icon

Dali by ste šancu vzťahu s mužom, ktorý bol vo väzení?

2. okt 2022

Spoznala som sa s mužom, s ktorým si rozumiem prvýkrát v živote najviac, ale po pár týždňoch stretávania sa mi priznal, že bol vo väzení. Zaľúbila som sa do neho, ale mám z toho obavy, že ako sa na toto pozerajú ľudia, zrejme od takých ľudí bočia. Sedel za marihuanu, príde mi ako najlepší muž na svete, teda randila som s rôznymi mužmi, tento mi vyšiel z nich najlepšie a nie je to pretvárka. Ale naozaj mám obavy z jeho minulosti, no vlastne teda skôr budúcnosti, že to môže byť problém, v práci, alebo keby mám s ním deti, tak pre ne. Zrejme by ste každá odišla, či?

autor
2. okt 2022

@miadi povedal mi to po 2 týždňoch. Ja by som mu nedala šancu keby som mladšia. Teraz to vidím inak. Ale mladšia by som sa bála a mala predsudky.

zuzubb007
2. okt 2022

Do basy sa dostanu len vadni ludia, takze ani by som neuvazovala nad moznostou vztahu, a branie marihuany par rokov sa podpise na mozocku, alebo tak skus a o pol roka budes davat dalsi prispevok s nazvom mali ste pravdu

janickacrazy
2. okt 2022

Ako je na tom teraz, ako dlho je čistý? Pracuje? Správa sa zodpovedne? To by som si hlavne overila a dlhodobejšie. Potom uvidíš, zatiaľ bud opatrná.

terina25
2. okt 2022

Neviem,ale ja na tvojom mieste odidem z kratsej cesty. Robim v base,takze takych ,,nevinnych,,a ,,co sa tam uz nikdy nevratia,,poznam...

hilda08
2. okt 2022

Tak to za to, ze pestoval travu a predával ju ked mal dajme tomu pod 20 rokov tak teraz nikdy v živote nebude mat normálnu rodinu? Kolko mladých aj chlasce o prietrh v takom veku, drogy skúšajú, atd… tiez jedného poznam, ma 30 a uplne normálny život, je vela takých co ked dospejú pridu na to, ze tak sa proste zarabat nema, su taki ktorých to vtiahne…tvojmu na to prišli skor, ako si vybral cestu… a ak je očividne, ze to lutuje, ze nema náznak sa k tomu vratit…dala by som su šancu

matabb73
2. okt 2022

V mladosti viacerí ľudia urobia hlúposti a s mnohým na to neprídu. Na internáte, kde som bývala, zopár chalanov pestovalo marihuanu a tiež už mohli sedieť kedy im na to prišli. Môj bratranec sa v mladosti dostal do zlej partie a z frajeriny vykradli autá. Zavreli len jeho, lebo ostatní boli deti papalášov. Kde zažil socík, vie o čom píšem. Trest si odsedel a odvtedy žije slušný život a nikto by o ňom nepovedal, že toto má za sebou. Ja by som tomu šancu dala. A tom som kedysi bola úplne proti. Lenže často sa ľudia dostanú do problémov z hlúposti a je to pre nich tak veľké ponaučenie, že sa už k tomu nevrátia.

h2
2. okt 2022

Myslite si o mne, čo chcete, ale mne by to vadilo. Vadilo by mi, že fajčil marišku, aj že ju pestoval a predával, aj to, že bol vo väzení. Lebo to celkom určite človeka poznačí. Snáď to nie je posledný chlap na svete, aby sa nenašiel iný, ktorý takúto minulosť za sebou nemá.

autor
2. okt 2022

@zuzubb007 😀

autor
2. okt 2022

@janickacrazy má prácu, vždy mal.. aj keď mal dve legálne a marihuanu ako tretiu nelegálnu.

autor
2. okt 2022

@h2 chlapov je veľa. Ale musím povedať, že sa často správajú ako havädá, teda muži z Tinderu, zoznamiek... Akoby si nevazili ženy, samozrejme výnimky sú.

monuska112
2. okt 2022

ak to poznas a nevidis to tam, nevidim dovod prečo tomu nedať šancu, snad by tvoje kontrolky zablikali vcas 🙂

h2
2. okt 2022

To je trošku zvláštny pohľad. Ja by som zase povedala, že mužov je veľa, ale občas sa nájdu aj takí, čo sa správajú, ako hovädá. Mrzí ma, že máš skúsenosť, že chlap, ktorý sa správa slušne, je výnimka.

miadi
2. okt 2022

Ja nemam predsudky. Len cim som starsia tym menej by som chcela komplikovany vztah alebo nejak poznaceneho partnera s nejakou baggage ., mozes to nazvat pohodlnost. Nechcela by som ani partnera co mà deti.. raz som zazila a stacilo ., Mozno ked budem stara vdova a ten partner by mal dospele deti ako Ja tak ok. Ale inak by som nechcela dake extra problemy komplikacie vztahy vedia byt komplikovane aj bez toho, Ja som Mozno narocna na ludi ale radsej by som bola sama v dobrej spolocnosti ako s niekym .. z koho by sa vyklulo nieco zle co by ta mohlo zranit. Kazdy moze v mladosti nieco vyviest urobit chyby no ta basa je na mna trochu moc.

