Čo vedie ženy k tomu, že musia byť dokonalé?
Čo vedie ženy k tomu, že musia byť dokonale?
V práci, vo varení, outfite, výchove dávať fotky dokonalých jedál, idú spať po polnoci, aby bolo všetko upratané.Chcela by som tomu porozumieť prečo to robia?Je to výchovou museli podávať stále výkony, aby ich mali rodičia radi, alebo aký je psychologický rozbor takého človeka?nie sú so sebou spokojní a preto potrebujú upútať tým jedlom, dokonalým bytom?
Zaujímalo by ma to tak ľudsky, že prečo idú proti sebe a musia všetkým vyhovieť.
Ty sa pytaš? Otvor si žensky časopis pre "mudru a sebavedomu" ženu v 21.storoči, česky či slovensky, je ich na trhu dost, tam sa slovo dokonalost skloňuje dost často a tato požiadavka je tam servirovana pravidelne, takze tych 300 000 žien čo to čita poslednych 20 rokov, niečo sa nich z toho nalepilo, lebo takyto je obraz ženy v spoločnosti..
Tam je vysoke ultimatum, že musiš, inak nie si hodna lasky a obdivu, naproti tomu na mužov su tam kladene extra nizke požiadavky a k ich nedokonalostiam ma byt žena tolerantna a ustretova.V podstate redaktorky radia ženam, aby si same pilili konar pod sebou, lebo čo z toho, ked ty si dokonaly pre inych, ked iny pre teba nie su. Z tohto dovodu casopis " pre inteligentnu" zenu nečitam, ale možu mat vplyv na to, ako ženy vnimaju same seba
Preto, ked nechceš zo svojej dcery vychovat slepicu, zakazala by som jej to čitať.
REKLAMA !!!!!!!
Reklama na husté mihalnice! Reklama na husté vlasy! Reklama na krásne žiarivé farby 👉na vlasy! Reklama na krém proti vráskam! Reklama na krém proti celulitíde! A dalo by sa pokračovať.
A koľkokrát sa toto púšťa ľuďom za 1 deň?
Toto je len TV.