icon

Divná požiadavka muža - aká je vhodná reakcia?

7. apr 2023

Ahojte mám priateľa s ktorým sa stretávame veľmi málo. Podarilo sa nám urobiť si na seba celý víkend po dlhom čase ale mám dostať dnes menštruáciu. Od včera ma nástojčivo presviedča nech jem citróny 🍋 a nech sa mi oddiali. Písal mi o tom dokopy asi 10x príde mi to ako nátlak. Hoci chceme byť spolu a ľúbime sa ale niečo sa vo mne prieči keď ide narúšať môj cyklus. Samozrejme že som citrón nejedla môj cyklus je ako hodinky a narúšať to nebudem. Len ma mrzí že mu na sexe až tak záleží viac než na mojom zdraví. Ako by ste reagovali?

katkami123
9. apr 2023

V živote som o citrónoch nepočula 😀😀 na niečo sú tie diskusie dobré, aj sa človek zasmeje. Keby mne niečo take chlap písal o citrónoch, tak by som ani netušila o čo mu ide, brala by som to, že nech si posilním imunitu alebo niečo také 😀 Ja si myslím, ze autorka s skôr bojí toho či to s nou priateľ myslí vážne a nejde mu len o občasné sex stretká. Aj preto sa odmieta podriaďovať jeho požiadavkám, hovorí sa tomu sebaúcta. Ja ti fandím i keď tato doba praje viac občasným sex stretkám ako ženám ktoré chcú plnohodnotný vzťah.

katkami123
9. apr 2023

@karolinakr
Tlieskam 😂👌

hendikep
9. apr 2023

keby to povedal raz, este ok ale 10x? to mu ide len o to? mna by to nastvalo, ako neofucala by som sa… ale vsimala by som si ci mu na tom sexe fakt stoji cely vztah

jullietlife
9. apr 2023

Bože. To opakovanie jednej veci ako a čo máš urobiť mi pripomína jedného amanta čo som mala. A som šťastná, že som sa ho zbavila 🙏🙏 buď chce teba alebo tvoje lono 🤷 ale čo mu dáš ty je len na tebe.

gerrwie_girl
9. apr 2023

Ja keby som sa tak malo videla s priateľom tak sama by som pojedla kilo citrónov 😀.

maciatkolulu
9. apr 2023

Kebyže toto napíše matka malého dieťaťa, deti, alebo žena v dlhodobom vzťahu, pochopím, ale mladá 30tnicka,co sa dlho nevidí so svojom priateľom???? By som ja vymýšľal, čo všetko sa dá, aby sa oddialili krámy.... Predstava, že sa vidíte po mesiaci, hej a ty očakávaš víkend pod rozkvitnutou ceresnou na lavičke s knihou od sladkovica je asi diametrálne odlišný od predstav tvojho priateľa. Odporúčam, rozchod, ty si nájdi podobného a jeho nechaj inej

katkami123
9. apr 2023

Bolo by dobre sa s ním skôr porozprávať či to on vôbec za vzťah považuje. Lebo už len to občasne stretávanie, lebo sa “nedá”, pritom 2 dospelí samostatní ľudia, no neviem…

katkami123
9. apr 2023

Autorka, bola si niekedy u neho doma či iba on chodí za tebou? Či náhodou aj ty sama niečo nešípiš…

monickavardaiova
9. apr 2023

Nehovorím že sa mu máš podriadiť. Ale píšeš o tom ze mas cyklus ako hodinky tým pádom keď ste plánovali tento víkend vedela si ze budeš mat menstruaciu. Prebrala si to sním hneď vtedy?..vieš lebo ako dospelí ľudia by ste mali vediet komunikovať. Téma menstruacie je v zrelom vzťahu úplne prirodzená. Teda mala by byť. S tamponom/kaliskom môžete stráviť pekný čas aj bez penetrácie. Ale na to je potrebna komunikácia Komunikácia a zase Komunikácia.. samozrejme druhá vec je ak máš bolesti alebo iné problémy počas svojich dní..

radacak
9. apr 2023

Omg, ..Citronom si určite zdravie nenarušíš a keď by som bola málo zo svojim priateľom,tiež by som sa na neho tešila a bola by som rada keby mi mešká menštruácia aby sme mohli byť spolu... Citrón ešte nikomu nespôsobil zdravotné problémy 🤣😉

amelia123
9. apr 2023

Ked ma zena menzes, tak ma zakaz mat sex? Nieco mi uslo? Ved to nie je nakazlive, priatel ho isto nedostane 😉 Neries citrony, uzivaj si zivot bez nezmyselnych obmedzeni...

nikpa
9. apr 2023

Kvôli tomu že si posunies cyklus sa ti neniči zdravie, nepreháňaj. Ale to už musíš ty vedieť ako to cítiš, keď po ňom natoľko netúžis aby si si kvôli tomu oddiali menzes tak to nerob. No nabudúce môžeš od neho čakať, že sa zachová podobne keď budeš ty niečo veľmi chcieť...

vecicky1805
9. apr 2023

Sama si si aj odpovedala hneď komentom pod príspevkom..až tak moc Ťa proste neľúbi ešte, chce si silou mocou užiť víkend aby to nebol zbytočne premárnený čas pre neho a aby mal “odmenu” alebo niečo z toho, také mi to príde…

tianna
9. apr 2023

@amelia123 ty si asi nevieš predstaviť aký menzes majú niektorého ženy.. 😬 myslím byť celý od krvi s kúskami sliznice na ,,ňom" asi nebude snom žiadneho chlapa.. 🤭🤣🙄

gerrwie_girl
10. apr 2023

@tianna osobne by som v živote nešla do sexu počas menzesu. Fuj. A to som za kadečo 😀😀😀.

