Dá sa zistiť, kedy mal muž pohlavný styk?
Neviete či existuje nejaký test /vysetrenie proste niečo čo odhali kedy mal muž vyvrcholenie ?😃 či sex alebo masturbacia to je jedno
Viem že napr gynekológ pri vyšetrení ženy vie či mala pohlavný styk ale je niečo takéto aj u mužov?
Nikde som sa nedočítala
Je tam 1000 lajkov
@stanulienkat Samozrejme ze moze, je to len jeden z naznakov 🤦♀️
Autorka prosím neuraz. Netuším kvôli čomu ty pýtaš.
Ale tvoja otázka ma pobavila.
Spomenula som si, raz na nejakom rádiu bolo niečo na tému stíhačky. A jeden chalan ozval, že mal takú, čo ho raz čakala pred bytom keď vrátil z posedenia s kamošmi. Scény ze bol s k...
A zabila, keď chcela dôkaz, ze so žiadnou nebol, že nech jej dá ovonat 🐦 a 🥚🥚. 😂😂😂
@galganka chlap je ako aladinova lampa,stačí pár krát poslúchať a splní ti všetky priania🤣
Tyčinkou z močovej rúry.Ale bezprostredne po.Alebo ak nemočil.Inak je to zbytočné
Ok, povedzme že sa to dá zistiť vyšetrením u lekára. Tvoj muž na neho pôjde? Či akým spôsobom to chceš akože vykonať? Ovalíš ho mechom a dotiahneš do ambulancie? Fakt som zvedavá, prosím, vysvetli mi to. 🙏😀
@lenkavalova preboha. 🤦🏻♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Treba ho posadiť do lavóra s vodou,keď vajca plávajú sú prázdne,keď klesnú sex nemal 🤣🤣🤣😃🤦🤦🤦
@jj298 nemyslis vazne co si napisala 😀 su muzi ktori sa spravia 3x po sebe v pohode, ty vidim si videla penis z vlaku len 😀
@kubkovamama staci ze povie ze si to urobil sam a tvoja teoria stroskotala 😀
@foterlotor samozrejme ze si robim srandu. Ale vtip si asi cital naposledy vo vlaku vo Flaku
Odborne neviem, ale asi sa to da zistit, tak ako u zeny, len tak par hodin po tom, maximalne.
Pravdaze, ak toho muza poznas, tak to asi vies odhadnut, podla tohi, ako reaguje.
Mimochodom, urcite este par hodin po ejakulacii by sa mu v močovej trubici mali nachadzat nejake spermie...
Lavórový test 😀😀👌
@jj298 sorry ale som tu zvyknuty na vseliake zeny..

Ak bolo tvojim cieľom dostať sa touto duchaplnou otázkou na Žltého sloníka,tak gratulujem,už si tam 🙈