icon

Dokážete sa podeliť o sexuálne fantázie?

adrestia
16. júl 2024

Dokážete sa otvorene rozprávať s vašim partnerom o svojich tajných sexuálnych fantáziách? Ak áno, splnili ste mu aspoň niektoré alebo on vám tie vaše a ako to ovplyvnilo váš vzťah?

Strana
z2
karolinakr
18. júl 2024

ne, to musi uhadnuť a splniť..dokonca až jednemu sa to podarilo 😀

kiki68
18. júl 2024

@11brano11 na toto musi byt typ cloveka, povedala by som, ze je najlepsie si po takom roku spravit ten test “ how kinky you are” a byt uprimny. Hned bude jasno koho mas doma

fido69
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
18. júl 2024

Dokážem, ale keďže moji ex ma priam považovali za nymfu tak som pri začiatku vzťahu viac opatrná.😀 Keďže na mňa to v realite nikto netipuje a vidia ma ako sivú myšku, problém to bol vždy keďže partneri nemali predstavu, že môžem mať rada sex a byť aj iniciatívna... Jasné, že som ňou bola keď ma chlapec nebol ochotný spraviť ani na piaty pokus.😀
Už komunikujem, ale môj je opak mňa, ja mám rada všetky bláznivé veci a nie úplne nežné, nevadilo by mi ani na verejnosti, ten môj je slušný a nevie mi povedať narovinu, že má chuť.😆 Ale učím si ho postupne.😀 Inak stále snívam o vlaku, najmä keď vidím ztp wc, ale mam traumu, že mi otvorí vlakveduci dvere od wc, tam moje hrdinstvo končí. 😆 Ak máte skúsenosti s týmto, sem s tým.😂

adrestia
autor
18. júl 2024

@mimka1402 S vlakmi skúsenosti nemám, skôr s prírodou a opustenými budovami 😀

mojemenonikto
18. júl 2024

Toto je veľmi poučná diskusia, musím si pospisovať nápady 😀

mimka1402
18. júl 2024

@mojemenonikto A co tak niečím prispieť?😀

drake122
18. júl 2024

Asi máte skreslené predstavy o tom, ako vypadajú záchody vo vlakoch u nás. To už rovno na smetisko môžete isť šukať...

mimka1402
18. júl 2024

@drake122 Cestujem pracovne často, v Ic tie pri kupé vyzerajú relatívne v poriadku, tým že sú pre ztp, sú aj priestranné, relatívne čisté a na stenách nakreslene rybičky.😀

karolinakr
18. júl 2024
minenkak
18. júl 2024

@adrestia my nemáme ziadne fantázie,u nás sa povie kto čo chce a robí sa ,načo fantazirovat,treba robiť.Normalne som sa zamyslela,čo sme ešte nerobili

Strana
z2