pralinka25
2. okt 2022

inak fakt. ked to berieme takto tak na slovensku bola doslova tradicia vyrabat si vino, palit nelegalne alkohol a predavat alebo davat kamosom. alkohol je vacsia pliaga ako marisa. a to je holy fakt. len alkohol je viac spolocensky tolerovany. slovaci maju na vsetko 150 metrov.
ved chodenie je na to spoznat sa. mat oci otvorene. a uvidis co bude. to ale plati uplne pri kazdom jednom cloveku. tento tvoj mal smolu ze bol neopatrny a dostali ho. na slvovensku su tisice ludi ktorym na to neprisli a niektore ktore tu pisu mozno ani netusia co ich chlapi robili ked mali 16 - 17 rokov. alebo bratia atd. ja som sa nepohybovala v pochybnej spolocnosti a napriek tomu viem o kopec mladych ci uz zo sidliska, skoly alebo z mesta co toto robili. dnes su to vacsinou vzdelani ludia, s dobrou karierou bezuhonni. malo kto skoncil z nich ako nejaka troska. napriklad v 90 rokoch to bola celkom divocina.

autor
2. okt 2022

@monuska112 áno poznám to dokonale, mala som pol roka vzťah s narcistom. A potom som spoznala ďalšieho cez zoznamku, nepáčil sa mi, nedala som mu šancu, ale to ako sa správal následne, som zistila že ďalší narcista.

miadi
2. okt 2022

Ja som sa este s muzom co by sa ku Mne choval ako hovado nestretla, Mozno len lovis v nespravnych vodach alebo das sance tam kde by si ich nemala dat.

ropucha6
2. okt 2022

@miadi presne, cim starsia, tym menej potencialnych problemov akceptujem 🙂 k tomu alkoholu ako niektore pisu - to je este horsie.

autor
2. okt 2022

@h2 no ja som veľmi citlivá, na detaily. Často chcú sex, a mňa to uráža, keď všetci hneď len to, ale častokrát sa nesprávali zrovna gentlmensky. Vadilo mi buď to čo písali, alebo sa mi nepáčilo to čo žijú, záujmy, životný styl, prípadne nebola iskra, alebo správanie sa mi nepáčilo.
Spísala som si zoznam môjho ideálneho muža, aky by mal byť. Myslela som, že taký neexistuje, prvýkrát sa cítim dobre v tomto vzťahu, ale teda bol v base... Nepáči sa mi to, ja som vždy bola utiahnuta, slušná až príliš, ale pride mi že má správne hodnoty, aj keď uznávam že zarábať si nelegálnou činnosťou nie je správna hodnota. Keby sa tomu venuje teraz, nemal by šancu u mna. Ale beriem to tak, že bol mladý, a urobil chybu, viem že ju ľutuje a zdá sa mi, že to urobilo z neho lepšieho človeka. Ale môžem sa mýlit. Možno len teraz seká dobrotu. Uvidíme časom.

oliolijanka
2. okt 2022

Ved sa zanho nemusis hned vydavat. Daj si cas na to, aby si ho spoznala, aby si spoznala jeho rodinu a kamaratov.
Ak ma dlhodobu pracu, normalne byvanie( myslim, byvanie bez troch spolubyvajucich v dvojizbovom byte), zaluby, radosti, ak ma normalne vztahy s rodinou, tak nie je co riesit.
A hlavne akych ma kamaratov a ake maju slolocne zaluby, je dolezite. Ak ma 150 kamaratov, s ktorymi si vo volnom case lubi pri pohariku oddychnut od roboty, tak ani v base nemusi sediet na to, aby ho ziadna normalna zena nechcela.

autor
2. okt 2022

@h2 tak boli aj slušní, to netvrdím že nie, ale mne na nich nieco vadilo, podprahovo, že boli pre mňa prílis tvrdí.

autor
2. okt 2022

@miadi tak ja som precitlivena, som ako nedotknuteľna princezná, mňa chlap pozdraví čau a už sa mi to nepáči 😂

autor
2. okt 2022

@ropucha6 inak ja tiež som taká istá, čím staršia tým vyššie nároky. Tento muž pre mňa spĺňa všetko čo som chcela, ale teda tá minulosť, sa mi nepáči, to je pravda. Šancu som mu dala, alebo dávam, ale stále ma to trápi.

janickacrazy
2. okt 2022

ako dlho je tomu, čo bol vo väzení? koľko rokov?

autor
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
2. okt 2022

A rodicia a surodenci? Skrtli ho tiez?

h2
2. okt 2022

Tak to už sa musíš ty sama rozhodnúť, či je to pre teba prijateľné, alebo nie. Ja som písala zo svojho pohľadu, lebo si sa pýtala, či by sme dali šancu takému vzťahu.

miadi
2. okt 2022

Podia mna ho poznas priliz kratko aby naozaj splnal vsetko co by si vo vztahu chcela este ho len spoznavas. Ty zatial len poznas obraz ktory on o sebe maluje to su len iluzie. Ked vtacika lapaju pekne mu spievaju.. aby si nebola zas riadne sklamana.

mikadooo
2. okt 2022

Závisí kvôli čomu. Píšeš, že marihuana, nuž, ak s tým prestal, tak áno, začala by som si s ním. Ale neplánovala by som hneď dieťa a svadbu, ale o to tu hádam teraz nejde 😁. A potom, keď ho bližšie spoznám, zistím, čo je naozaj zač. Tak ako pri každom vzťahu.

monuska112
2. okt 2022

ako citam coraz viac tvojich prispevkov, coraz viac to smrdi...narcistu si mala sociopata ešte nie...ja viem ze moj nos nieje dovod na ukončenie vzťahu, len proste neignoruj tie kontrolky ak nahodou zablikaju...asi to aj tak budes musiet skusit ked uz si v tom az po usi, ale maj oci otvorene

autor
2. okt 2022

@oliolijanka nie. Ale po mesiaci sa s nimi ešte nevidím dôvod zoznamovať. Povedal že rodina stojí pri ňom.