikácia dôležitá a že ju vkuse napomína. Ale pozerám, že fakt vyzerá na riadne psycho.

lavinis
19. apr 2022

Mas 30r a nevies ci mas robit? Intuitívne citis, ze tam nie je nieco v poriadku, tak si odpovedz sama co s tym treba robit

bilancia
19. apr 2022

bude to len horsie a horsie. nehodite sa k sebe vobec a on sa nezmeni. ukonci to co najskor.

spadnutaslivka
19. apr 2022

neviem, či je manipulátor alebo psychoš, správa sa skôr ako otec, ktorý buzeruje puberťáčku a nie ako frajer. Teda až na ten sex. Ale v manželstve/partnerstve máte byť obaja rovnocenní, záleží na názore vás oboch a síce treba robiť kompromisy, ale ponižovanie a (náznakové) facky tam rozhodne nepatria. Ak neodídeš, skončí to ozaj zle ☹

reaan
19. apr 2022

Utekaj co ti nohy stacia, ten tu facku raz dokonci, len aby to nebolo v case ked uz budete mat spolocnu domacnost alebo aj dieta. Radsej sa vrat z kratsej cesty. Nenechaj sa od neho presvedcit, ze sa zmeni. Nezmeni sa. Kamoska bola s takym a aj napriek dietatu ho dokazala opustit. Mala vtedy viac rokov ako ty teraz. Teba k nemu nic take neviaze. Hned to ukonci.

madamcoco
19. apr 2022

@falbala132 presne si mi to vzala z úst. 😃

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
zdenkastanka
19. apr 2022

Ty sa mu bojis nieco povedat lebo co ak sa nastve alebo zvýši na teba hlas .. to v takomto vztahu chces byt?ach vobec nie... a ze naznacuje ze ti da facku?😯no way... a onedlho budu skutocne.. utekaj od neho .a kašli na jeho reakcie na rozchod.najdes lepsieho.držím ti palce .

asia83
19. apr 2022

Ja sa mu nečudujem. Ste neskutočne submisívna a naivná. Doslova niekedy partnerovi leziete na nervy. Ste nekompatibilné osoby. Rozumejú si tí, ktorí sú na rovnakej inteligenčnej úrovni. Vy dvaja nie ste. Váš vzťah je otázka času. Buďte sama a snažte sa o sebazdokonaľovanie, vyššie vzdelanie, úpravu zovňajšku. Čítajte, športujte, majte sa rada.

danieli
19. apr 2022

Aby ja som sa bala nieco povedat, lebo sa asi rozkrici? No tak sa rozkrici…toto nie dakujem

autor
Autor odpoveď zmazal
kamajka
19. apr 2022

@asia83 ty kokso... a vy kde beriete tu odvahu tvrdit ze autorka nie je dostatocne inteligentna? Vas prispevok chapem tak, ze vlastne tomu muzovi rozumovo nesiaha ani po paty.. teraz asi by sme sa mali vsetci zamysliet nad tym, ze vlastne patologicke chovanie je znamkou inteligencie a rozhladenosti, vzdelania... boze moj.

anita6666
19. apr 2022

Autorka fakt ma to zaujíma,čím ťa dostal?

lala123
19. apr 2022

Utekaj dievča čím skôr tým lepšie pre teba . Čo myslíš, prečo je v 40 tke sám? Lebo toto jeho správanie mu môže tolerovať len naivná zena a povedzme si úprimne hlavne mlada a neskúsená.

elizabet173
19. apr 2022

ja sa ti čudujem, že sa ním ešte vôbec zaoberáš. Muž absolútne nevhodný pre vzťah. A ty si skutočná, alebo si z nás nejaká žaba, čo má ešte prázdniny super strieľa? Platíš si všetko sama? 🙉 Bojíš sa mu niečo povedať? 🙉. Ak je geniálny milenec a prepísal na teba byt v BA, tak ťa chápem, ináč nie

lintu
19. apr 2022

Nenapisala si jedinu pozitivnu vec o nom. Zaciatky vztahu by mali byt asi o inom, ako riesis.

melanta
19. apr 2022

@elizabet173 toto by som nebola ochotná znášať, ani keby na mňa prepísal haciendu na Slavíne. 😂

elizabet173
19. apr 2022

@melanta veď by si ho čoskoro odkopla, nie? Bol to samozrejme žart, verím, že celá táto téma tiež, že žiadna žena nie je taká zúfalá, aby takéto niečo trpela

laska86
19. apr 2022

Posli ho do oneeej...naco ti je taky chlap pri ktorom budes zit v strachu..ukonci to..ved mi to pride ako by ta chcel vycvicit..idiot🤔

danica2711
20. apr 2022

plačeš, ideš sa z jeho správania zosypať, je ti s ním nepríjemne - a pýtaš sa, čo ďalej? Toto chceš prežívať ďalej , s týmto hovadom si chceš "budovať vzťah"? Fakt?