Dá sa odpustiť nevera?
pekný deň, nedávno som zistila, že ma manžel podviedol
boli sme spolu dokopy 5 rokov z toho 2 roky manželia a pred asi 3 týždňami sa mi priznal, že ma 2x podviedol, prvýkrát ešte tri roky dozadu a druhýkrát pred 3 mesiacmi.
neviem čo robiť, on ma prosí o odpustenie ale ja mu už neverím, nedokážem to, nie že by som ochladla uplne v citoch ale zhnusil sa mi, zničená dôvera aj tie ,,hygienické,, dôvody...no fuj
neviem, stále mi píše, kupuje kvety a všeličo a prosí aby sme ostali nadalej manželia...
Každy ma hranice inde..Ja by som napriklad nedokazala odpustit, keby pregambloval majetok vyšši obnos, byt alebo celozivotne uspory.To by bol koniec koncov, mohol by klačat do večera a kupit mi 100kytic, pre mna by to bol nezvratny koniec..Byvala kolegynka to odpustila, i to, že ju vyfackal, oplul, dal jej nahe fotky na internet..a teraz si idu robit druhe babo majnovšia sprava..🙄 je to pripad od pripadu.
@karolinakr to už nie je odpustenie, to je trpenie. To si nemôže vážiť samú seba keď toto odpustí. Ale ak sa zmenil a kajal sa, potom beriem. Preto áno, je to prípad od prípadu.
@slovakboy ano je to hnus Ona je krv a mlieko, myslim, ze nikdy neostane na ocot..Neviem, prečo je naňho odkazaná alebo drži sa ho, akoby bol posledný vo vesmíre
Odpusti mu, ale nikdy si Ťa vážiť aj tak nebude.....
Čo nové?
@koniarova nič, je koniec, on je u seba ja u seba, máme akoby svoje životy už
Takže dlhé a intenzívne odprosovanie a sypanie si popolu na hlavu mu dlho nevydržalo.
Asi je to takto lepšie.
Držím ti palce, aby ťa to tak nebolelo 👍
@katkazuz keď sme sa videli sa snažil dačo skúšal, ale nejde to
presne tak, mal by to pochopit aj on a prostena teba netlacit. nei tuto situaciu nemoze vyriesit a ani rozhodnut ako to bude, len ty. drzim palce a vela sil
@simkima ďakujem, je to ťažké ale nebola by som s nim šťastná, nevedela by som odpustiť a hodiť za hlavu
A plakal? ma kruhy pod očami, strnisko, nevyžehlenu košelu, stiahol flasku či v pohode vyzera? no ja ked som sa raz rozchadzala, myslela som, že umriem.mne bolo tak zle, už by som to viac nechcela zažit.Že ako chlapi preživaju z čista jasna rozvod Je taký ošuntelý? ale zas môže navonok sa tvárit, že nič a hrat formu
@karolinakr Skôr z neho cítim alkohol a oblece
Oblecenie? Vkuse to isté, rifle tričko, bunda...
Ale smutný sa mi videl dosť, skúšal dačo či predsa len ale vzhľadom na moje zásady to akosi nejde alebo ako niekto hovorí cez toto vlak nejde
A dozvedela si sa prečo to spravil? A prečo ti to vôbec povedal?
Prepáč ak som moc zvedavá😊
@katkazuz Niečo s alkoholom vravel...A sám na to akosi nevie odpovedať nič viac.
A neviem asi svedomie? Ale mňa to akosi nezaujíma už prečo mi to povedal :(
@katkazuz Ja som to však diagnostikovala ako ,,diagnoza komár" príde pichne odíde
Ďakujem ti za odpoveď, želám ti z celého srdca, aby si ta našiel ten správny partner 🍀
@katkazuz ❤
@katkazuz Ja som si dokonca dala dole aj prsteň ale on si ho stále nechal
Autorka,ako to cele dopadlo??😊
@veslo1987 Ahooj 🙂 tak je medzi nami definitívny koniec, stále to nejak bolí, chce to čas ale dostanem sa z toho, už dlho mu nereagujem na jeho správy, som ho aj blokla na platformách a žijem si svoj život ale čo viem tak sa so mnou chcela stretnuť jeho sestra a vraj je stále ako v depkách z toho, že sa trápi ale ja mu neviem odpustiť, zhnusil sa mi a chcem aby sme každý išli svojou cestou, teraz ale budem aspoň tak pol roka sama, a potom ked tak hľadať niekoho nového
Ahoj autorka, náhodou mi vyskočilo upozornenie a len som ti chcela povedať, že si od začiatku veľmi sympatická. Vyjadrovanie, rozmýšľanie... No proste veľmi dobre pôsobíš🙂 Tak ja ti len želám, aby si bola silná kým to úplne prejde a v budúcnosti na podobného už nenarazila. Nateraz si uži slobodný život sama so sebou. Určite to prospeje a čo má prísť to príde presne vtedy, keď bude mať. Veľa šťastia a radosti v živote ti prajem 🍀
@leskovael Ďakujem krásne ❤
@leskovael I ked stále ma to bolí ale akosi sa lepšie cítim, potrebujem byť teraz nejakú dobu sama so sebou a potom začať hľadať niekoho nového
Autorka,si uzasna..riesim nieco podobne...2 roky manzelia,7 rokov spolu..pred 3 tyzdnami vybuchla bomba a dozvedela som sa o neverach...viacerych.najprv som si nahovarala ze to len v opitosti,vyslo najavo ze aj za triezva...mali sme dokonaly vztah,bez hadok,rozumeli sme si ako najlepsi kamosi....2 tyzdne som.rozmyslala ako to ustat..avsak zhnusil sa mi...myslim.taktiez ze je to nenavratne prec.poslala.som ho predvcerom na byt, a uz dnes bol.prosit a slubovat...
Blbec...na čo ti to vešal na nos....mal sa už začať správať zodpovedne a niesť si svoju ťarchu previnenia.... akože ja nechápem čo čakal? Že ho budeš ľutovať keď ti to povie? Že chudáčik môj, ty si podľahol, no nevedel si sa ovládať.... chudáčik a teraz si myslí že to vyžehlí darčekmi....no zaujímaví sú tí muži....fakt zaujímaví....
Beriem to tak, že keby miluje nepodvedie aj keby sa na neho niekto lepí niekto, proste ak je to skutočné tak nepodvedie

@slovakboy ono by to dopadlo tak, že by sa akože zmenil a potom by bolo všetko po starom, alebo by ma zasa podviedol. Nedokážem sa cez to preniesť, vždy by som mala pochybnosti a vyčítala mu to