Dokážete sa podeliť o sexuálne fantázie?
Dokážete sa otvorene rozprávať s vašim partnerom o svojich tajných sexuálnych fantáziách? Ak áno, splnili ste mu aspoň niektoré alebo on vám tie vaše a ako to ovplyvnilo váš vzťah?
Dokážem, ale keďže moji ex ma priam považovali za nymfu tak som pri začiatku vzťahu viac opatrná.😀 Keďže na mňa to v realite nikto netipuje a vidia ma ako sivú myšku, problém to bol vždy keďže partneri nemali predstavu, že môžem mať rada sex a byť aj iniciatívna... Jasné, že som ňou bola keď ma chlapec nebol ochotný spraviť ani na piaty pokus.😀
Už komunikujem, ale môj je opak mňa, ja mám rada všetky bláznivé veci a nie úplne nežné, nevadilo by mi ani na verejnosti, ten môj je slušný a nevie mi povedať narovinu, že má chuť.😆 Ale učím si ho postupne.😀 Inak stále snívam o vlaku, najmä keď vidím ztp wc, ale mam traumu, že mi otvorí vlakveduci dvere od wc, tam moje hrdinstvo končí. 😆 Ak máte skúsenosti s týmto, sem s tým.😂
Toto je veľmi poučná diskusia, musím si pospisovať nápady 😀
@mojemenonikto A co tak niečím prispieť?😀
Asi máte skreslené predstavy o tom, ako vypadajú záchody vo vlakoch u nás. To už rovno na smetisko môžete isť šukať...

ne, to musi uhadnuť a splniť..dokonca až jednemu sa to podarilo 😀