zoeeoz
10. apr 2023

Asi by som sa zamyslela nad tym, preco riesim chlapa co si mysli, ze citron je silnejsi ako priroda...to ako ked niekto povie, ze ked si das dole ponozky urobis chlapca alebo ze pocas kojenia neotehotnies..

vespertine
10. apr 2023

Ok tak si to obráťme, lebo evidentne drvivá väčšina prítomných žien nechápe. Povedzme, že nejde ani o citróny, ani o sex, ani o víkend, lebo to je jediné, čo ste nejako uchopili. Predstavte si, že vám chlap 10 krát napíše, aby ste niečo spravili. Mohla by si si prefarbit vlasy na blond. Mohla by si si kúpiť iný rúž. Mohla by si variť radšej iné jedlá. Vy ešte stále nechápete, ze to nie je o nejakej frigidnej ženskej? Mne keby chlap 10 krát povedal, čo mám robiť INAK, lebo ON chce...tak za mňa je vzťah vybavený. A ak to ešte ani teraz nechápete, tak to skúste vo vzťahu obrátiť, ze by toto písala ona jemu...

tianna
10. apr 2023

@gerrwie_girl presne 🤣🤭😬

vroni
10. apr 2023

@vespertine, ale chápe. Keď mi chlap navrhne niečo, co mi je úplne proti mysli, tak sa najprv zasmejem, potom odmietnem a nakoniec ho pošlem do kelu. S jeho požiadavkou alebo na kompletku. Ale aby som prskala oheň a síru, zavzdusnovala sa, ze on chce, aby som si zničila vlasy (aby som zostala pri tvojom príklade s odfarbením vlasov), ostala plesata, aby ma trávili kozmetické koncerny a keby ma miloval, tak mu musí stačiť sa na moje (akékoľvek) vlasy len dívať, lebo bývalým to tiež stačilo (ale sú tiež bývali, všakano), tak to nevyzerá, ze je chyba len v panovom prijímaci ale tak trošku dosť aj v hlavičke autorky.

andreatytler
10. apr 2023

Natlak ako taky by vadil aj mne, tomu chapem a suhlasim ze sa ti to nepaci, ale nerozumiem tomuto problemu. Ste pravdepodobne spolu len kratko, cize by ste mali byt zhavi, nevidite sa casto cize by ste mali byt zhavi. Ja keby som bola v tvojej situacii, sama by som jedla citrony.😀

anita6666
12. apr 2023

Autorka,ako bolo s deluxe pánom?

katarinka89
15. apr 2023

@ullala 😅🤣🤣🤣🤣

autor
17. apr 2023

@anita6666 nechala som si to celé prejsť hlavou ale som trpko oľutovala.
Stretli sme sa mali sme romantický víkend aj sme sa prešli aj zabavili inak ako sexom.. Došlo aj k tomu fajn dala som tomu šancu že aj keď je menštruácia keď jemu to nevadí tak OK. Výsledok? Stopla som si ju tým akurát (sexom) a spustila sa o pár dní extrémne silná. Navyše som chytila svrbenie do šušky tiež pardnove nevedela som už čo robiť tak to otrasne svrbelo neviem čo sa stalo. Takže tak. Poslednýkrát počas menzesu

andreatytler
17. apr 2023

Sexom sa ti stopla uz rozbehnuta menstruacia a potom prisla o par dni neskor?

lanka999
17. apr 2023

mne sa tvoj pristup paci tiez som skusala pocas kramov ale je to totalna blbost nevyhovuje mi to. Sliznica je vtedy najcitlivejsia a nieje pripravena mat tam cudzie teleso. Pocas kramov sa zena cisti a ma mat klud. Pocas svojich dni ma zena oddychovat, najma pocas prvych 2-3 dni kedy je menstruacia neznesitelna. Ked si natrafla na takeho paka ktory nedokaze respektovat a nevydrzi par dni bez sexu je to idiot ktorych je na svete zial vela. U mna by taky neobstal a asi je s tebou len kvoli hratkam. Citronov na oddialenie ms sa bat nemusis mne to pomaha a navyse je to este aj zdrava alternativa ked chces dakus ms bezhormonalne oddialit. Takto praktizovat to mozes vklude co ti potvrdi este aj gynekolog 🙂

autor
17. apr 2023
autor
17. apr 2023

@lanka999 ďakujem :=) no presvedčila som sa ze moje dni sú moje dni a budú bez intimnosti. Odniesla som si to kvalitne.

lanka999
17. apr 2023

a nauc to respektovat aj svojho chlapa a ak nie, tak ma smolu :D

lanka999
17. apr 2023

ja som zasa nemala chlapa co by to odo mna pozadoval mala som skor opacny problem ja som chcela skusit a on nie :D ale uz nikdy viac on schytal na pipika mykozu a ja som mala hrozne silne kramy...

lenadka
17. apr 2023

@lanka999 každá sme iná. Ja mám teliesko mirena a menštruáciu mám úplne skabučkú, iba jemné špinenie aj to nie celý čas. No začala som mávať bolesti, skoro ako v puberte, akoby tým, že to teliesko to potláča. Ale, zistila som, že sex mi naopak pomôže, okamžite bolesti odídu a už sa nevrátia. Takže nedá sa paušálne povedať, že moja, alebo tvoja skúsenosť bude platiť na každého. Keď to autorke nevyhovuje, súhlasím, že by sa nemala prispôsobovať a robiť si problémy.