icon

Dá sa zistiť, kedy mal muž pohlavný styk?

1. nov 2023

Neviete či existuje nejaký test /vysetrenie proste niečo čo odhali kedy mal muž vyvrcholenie ?😃 či sex alebo masturbacia to je jedno
Viem že napr gynekológ pri vyšetrení ženy vie či mala pohlavný styk ale je niečo takéto aj u mužov?
Nikde som sa nedočítala

Strana
z3
lucylaw
1. nov 2023

Ak bolo tvojim cieľom dostať sa touto duchaplnou otázkou na Žltého sloníka,tak gratulujem,už si tam 🙈

karolinakr
1. nov 2023

Je tam 1000 lajkov

nafka0483
1. nov 2023

@stanulienkat Samozrejme ze moze, je to len jeden z naznakov 🤦‍♀️

lenkavalova
1. nov 2023

Autorka prosím neuraz. Netuším kvôli čomu ty pýtaš.
Ale tvoja otázka ma pobavila.
Spomenula som si, raz na nejakom rádiu bolo niečo na tému stíhačky. A jeden chalan ozval, že mal takú, čo ho raz čakala pred bytom keď vrátil z posedenia s kamošmi. Scény ze bol s k...
A zabila, keď chcela dôkaz, ze so žiadnou nebol, že nech jej dá ovonat 🐦 a 🥚🥚. 😂😂😂

veronicka88
1. nov 2023

@galganka chlap je ako aladinova lampa,stačí pár krát poslúchať a splní ti všetky priania🤣

kubkovamama
1. nov 2023

Tyčinkou z močovej rúry.Ale bezprostredne po.Alebo ak nemočil.Inak je to zbytočné

katlak
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
2. nov 2023

Ok, povedzme že sa to dá zistiť vyšetrením u lekára. Tvoj muž na neho pôjde? Či akým spôsobom to chceš akože vykonať? Ovalíš ho mechom a dotiahneš do ambulancie? Fakt som zvedavá, prosím, vysvetli mi to. 🙏😀

evaachesa
2. nov 2023

@lenkavalova preboha. 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣

misicka31
2. nov 2023

Treba ho posadiť do lavóra s vodou,keď vajca plávajú sú prázdne,keď klesnú sex nemal 🤣🤣🤣😃🤦🤦🤦

foterlotor
10. nov 2023

@jj298 nemyslis vazne co si napisala 😀 su muzi ktori sa spravia 3x po sebe v pohode, ty vidim si videla penis z vlaku len 😀

foterlotor
10. nov 2023

@kubkovamama staci ze povie ze si to urobil sam a tvoja teoria stroskotala 😀

jj298
10. nov 2023

@foterlotor samozrejme ze si robim srandu. Ale vtip si asi cital naposledy vo vlaku vo Flaku

ailiba
10. nov 2023

Odborne neviem, ale asi sa to da zistit, tak ako u zeny, len tak par hodin po tom, maximalne.
Pravdaze, ak toho muza poznas, tak to asi vies odhadnut, podla tohi, ako reaguje.
Mimochodom, urcite este par hodin po ejakulacii by sa mu v močovej trubici mali nachadzat nejake spermie...

viestta
10. nov 2023

@ailiba a ked mal mokry sen? Rata sa aj to za sex? Lebo polucia nie je az taka vzacna... A Anicka Dlanova sa tiez rata do sexu?

dzulik_
10. nov 2023

Lavórový test 😀😀👌

ailiba
11. nov 2023

@viestta tak neviem, ako to autorka myslela...ale ci mal partnerku, alebo mokry sen sa asi neda zistit. Aspon si myslim.

foterlotor
12. nov 2023

@jj298 sorry ale som tu zvyknuty na vseliake zeny..

Strana
z3