Čo vás hneď na prvý pohľad odradí od muža?
Nemyslím teraz charakter, ktorý môže byť dobrý aj keď na prvý pohľad to nie je bohviečo.
Ale také tie "no go" veci, kvôli ktorým ste sa ani nedostali ku skúmaniu charakteru?
Nepíšte o povrchnosti - nikto nemá životopis napísaný na čele.
Za seba napíšem - nekompletný chrup, pečatný prsteň, ráčkovanie, zlatý prívesok na krku so začiatočným písmenom mena, viditeľné logá značiek, rozčaptané topánky, priveľa tetovaní, rifľové legíny a holé členky alebo holé nohy v mokasínach, rachitický hrudník, absencia vodičáku ( keď o tom samozrejme viem), malé chodidlá nepomerné k výške, extrémne silný smrad/prehnaná vôňa a keď neustále rozpráva vtipy alebo siahodlhé obsahy filmov 🤦
Čo mi naopak nevadí, je absencia vlasov pokiaľ to má ostrihané a nemá prehadzovačku 😃 a veľký nos.
Ako to máte vy?
Ja neviem zniest na chlapoch neostrihane nechty a dlhe vlasy, nedajboze este mastne..
Vsetko co si vymenovala, plus neostrihane, dlhé nechty, alebo aj tučné krátke prsty. Naopak, pekne formovane mužske ruky s ostrihanymi a čistými nechtami ocením😀
U mňa výška. S chlapom, čo by bol tak vysoký ako ja alebo nižší odomna by som si nikdy nezačala.
cigaretla v papuli
No ja tak cca 2 krat za rok vidim na Slovensku chlapa ze waw. Ked som bola nedavno v Dansku, waw bolo kazdych 5 minut. Ja vzdy tvrdim, ze u nas za vela nestoja.
Keď príde na pieskovisko, aby bolo vidieť, že kto je tam za macha odmalička 😂
Chybajuce zuby, vlasy a vyska😀
Smrad.
Prsia!!!! poctivé C -čka a viac
Ja sa tak smejem do pekla ženy 🤣🤣🤣🤣 ale viete čo je smutné, že vlastne keď raz náhodou pôjdeme s mužom od seba, tak ostanem už navždy sama 🤣 otrass. Ale sebavedomie, to majú najväčšie ☝️
A pľuvanie na zem ,nebodaj ,,ruský kapesnik,, to konečná
Škaredé zuby a hlavne tenký hlas.. keď sa chlap ozve a má tenký, alebo vysoký hlas, bohužiaľ to je premna totálne odpudzujúce, hoci za to fakt nemôže.. 😔
Ak ide o to, ze ho este len vidim, resp. som niekde pobliz neho (presiel okolo mna), no este som s nim nehovorila:
Vyska. Uprednostnim vyssieho od seba. Nemusi byt mohutny. Kludne i stihly.
Vona/pach. Velmi prenikavo vonajuci parfum (az na zvracanie), alebo naopak pach dlho noseneho pradla (celozimne nosene neprane vetrovky ku koncu sezony zvyknu tak zvlastne pachnut. Este to nie je smrad, ale uz su take ako stuchnute.)
Vzhlad. Nemusi byt obleceny vobec podla poslednej mody, ale musi byt upraveny. Zladeny. Ciste veci, ze vidiet, ze si na nedava pozor. Bez flakov.
Potom rozhodne crty tvare - musi mi byt vzhladom aspon niecim trosku sympaticky.
Ak s nim uz hovorim, tak:
Sposob vyjadrovania myslienok. Formulacia viet.
Take to supermanovske vsetko viem, vsade som bol, tak to nemusim.
Ak mu nieco hovorite, tak on zazil/skusil/kupil/urobil/mal/... este nieco lepsie.
Ak si mysli, ze ma vtipne poznamky, postrehy a komentare na veci a ludi (co su prave okolo, alebo vseobecne) a su v skutocnosti len zbytocne zosmiesnujuce/ponizujuce.
Sposob intonacie. Niekto ju ma proste az taku, akoby sa toho druheho snazil zastrasit, resp. donutit, aby s nim suhlasil a neodporoval mu. Aby mu prikyvoval. Navodzuje dojem, ze iny nazor nie je pripustny. A ak mate iny nazor, tak konverzacia uviazne.
