icon

Divný počin môjho chlapa

30. jún 2023

Priateľ sa sprchoval a následne použil osusku do ktorej sa deň predtým utierala moja kamaratka. Vedel o tom vopred lebo ona ju zavesila na miesto kam ju my nedavame a pýtal sa kto to tak dal. A teraz vidím že namiesto toho aby si zobral novú čistú ktorá je mimochodom hneď poruke on použil tuto.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Keby to nevedel bola by to iná situácia ako takto, mne by sa teda hnusilo použiť uterák po niekom inom ako po ňom.

minka201
30. jún 2023

@autorka
Mne ešte napadlo, že ak je tvoj chlap šetrivý alebo dosť ekologicky zmýšľajúci a neprekáža mu utrieť sa do osušky po niekom cudzom, tak to mohol spraviť zámerne. Možno mu prišla škoda "mazať" čistú osušku, keď vedel, že tú po návšteve hneď hodíš prať, tak ju ešte raz použil.

dadis
30. jún 2023

@autorka a o co vlastne ide? asi viacere nechapeme 🙈

autor
30. jún 2023

@minka201 to absolútne nie je jeho prípad 😃

ckocka
30. jún 2023

No tak aj som vedela čo páni robia na WC a čo obnažujú prv než som tam vošla. A teda nepríde mi to v ničom podstatnom iné než čo tam robia ženy.

viestta
30. jún 2023

No mne to uz naozaj nemusis objasnovat, ja som uz asi pred par minutami konecne pochopila, ze najvaci problem je, ze ten uterak pred tym pouzila osoba zenskeho pohlavia.

ckocka
30. jún 2023

@viestta A potom že stará generácia je prudérna.

minka201
30. jún 2023

@autorka
Tak sa ho skús prekvapene spýtať, že prečo sa utrel do použitej osušky, keď mal čistú hneď po ruke. Inak ti tu asi veľmi neporadíme 🙂

viestta
30. jún 2023

@ckocka najlepsie bude ak nebude ziadne cudzie zenstiny pustat do domu, nie to este do kupelne, nedajboze aby sa u nich sprchovali 🙄 Ziarlit sa da na kadeco, ale ziarlit na osusku, to uz je iny level...

kika147
30. jún 2023

A neutrel do tej osusky len dlážku alebo vaňu ?

dadis
30. jún 2023

@kika147 🤭 Dobry point a ale autorka mu uz asi bali kufre 😂😂

mameha7
30. jún 2023

Asi by som ho poučila, že je špindír, ak to urobil. Minimálne sa môže niečím nakaziť, napríklad HPV, alebo plesňami /bradavicami...Použitie rovnakého uteráka, môže byť rizikové.HPV sa môže preniesť použitím rovnakého uteráku na intímnu hygienu u dvoch osôb, pričom jedna osoba HPV infekciu má. 😃

plnenapaprika
30. jún 2023

@ckocka 👏👏👏👏

majlo1234
30. jún 2023

@kika147 urcite nie, najprv seba a potom dlazku a vanu a potom zavesil na dalsie pouzitie. Presne ako moj manzel moj uterak

wiccawicca
1. júl 2023

Môj muž si minule zobral zo všetkých uterákov akurát ten s menom našej dcéry a nebolo mu nič čudné a svokor ten tiež potiahne, ktorý je po ruke, oni absolútne nepoznajú, ktoré sú čie uteráky, minule vyšiel z kúpeľne zamotaný v ružovom uteráku a na riti nápis najlepšia vnučka.

karolina196
1. júl 2023

@autor Tvoj chlap sa poutieral do mokrej osusky?

karolina196
1. júl 2023

@autor Prepac,uz som precitala,ze osuska bola z vecera,takze na druhy den bola sucha.Akoze,nehnevaj sa,tvoj chlap sa opyta,ze koho je ta osuska,ty mu odpovies a nejdes ju automaticky suchu hodit do pradla?To akoze do kedy tam mala sucha visiet?Tak to je potom tvoja vina a nehladaj v niecom problem,ked tam ziadny nie je.A co ked sa do nej utrel?Mala si ju spratat hned ako sa ta opytal kto ju tam dal.

