icon

Dá sa odpustiť nevera?

4. feb 2023

pekný deň, nedávno som zistila, že ma manžel podviedol
boli sme spolu dokopy 5 rokov z toho 2 roky manželia a pred asi 3 týždňami sa mi priznal, že ma 2x podviedol, prvýkrát ešte tri roky dozadu a druhýkrát pred 3 mesiacmi.
neviem čo robiť, on ma prosí o odpustenie ale ja mu už neverím, nedokážem to, nie že by som ochladla uplne v citoch ale zhnusil sa mi, zničená dôvera aj tie ,,hygienické,, dôvody...no fuj
neviem, stále mi píše, kupuje kvety a všeličo a prosí aby sme ostali nadalej manželia...

karolinakr
5. feb 2023

@katkami123 no a prečo si nevzal kufor a nepodstahoval sa? spravi neveru a posiela kyticu, bonbonieru a tym sa to spravi? alebo je uplny ťutmak? nevedel čo ho čaka? pre mňa za mňa, nech sa prizna aj pred celou rodinou, ale nech si znaša nasledky, nie vypisovať litáne deň a noc..nevie sa zmieriť s rozchodon, ale hlavne, že sa priznal a ulavil si svedomiu.Tuto 99% konika by mu dalo kppačky..tak šup- sup kufre baliť a konečne ziskal, čo chcel - slobodu

simonettasimonova
5. feb 2023

Ja by som neodpustila neveru. Urobila by som to isté 😆

autor
5. feb 2023

@simonettasimonova ,,podviedla" by si? 😂

simonettasimonova
5. feb 2023

Vrátila by som hej 😆

autor
5. feb 2023

@simonettasimonova tak ale čo tým dosiahnem ? :D to je dosť také emočné, a ja chcem byť racionálna 😂

simonettasimonova
5. feb 2023

Ved to ze nič.. neviem ci mate spolu deti alebo nie ale kvôli deťom by som s takým chlapom neostala mne by sa zhnusil

autor
5. feb 2023

@simonettasimonova deti nie, našťastie

katkazocele
5. feb 2023

@autorka neznižuj sa na jeho úroveň prosím, ukáž mu že si lepšia🙏

autor
5. feb 2023

@katkazocele ja ho nebudem podvádzať, ved to nič nevyrieši

simonettasimonova
5. feb 2023

Našťastie veru..zabitých 5rokov s k...... 😑 daj vedieť ako si sa rozhodla

autor
5. feb 2023

@simonettasimonova som stále u rodičov a budem písať návrh na rozvod a on...no našla som kyticu pred dverami 🙄

leskovael
5. feb 2023

Neodpustila by som. Nemáte spolu deti, o to lepšie

autor
5. feb 2023

@leskovael ved preto som rada 😨 lebo deti to by bolo ťažšie

simonettasimonova
5. feb 2023

Píš čím skôr urobíš najlepšie..neze stupis zas do toho istého 💩 neze mu naletis. To je pako 🤦‍♀️

autor
5. feb 2023

@simonettasimonova nie nie, nedám sa ,,uštipnúť tým istým hadom dvakrát" aj kamošky o tom vedia a podporuju ma v rozvode, sme sa stretli 3 s všetko vedia, slzy u mňa boli ale to že mi niekto ,,chýba" neznamená, že má byť v mojom živote 🙂

karolinakr
5. feb 2023

to mi je ĺuto, ja by som sa asi ne, ale pači sa mi ako tam píšeš o hadovi A ešte otázka, keby to bolo 1x, tak by si asi ostala, že? Z tvojho písania usudzujem, že to by si možno očko privrela..

autor
5. feb 2023

@karolinakr
tiež nie, proste hnusí sa mi tak či tak

katkami123
5. feb 2023

@karolinakr
Nikde som autorke nepísala, aby sa k nemu vrátila. Písala som, ze to nemá význam tomu dávať šancu. Je však fér pre ňu vedieť s kým je, v tomto je to dobré, ze jej to povedal. Ona sa rozhodla, ze ho nechce, dobre mu tak. Nevidím mu do hlavy, ale pre ňu je dobre, ze vie s kým bola, čo on očakával je už jedno, aspoň mu spadol hrebienok z hlavy.

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
autor
6. feb 2023
katkazocele
6. feb 2023

@vestec_jozef kde ich počúvaš? tu na MK? 😕

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
6. feb 2023

@vestec_jozef toto je vtip podľa mňa...na veštenie predsa nik neverí.

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
katka2505
6. feb 2023

Podviedol 2x, prečo by to neurobil aj 3.4.5.....veď kúpi kvety a všetko bude odpustené. Ja by som to žiaľ nedokázala a to máme aj deti. Už by som mu nedokázala veriť, stále by som ho podozrievala, kde a s kým je. Ale je to na každom. Myslíš, že on by ti odpustil neveru?

katkazocele
6. feb 2023

@katka2505 Muži sú 10 krát hrošie znášajú neveru, kvôli ich egu, skoro žiadny neodpustí žene neveru

lienka.7
6. feb 2023

No skus ci to da este do tretice a potom sa rozhodni.
PS. U mma by uz mal kufre pobalene a pa pa.

autor
7. feb 2023

@lienka.7 ja sa nechystám mu dat šancu

katkami123
7. feb 2023

Vidím, že samá smotánka sa tu dole zišla 😀

karolinakr
7. feb 2023

To ked sa dozvie, ze je na čiernej listine, este bude " brečat" uvidíš