Dá sa nájsť ešte normálny chlap od 35 rokov?
Ahojte, prosím dá sa nájsť vôbec ešte normálny chlap od 35r. vyššie? podarilo sa to niektorej? ja už som stratila nádej. mám 32r. skúsenosti so sukničkárom, s patologickým manipulátorom a s rozvedeným, ktorý bol v kuse na služobke. všetky tieto vzťahy nakoniec krachli, a ja už som prestala dúfať, že sa ešte v tomto veku môže nájsť nejaký muž, ktorý bude ku mne pasovať. ktorý nebude nejaký ,,vadný", lebo asi všetci čo boli dobrí chlapi tak sú už dávno zadaní a tak asi už je to všetko márne. či je ešte nejaká nádej?
dvoch z týchto som spoznala na zoznamkách, toho sukničkára a manipulátora. rozvedený bol kolega. som aj teraz na zoznamke, ale už sa bojím aj sniekým napísať, aby sa z toho zase nevykľul podobný prípad ako tí dvaja.
Kolegyňa má syna IT 30-r samého. Je tichý, nesmelý, navyše táto doba home office nepraje vzťahom. Na bicykel sa vychyti sám, kamaráti vo vzťahu, tak sociálne väzby tiež nič moc.
Švagor si našiel ženu až v 45, inak, 40-nicku. Inak, úžasný chlap. Kamarátov plno, zábavný, obľúbený, ale keď sa napr. stretol s mojimi kamoškami, zamrzol, nemastny-neslany. Švagriná v ňom vycitila iskru, ona si ho uchytila. 😉
Ja som v 30-odišla do zahraničia. Na rok, na skusy. Manžela som spoznala dva mesiace po príchode. Mal 35. Bol slobodný, bezdetný, celkom fajn, len bol (stále je) veľký introvert. A tam bol pes zakopaný. Pri mne sa ale akosi "otvoril" a bolo to super. Kvôli nemu som tam zostala ďalší rok a ďalší rok, až sme sa vzali a prišli na Slovensko (on nie je Slovák). Tú cestu do zahraničia som vtedy veľmi zvažovala, ale asi to bol môj "osud". Často rozmýšľam, kde by som bola, keby som zo Slovenska vtedy neodišla.Držím palce, nech nájdeš toho pravého.
Tha, musia sa najst 🙂 ... Normalny aj po 45, aj po 55 .. Inak by sme my - 40 tky rovno do truhiel skakali, ci ?
Ak ti je nejaky súdený, nájdes ho.
Jasne ze sú
Treb veru hladat, ale su este. Osobna skusenost, zoznamila som sa na socialnej sieti ako 38r, v 39 otehotnela a aj rodila druhe dieta. Troezlivost a nestracat nadej 🙂
Da ale tam bude možno trauma z detstva alebo nejaké presvedčenie ze muži sú taky a onaky a teraz nemyslím vedome. Myslím vnútorné si presvedčená že muž je taky a onaky. Aký bol tvoj otec, aký máte vzťah ?
Cau, napis mi prosim spravu, nasledne mozes posudit, ci je sanca 😀 zakladny predpoklad splnam, mam 37 rokov
Ja poznám kopec báb, co su samé... A kopec chalanov co su samy...
Ale myslím si, ze asi tak ostať chceli... Kedze doteraz sa nenašiel ten ktorého by si vzali...

Ako tak pozeram, tu by sme tolko parikov dali dokopy 😁 Inak ja som svojho manzela stretla v 35, on 33. Spoznali sme sa na kurze tanca. On slobodny, bezdetny, ja rozvedena s 2 detmi. A je to fakt uzasny chlap, atraktivny, zodpovedny, pracovity, sikovny, lubiaci a oddany rodine. Ziadny vadny kus ani nahodou.