autor
1. júl 2023

@karolina196 neviem, budem sa asi opakovať ale nie som robot nemám nalinajkované čo kedy ako a ank slúžka. Jednoducho v tom momente to vyšlo tak že som zrejme robila niečo iné konverzácia prebehla nemusím hneď ísť niečo urobiť po tom ako to poviem. Čo je chlap nejaké zviera alebo malé dieťa pred ktorým treba okamžite skryť nebezpečne predmety alebo dať niečo mimo dosah? Hádam sme dospeli ľudia vieme rozprávať a veciam chápať nerobte zas z chlapov úplných debilov ktorí majú o kolecko menej. Akože keby nechám zapnutý sporák a poviem mu nechytaj ho je horúci a on ho chytí je to stále moja chyba lebo som ho mala vypnúť? Keď pred neho postavím nahú ženu a on sa s ňou vyspi zase to bude moja chyba lebo ja som mu dala príležitosť? Tak takto my doma rozhodne nežijeme, pokial vy musíte robiť si všetko sama s tým že inak by vás chlap toto a tamto tak to zase neuznávam ja ale rešpektujem. Ja som po zobudeni nemala rozhodne v hlave ako prvé utekať do kúpeľni odstrániť osusku a dať okamžite prať, lebo čo ak😃v kúpeľni je miesta dosť zmestí sa tam aj viacero zavedených uterákov a po tom čo sa on osprchoval som sa už chystala prať čiže by som zobrala TU. Osusku, jeho osusku a iné veci z kosa na prádlo a dala vyprať. To tu naozaj nemusím vysvetľovať čo osm kedy mala v pláne robiť alebo prečo osuška tam bola nebola kde bola. Gro tejto diskusie : ON sa spytal na tu osusku , JA som povedala KTO ju použil, s tým že som automaticky predpokladala že ako dospely chlap s dvoma rukami a touto vedomostou si vezme NOVÚ. Celé, vybavene mám pocit ze niektorí po prečítaní diskusie sa ešte spýtajú akej farby bola osuška aleho z akého materiálu. Radšej to nechajte tak ked sa chytáte celkom niečoho iného než o čom to malo byt

autor
1. júl 2023

@karolina196 bozemoj, prečo by som ja okamžite mala dať preč niečo o čom som jemu osobne povedala že je pouzite a dokonca niekym iným ako nami ktorí žijeme v domacnosti? Neni hluchý normálne počuje a rozumie slovenskému jazyku

autor
1. júl 2023

@wiccawicca 😃ako toto beriem uplne v pohode pretože si možno mysleli ze sú ciste veď aj my doma mame každý uterák iny ja aj ružové a nepozerá ktorý vezme keďže tu bývame len dvaja a nemáme určené kto si aký musí zobrať. Lenže chápete zase tu ide o to ze ti vasi nevedeli či sú / nie sú pouzite, skôr boli asi v tom ze sú ciste ale ten môj to vedel. To je jediný rozdiel ja by som to vôbec neriešila keby to bolo tak ze by nemal sajny čo tam ta osuška robí. Vtedy by som akceptovala názor žien ze prečo si to nedala preč keď ti vadilo že ju použije. Áno, keby o tom nevedel bola by to moja chyba že som na to jednak neupozornila alebo nechala tam. Ale keď som na to upozornila, tam už nejde vôbec o to že som to tam nechala

autor
1. júl 2023

@viestta áno som asi ina od ostatných ako vidím ale nechcem žiť ako take zvieratka že keď príde do domu žena chlap použije všetko co uvidí lebo je chudák postihnutý a pokial JA všetko neskryjem neschovam tak budem mat oči v smútku prečo šiel na wc keď vedel že je obsadené, prečo vošiel do sprchy keď počul že sa sprchuje niekto iny ako ja pripadne použil uterák na ktorý sa chvíľku predtým soytal a vedel kto ho použil 😊

autor
1. júl 2023

No, končím diskusiu niečo malo som si odtiaľto vzala ako to že naozaj mohol v rýchlosti blesku zabudnúť budem teda tomu veriť a ďalej už nemám záujem citát odpovede kde sa niektoré chodia len vyventilovať v štýle najväčšej irónie sveta a posielam každej imaginárnu osusku ako vďaku za vás čas 😃a hlavne nezabúdajme-pouzite osusky okamžite vyprat a tie po hosťoch ideálne čakať za dverami kúpeľne s nastrčenou rukou aby sme ich mohli bezpečne a ihneď skryť pred tými nášmi mužmi na ktorých žiadne slovo neplatí

dahra
1. júl 2023

Som sa zasmiala, lebo som si predstavila myslenie môjho muža. Ak sa kamarátka do uteráka utrela ! osprchovana ! len raz, je to čistý uterák 😁. Na návšteve u našich už 17 rokov tá istá situácia. Mužovi poviem, že naše uteráky sú nachystané na poličke, aj tak sem - tam počujem sestru kričať z kúpeľne 'kto sa zasa utrel do môjho uteráka?" On to nepovažuje za dôležité, keby tam aj kuchynský obrus visel, on sa utrie. Proste doma používali všetci jeden uterák.

aurora33
1. júl 2023

No tak čo by si si chcela precitat? Ano, chlap sa utrel do uteráka po tvojej kamoske. Ak ti to tak veľmi vadí, posli ho do sprchy a nech sa potom utrie do osusky po tebe. Spokojná?