Ak mi lezie do osobnej zony, teda sa snazi pristupit co najblizsie. A neregistruje, ze ja po troske ustupujem. Nerespektuje, ze davam najavo, ze chcem na zaciatok odstup.
Ak pri rozpravani slinta, resp. prska sliny. Odpluvanie. Prezuva s otvorenymi ustami.
Ak mu pachne z pusy.
Mna odpudzuju vysoki, chudi, smradlavi a blbí. Aha, a este "psi" pohlad (takeho Delona ked vidim, vždy sa mi obrati zaludok). Hoci vlastne, akekolvek vlastnictvo psa by bolo pre mna no go. A s jednym chalanom nam to nevyslo pre - prízvuk. Bol Slovak, hovoril krasnou liptackou slovencinou a moje Bratislavou odchovane uši to vykrucalo az do nebies. Totalny zabijak erotiky.
Chlpy co vyrasraju podvlasami .A to si vsimnite v autobuse ,v matre ,kdekolvek v obchode skoro 80 %Za mna toto naj hnus .
Skarede nechty na rukach alebo na nohach. Kosela s kratkym rukavom a kapsou na prse. 😀
Priliehavé oblečenie, chlpatý chrbát, špinavé nechty, veľký neporiadok v aute, chvalenkarstvo, pokusy o fyzicky kontakt, keď je zrejmé, že si to neprajem, smrad, zápach z úst
@mackamizjedlaskrec chlpy čo vyrastajú pod vlasami?
@vroni 😃👍 mna zas vykacovalo v okoli LC, aaaaaby dooobre booolo 🤦
@bajka16 aj ja toto hovorim...uz nikdy sa nechcem zoznamovat, brrrr 😃
Ou no je toho asi dost. Zaklad hygiena na prvy pohlad, to zena vidi ci sa chlap umyva alebo len vtedy ked tu spinu uz vidiet. Ale uplne top co mi v tejto dobe obracia zaludok su tie nohavice co zobrali mladsej sestre zo skrine. Obtiahnute nad clenky 🤮 Vadia mi muzi ktori su na makko, rozmaznani a leniví. Chlap ma byt chlap.
@basulaak okuliare založené zo zadu hlavy 😁 myslela som si, že iba mne to príde divné 🙈🤣
Ked je chlap metrosexual, mna dost vyrazne odstrasuju tie vyvonane vyfitkovane typy s dokonalymi svalmi, lebo hned nadobudam dojem, ze vo fitku travia zivot. A vrchol je, ked su natiahnuti v skinny rifliach a maju zdvihnuty golier. To je konečná :D a este aj ti nazehleni manazeri v oblekoch s dokonale zastrihnutou bradou :D Prosto ta strasne nudna dokonalost a ked uzkostlivo dbaju na svojom vzhlade - potom mam dojem, ze su to cisti egocentrici, co sa o nikoho nikdy nestarali len o seba. Ale ja viem, su to predsudky a nemusi to tak byt. Snazim sa nesudit. Na rande by ma ale nedostali...
Na druhej strane velmi zanedbane typy tiez nemusim, hlavne, ked maju spinave nechty a mastne vlasy bleee, lahke zanedbanie v podobe niekolkodnoveho aj niekolkotyzdnoveho strniska v pohode znesiem :D
Plešina do pol hlavy, od pol hlavy mastne riedke vlasy zopnute do gumicky do chvostíka. Kamoška tomu chvostíku hovorí “mrdúsek”😂
Mne vadia dotieravi. Včera som v práci mala nové legíny a neodstrihla som zvnútra ten papierik (terranova ich ma extrém dlhé 😁) legíny sú čierne ale presvitaju a ten papierik bolo vidno. Zozadu sa priblížil typek surovo mi vopchal ruku do legín a napravil papierik aby ho nebolo vidno. Wtf 😬 nestihla som ani reagovať som bola v šoku
@scorpionflower1 mňa zas takí rajcuju 😁
@autor Toto som si aj ja vsimla, a nechapem preco ma vzdy (vacsinou) velmi vysoky chlap velmi nizku zienku. Proti gustu ziaden disputat samozrejme, ale mne to akosi nepasuje 😀
Dobre som sa zasmiala, mňa osobne k tomuto všetkému strašne odrádzajú tepláky v akejkoľvek forme. Keď vidím na mužovi tepláky vonku , v spoločnosti, tak koniec.

Ja som nizka, posledny napadnik pred manzelom mal asi 192 a tam to padlo 😆