viestta
1. júl 2023

Mne jej uplne jasne, kde je vas problem. Chlap pouzil uterak, ktory bol suchy, len raz pouzity, jemu ani nedoplo, ze co tym sposobi. Pre neho to tym skoncilo. Pre teba v tom momente zacal obrovsky problem, pretoze ten uterak pred tym pouzila cudzia ZENA, sama si napisala, ze keby to bol uterak pouzity chlapom, nebol by problem. Proste si si vyrobila big problem a nech napises co napises, problem bol iba a len v tom, ze ho pouzila ina zena ako ty. To som odhadla uz v prvom komentari, ze ti bol neverny, osuskou.🙄 Jednoducho si si vykonstruovala, ze naschval pouzil uterak po inej zene... Problem nie je v uteraku ale v tvojej hlave. Ale s tym uz ja nic nespravim.

aurora33
1. júl 2023

Autorka, precitala som ten výlev manželovi a odkazuje ti: buď chcel ušetriť, alebo je to uchyl, alebo jednoducho zabudol kto sa kde utrel. Tak si vyber.

viestta
1. júl 2023

@aurora33 ja od vcera rozmyslam co si mysliet o mojom chlapovi, ktory sa na navsteve u nasich uplne bezne poutiera do maminej osusky napriek tomu, ze mu nachysta cistu vedla umyvadla. Nech sa snazim ako snazim, tak ziadna superkonstrukcia mi neprichadza do hlavy. Furt skoncim s tym, ze utrie sa do prvej ktoru schmatne, hlavne, ze je sucha.

karolina196
1. júl 2023

@autor Ale ja som nepisala o skryvani veci pred muzom.My mame tiez povesane uteraky,ked sa vecer osprchujeme,ale ako nahle som rano v kupelni,tak ich suche poskladam a odlozim.
A co ze sa utrel?Uz ti tu velakrat bolo povedane zmyslanie chlapov.Ja sa k tomu pripajam.Chlapi nie su sprosti,ale jednoducho maju vypnuty mozog pri beznych veciach.A co si myslis,ze sa nad tym uterakom urobil a potom vyutieral alebo co?A podla mna by to urobil aj druhy krat 🤣 pretoze mu to bolo jedno v tej chvili.A to,ze sa nikdy neutrel do tvojho,hadam nebudes ziarlit na nejaky uterak...🙈
Nic v tom nehladaj,utrel sa a pre neho to v tom momente zhaslo.Ak bude raz tuzit po inej,spoznas to...

viestta
1. júl 2023

@karolina196 obavam sa, ze ked bude ziarlit este aj na osusku, tak mozno o tych inych bude rozmyslat skor ako by si to ona priala...

mischy00
1. júl 2023

Ach žienky, aké viete byť ustipacne a ironické 😳..... chápem, že pre mnohé je táto situácia úsmevná a neriešia ju, lebo máte doma chlapa, ktorý je taký alebo onaký.....ale autorka len opísala neštandardné správanie svojho muža, čiže vie ako sa správa bežne a teraz sa zachoval úplne inak. Iste by to neriešila, ak by mala muža, čo sa utrie aj do handry na dlážku, lebo je taký. Ale on taký nieje ,má iný model správania. Preto tá otázka a tu hneď výsmech. Áno, mohlo sa kľudne stať, že vybehol mokrý zo sprchy, bola mu zima tak schmatol čo bolo po ruke, lebo len zabudol. Ale bežne neschmatne ani autorkin uterák a teraz zrazu áno? Aj napriek tomu, že 5 minút dozadu mu poviete, že sa doňho utierala kamarátka 🙂 Nerobím z toho drámu,kľudne to môže byť ozaj len nevinná náhoda. A áno, môže sa ho spýtať .A čo si myslíte, že jej povie, že áno láska, utrpel som sa do neho schválne lebo ma to neskutočne rajcovalo?... určite áno 😃. Napríklad môj muž je na niektoré veci extrémne háklivý a keby mu poviem, že sa do neho utrela Janka, Zuzka, Božka...tak presne viem čo urobí, ešte predtým než vkročí do sprchy, schmatne ten uterák a hodí ho pri kôš s prádlom, nie do kosa, to zas viem, že je lenivý zdvihnúť veko 🙂🙂. ... takže žienky, nebuďte také jedna na druhú 😉

viestta
1. júl 2023

@mischy00 ja si myslim, ze strach mu nedovoli schmatnut jej uterak. Uz ma vyskusane co potom nasledovalo 😅
A mozno som ustipacna, ale zas robit tragediu z tohoto? Ked je toto strasny problem, tak mozme autorke len zavidiet jej bezproblemovy zivot. Pretoze kym nejde o zivot, ide o vies co a trochu nadhladu by nezaskodilo nikomu, bolo by na svete viac veselych a spokojnych ludi, ktori vedia rozlisit dolezite od prkotiny na ktorej sa da aj zasmiat, nie vyrabat z nej anticku tragediu